- Poruka
- 95.467
to cika sensei ima pedofilske sklonosti?ajde kao kraljice...boginje...kao Morganu, Freyu...ko zeli da bude princezica uopste a da ima vise od 13 godina?
![]()

to cika sensei ima pedofilske sklonosti?ajde kao kraljice...boginje...kao Morganu, Freyu...ko zeli da bude princezica uopste a da ima vise od 13 godina?
![]()
Sad je jos i pedofil.to cika sensei ima pedofilske sklonosti?
![]()
Da dele poslove u stanu kuhinji kupatilu oko deteta psa akvarijuma svega sto imaju zajedno uvek ne da kaze "pomazem zeni" kao da je on gost....Сад замислите таквог мушкарца, има их наравно,
...da...
...zato sto musko ako nije nasilno na recima delima onda druge zene traze od svojih da budu pristojni sto je njima nezamislivo...Чућете гомилу мушких коментара како је шоња, папучић, како га је завозала, зауздала...
U narodu se to kaže svaka rupa ima svoju zakrpu.na stranu sto neke zele da budu tretirane kao princeze...uopste ne razumem koncept...infaltino mi je...
te osobe mi deluju nezrelo i nesposobno za zivot...
no ima muskaraca koji se pale na princezice...
koliko sam primetila princezice su osobe zaglavljene u nekom detinjsvu, nezrele, previse osetljive, zive u svom nekom izmisljenom svetu...pa se muskarci kao trebaju pomuciti da ih osvoje (kao u bajkama) spase od cega god (cesto od normalnog, svakodnevnog zivota u kome princezica tesko funkcionise), itd...
Pa da, obično ti što šetaju pibulove i slične džukele su da ih na leba mažeš, al i njima dođe žuta minuta jbg.Umeju ` ne zele da budu normalni pristojni ` onda imamo ovakve horore https://www.kurir.rs/stars/4021909/oglasila-se-bivsa-devojka-damjana-h-tvrdi-da-je-i-nju-maltretirao plus slicne stalno kao vest veoma cesto ...
...tacno...
...prebijena ponizena zgazena `
nekada psihicki unistena od 'divnog' za javnost koji privatno gazi...
naravno, to je samo moje misljenje...moze a ne mora da je tako...U narodu se to kaže svaka rupa ima svoju zakrpu.
Svako šta voli i kako voli tako traži, želi i očekuje a ponekad i nadje.
Svi smo različiti i volimo različite "stvari" osobine kod drugih ljudi.
Neko voli da mazi i pazi i uživa u tome, neko voli da bude mažen i pažen.
E pa sad mu jos fali i da se lozi na taste. Neka, dosta mu je to sto je mizoginista i pedofil. Dosta ocrnismo sirotog covekaДе си Светозаре 😁
Ето, ја сам чула безброј пута тај израз. Обично мајке кад хвале зетове. Односи се на то да желе да ум угоде. Не мора то да буде нешто велико или скупо.
Можда да припази дете да она одспава? Или да оде код фризера?
Да оду у биоскоп иако му није до тога, јер она је цео дан са дететом или децом у кући?
Заправо би требало да то буде стандард.
Tome ih doma uče od malih nogu!na stranu sto neke zele da budu tretirane kao princeze...uopste ne razumem koncept...infaltino mi je...
te osobe mi deluju nezrelo i nesposobno za zivot...
no ima muskaraca koji se pale na princezice...
koliko sam primetila princezice su osobe zaglavljene u nekom detinjsvu, nezrele, previse osetljive, zive u svom nekom izmisljenom svetu...pa se muskarci kao trebaju pomuciti da ih osvoje (kao u bajkama) spase od cega god (cesto od normalnog, svakodnevnog zivota u kome princezica tesko funkcionise), itd...
pa, da buseš lepaZavisno od toga šta ko sebi postavlja kao prioritet je i odgovor kako svaka žena/muškarac može biti princeza/princ, pod uslovom da to i želi.
Prilično ti je jasno ako imaš dobar pristup kad sretneš i upoznaš nekog kuda stremi, šta mu je cilj.
Bez obzira na pol, sposobnost i ućešće u postizanju cilja je to. E, sad, i druga strana ima stremljenja i ciljeve, pa tu mogu nastati začkoljice sa ljudima koji nam dolaze samo da uzmu šta im treba. Začkoljica je u tome: ''Pa, ako si princeza, i ti moraš imati neke moći, pobogu!''
pojam princeze mi je vezan za srednji vek tako da ako je tako budem tretirao...Zavisno od toga šta ko sebi postavlja kao prioritet je i odgovor kako svaka žena/muškarac može biti princeza/princ, pod uslovom da to i želi.
Prilično ti je jasno ako imaš dobar pristup kad sretneš i upoznaš nekog kuda stremi, šta mu je cilj.
Bez obzira na pol, sposobnost i ućešće u postizanju cilja je to. E, sad, i druga strana ima stremljenja i ciljeve, pa tu mogu nastati začkoljice sa ljudima koji nam dolaze samo da uzmu šta im treba. Začkoljica je u tome: ''Pa, ako si princeza, i ti moraš imati neke moći, pobogu!''
ja ne mislim, i čudim se kad mi kažu, stoga i pitanjeNe znam što muškarci misle da mi želimo biti tretirane kao princeze?![]()
cek, cek, zar ovaj svet nije i dalje pun princeza...?pojam princeze mi je vezan za srednji vek tako da ako je tako budem tretirao...
i bitangicek, cek, zar ovaj svet nije i dalje pun princeza...?
Ih ti i tvoja čuđenja, svaki dan po 15akja ne mislim, i čudim se kad mi kažu, stoga i pitanje
Sve!Interesuje me šta žene podrazumevaju kada traže/očekuju da budu tretirane kao princeze?
pa shvatajuStvarno, nije da ne znam nego se pitam da li žene shvataju pravo značenje
E, da vidiš šta sve još držim u rukavu...Ih ti i tvoja čuđenja, svaki dan po 15ak![]()
Zrno graska, preslicu, vreteno, jabuku, m?E, da vidiš šta sve još držim u rukavu...
Jahta, bembara, Hurgada.Interesuje me šta žene podrazumevaju kada traže/očekuju da budu tretirane kao princeze?