Koncentracija i učenje pomoću tableta Modvigil ili Modafinil

Terminatorka

Početnik
Poruka
26
Pre nekog vremena počela sam da kosristim tablete za koncentraciju Modvigil (Modafinil) , za divno čudo pomogle su mi dosta ali to traje vec par meseci pa sam htela da pitam za mišljenje ostalih koji su koristili, da li su štetne i Da li stvaraju zavisnost??? Ako je neko koristio baš Modvigil neka mi da savet jer ne bih da odem u pogrešnom pravcu. Kupila sam ih na ovom sajtu www.kamagrasex.com pa možete pogledati i dati svoje mišljenje. Hvala vam unapred

P.s. Koja je razlika izmedju Modalerta i Modafinila?

Prilozi

• Modafinil-srbija-modvigil-tablete-prodaja-cena.jpg
    Modafinil-srbija-modvigil-tablete-prodaja-cena.jpg
    236,6 KB · Pregleda: 46
Beogradjani i BeograDŽani se izuzetno iznenade i oduševe koncentracijom kad izadju iz Beograda
Ljudi i ljudovke, niste ni svesni koliki je atak na mozak tokom jednog jedinog dana u BG-u

Studenti koji "ne mogu da uče ako ne tandrče muzika" imaju ozbiljan problem.

Evo mali test:
Sednite za sto, uzmite papir i olovku
Probajte da se potpišete na papiru dok desnom nogom pravite koncentrične kružnice.
Oćeš Maro...

Beogradjani i BeograDŽani se izuzetno iznenade i oduševe koncentracijom kad izadju iz Beograda
Ljudi i ljudovke, niste ni svesni koliki je atak na mozak tokom jednog jedinog dana u BG-u

Studenti koji "ne mogu da uče ako ne tandrče muzika" imaju ozbiljan problem.

Evo mali test:
Sednite za sto, uzmite papir i olovku
Probajte da se potpišete na papiru dok desnom nogom pravite koncentrične kružnice.
Oćeš Maro...

potpisala se :lol:

Pre nekog vremena počela sam da kosristim tablete za koncentraciju Modvigil (Modafinil) , za divno čudo pomogle su mi dosta ali to traje vec par meseci pa sam htela da pitam za mišljenje ostalih koji su koristili, da li su štetne i Da li stvaraju zavisnost??? Ako je neko koristio baš Modvigil neka mi da savet jer ne bih da odem u pogrešnom pravcu. Kupila sam ih na ovom sajtu www.kamagrasex.com pa možete pogledati i dati svoje mišljenje. Hvala vam unapred

Samo nastavi sa terapijom. Ako te zaboli u predelu labije dok učiš obavezno mi se javi da ti izdam na recept crnu udovicu.

vodjena logikom tvog pisanija dolazim do zakljuchka da Beograd pozitivno utiche na koncentraciju, naviknesh se na konstante atake i po principu prilagodjavanja mozesh samo da ojachash

shto se tih tabletica tiche, a nisam upucena kakve su i shta rade konkretno, svakako bih preskochila
volja ljudi, volja !

Prvi put cujem za njih.
To sto se reklamiraju na sajtu sumnjivog naziva mi ne uliva nimalo poverenja.
U stvari, mislim da ti radis za njih i reklamiras ih ovako.

Jesam imao problem sa koncetracijom dok sam studirao ali sam nasao druge nacine da to prebrodim.

Back