Andjela
Elita
- Poruka
- 23.874
Zanima me da li i vi imate problema sa koncentracijom i pamcenjem kao ja i da li postoji nacin kako poboljsati koncentraciju i pamcenje?
Unapred hvala i veliki pozdrav
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Ja imam istih problema, predlozio bih ti anapanasati meditaciju, koncentraciju na dah...... Nadji pdf meditacija i tamo pitaj sta te zanima, ima puno extra likova...
![]()
Hvala, pokusacu, ali sada kako se osecam haoticno,ne bih rekla da bih mogla da meditiram. Moguce je da sam "tip osobe" koja nema sanse da meditira, verovatno jer sam po prirodi nestrpljiva i brza! Ali, pokusacu!
Heh, pricaj mi o nestrpljivosti i haoticnosti... 3000 misli koje ti prolazi kroz glavu... Koncentracija na dah ti i sluzi da te nauci da ne razmisljas i da unormalizuje rad krvotoka...
Meditacija je cudna, mnoge stvari su dobre kada se zapocnu pa postaju smorne, a meditacija je lepa zato sto je u pocetku smorna, pa postaje sve lepsa i lepsa sto duze radis...Pozz
Zanima me da li i vi imate problema sa koncentracijom i pamcenjem kao ja i da li postoji nacin kako poboljsati koncentraciju i pamcenje?