Pumpaj Dinstanović
Zaslužan član
- Poruka
- 101.765
Danas:
Prije 4 godine:

Prije 4 godine:

Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Јел то слушају Бетовена уживо?Daj ovaj deo levo .... od pšre četiri godine, da viddimo ko je tada sedeo levo od Tadića ....
![]()
palma jeste polupismen i prepun bisera, ali ono sto ne moze da mu se ospori jeste kako je vodio jagodinu. trebali bi ostali malo vise da se ugledaju na njega, a malo manje da uce delove vujaklije.
Za manje učenja se ne slažem, ali sam takođe imala veoma pozitivan utisak o Palminom vođenju Jagodine u prethodnom periodu.
Slažem se da u tom pogledu, svi drugi imaju na šta da se ugledaju.
Gde bi nam bio kraj da je samo pola gradova u Srbiji bilo tako vođeno.
Sad Đilasovi Beograđani idu u Jagodinu na more ....![]()
djilasovi beogradjani imaju adu, a akvapark u jagodini nije jedini, ima onaj u petrovcu, pa onaj u arandjelovcu... jedino sto je palmin najvise reklamiran jer je najstariji cini mi se.
obrazovanje nije merodavno, posebno kada se osvrnemo na nase skolstvo. ljubav prema parcetu zemlje se ne moze nauciti ni u jednoj nasoj skoli, a generacije nam predvode oni koji misle da je hej sloveni i dalje nasa himna.
Nije jedini ali juče sam gledala kako intervjuišu ljude tamo, svaki drugi iz Bgd.
Đilasovi beograđani imaju Adu, ali je nije izgradio Đilas.
U raspravi sa profeslojnalnim gej aktivistom, Palma mu je objasnio da u Srbiji homoseksualci nisu ugorouzeni na biklo koji nacin... Kaze. Kad odes u Bioskop.. el te izbace napolje i kazu ne mozes ti da gledas film jer si pede..... hmoseksulac... Ne izbace.. vidis da nisi ugrozen. Ili na primer, kad odes kod doktora da se pregledas... el ti dokotr kaze... a ne mozes ti da se ,lecis, jer si jedna *****.... homoseksualac... Naravno da ne .. vidis da nisi ugrozen ni na koj nacin... Sto kaze jefdna nas mudri kolega... Palma je srpski Ciceron.
nije je izgradio, ali nije je ni upropastio ili prodao. cak mislim da je ada sada sredjenija nego sto je ikad bila.
Палма је домаћин човек.
![]()
Nije ni mogao da je proda,
ali su mogli da vrate tu zemlju pravim vlasnicima,
kojima je oteta posle drugog svetskog rata,
a ne na tuđoj zemlji da pune budžet grada,
pa su onda oni gradili i mostove ....
Danas:
![]()
Prije 4 godine:
![]()