KONAK

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
.. i molim te, umni čoveče, daj mi bar jednog normalnog vernika koji piše na ovom pdf-u, kao predlog za moda i ja ću prva podržati.

на шта би то личило да ја кажем- дај ми бар једног нормалног атеисту који пише на овом пдф.

Ђавоља, а ти себе сматраш за мерило нормалности?

I ja odmah iza tebe.

а је ли Јерох, и ти сматраш да нема ниједног нормалног верника који пише на овом пдф? лепо.

вероватно сте нормални само ви атеисти.

ономад је Фишермен за вернике рекао да су ''болесници умоболни'', а сад видим да сви ви делите његово мишљење. браво!

Ajde ljudi, ostavite se prepucavanja oko moderisanja. Ako imate neki konkretan (dobar) predlog, uputite ga moderatorima na pp i to će biti razmotreno. A ovakve rasprave su sasvim izlišne i vode u bespotrebno prepucavanje.

svojevremeno sam tab-u predlagao i SW-a za moda, zašto njega nisu postavili?

да се отклоне евентуалне недоумице оних који су ово читали:

немам ни најмању жељу или вољу да будем модератор на Крстарици. и Историје сам се прихватио више из обзира према колегама који тамо пишу, него из жеље да ''кројим правду''. отишао сам кад сам сматрао да треба да одем. крај приче.

да се отклоне евентуалне недоумице оних који су ово читали:

немам ни најмању жељу или вољу да будем модератор на Крстарици. и Историје сам се прихватио више из обзира према колегама који тамо пишу, него из жеље да ''кројим правду''. отишао сам кад сам сматрао да треба да одем. крај приче.

razgovor sa tab-om se vodio pre no što si postao moderator na Istoriji, a predlog se zasnivao isključivo na kvalitetu tvoje diskusije sa ateistima, sektašima, kako onih protestantske grupacije, tako i onih pseudopravoslavnim...
naknadno smo, pre neki dan pomenuli kolegu bogoslova i našeg Ivana sa Politike.

a sta bi jos trebalo da kazem? da preuzmem ulogu dzaka?
zasto si tako neurozan? :lol:

малопре сам прочитао један врло луцидан Марлонов коментар на понашање једне групице атеиста на овом пдф. парафразираћу- они ће учинити све да верника испровоцирају да одвеже језик, а онда ће ликовати од среће.

жао ми је Ирис, али ја ти такву срећу нећу приуштити.

a savet da se opustis je za tebe provokacija?
nismo se razumeli...ja bih od tebe volela da prestanes da se nerviras i zapocinjes kavgu vec da se opustis i postavcis neki lep video npr. uputis poruku nekoj DRAGOJ osobi....:)
p.s. moja namera je bila da se oraspolozis a ne da te isprovociram. a sada imam tako lepu priliku da te provociram jer si trenutno hipersenzitvian ali... necem. :mrgreen:

nismo se razumeli...ja bih od tebe volela da prestanes da se nerviras i zapocinjes kavgu vec da se opustis i postavcis neki lep video npr. uputis poruku nekoj DRAGOJ osobi....:)
p.s. moja namera je bila da se oraspolozis a ne da te isprovociram. a sada imam tako lepu priliku da te provociram jer si trenutno hipersenzitvian ali... necem. :mrgreen:

i koju ti korist imaš od toga što ćeš isprovocirati vernika ili ateistu, svejedno? Bolje ćeš se osećati...nije mi jasno...

јесте Ирис, све је тако како кажеш :)

znaci svaki stav koji suprotan tvom je za tebe provokacija?
p.s. i sam si primetio te pojave ali ti je lepse da stavis ruzicaste naocare.

Način na koji se to ovde na pdf koristi jeste provokacija.
Primetio sam neupućenost ljudi u pravila i ponašanje prilikom verskih ovreda, kao i neznanje šta treba jedan vernik da radi i kad treba da radi. Takođe sam napisao i zašto je to tako, kakve posledice je ostavio režim u FNRJ i SFRJ na sve nas. To ne znači da bi nekoga ko se izjašnjava kao vernik nazvao tako. Ne koristim tu pojavu za ismevanje, već kao razlog za jačom edukacijom i učešćem Crkve u našem životu.

Način na koji se to ovde na pdf koristi jeste provokacija.
Primetio sam neupućenost ljudi u pravila i ponašanje prilikom verskih ovreda, kao i neznanje šta treba jedan vernik da radi i kad treba da radi. Takođe sam napisao i zašto je to tako, kakve posledice je ostavio režim u FNRJ i SFRJ na sve nas. To ne znači da bi nekoga ko se izjašnjava kao vernik nazvao tako. Ne koristim tu pojavu za ismevanje, već kao razlog za jačom edukacijom i učešćem Crkve u našem životu.

pa eto i ja pricam o tome i ja primecujem isto. zasto onda to fdozivljavas kao provokaciju kada si i sam svestan stanja u drustvu sto se vere tice.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back