KONAK

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kad/gde sam to rekla?

уопште ме није увредило то што си ти горе рекла, јер знам да ниси мислила на мене. а и да јеси, није важно. оно што је мени засметало је тај искључиви дискурс који се овде усталио кад се говори о верницима, и који је постао нешто сасвим прихватљиво, а далеко од тога да је прихватљив.

stvar je u izboru reči. ti si rekao ''на Крстарици не постоји ниједан нормалан верник'', a ja sam rekla - "daj mi bar jednog normalnog vernika koji piše na ovom pdf-u". primećuješ li razliku?

хоћеш да кажеш- можда на Крстарици и има нормалних верника, али их на Религији сигурно нема? сам у праву?

уопште ме није увредило то што си ти горе рекла, јер знам да ниси мислила на мене. а и да јеси, није важно. оно што је мени засметало је тај искључиви дискурс који се овде усталио кад се говори о верницима, и који је постао нешто сасвим прихватљиво, а далеко од тога да је прихватљив.

znam da te nije uvredilo... ko se prepoznao, taj se i uvredio.
sami su dali takvu sliku o sebi. mora biti prihvatljivo, jer ne možeš nikoga koji tako nešto tvrdi kazniti, on tvrdi na osnovu svega onoga što su oni rekli ovde.

kad/gde sam to rekla?

vernika sa ovog pdf-a.
pa prijavi.

da nije pun mesec danas kad ste kopali strane i strane unazad ne bi našli materijala za svađu, a?
ajd, monu ne računam, nikad originalna nije bila. sem u jednoj stvari.

Prvo, ovo je konak, mesto za odlaganje sukoba po strani i druženje, a ne mesto gde ćete meriti svaku reč i tražiti dlaku u jajetu u tuđim postovima. Drugo, svaka rasprava o radu moderacije nije dozvoljena pravilnikom. Sve sugestije i primedbe uputite putem privatnih poruka.
Treće, ovo je forum, mesto za sučeljavanje različitih mišljenja. Normalno da neko ima malo oštriji, a neko malo pomirljiviji ton u svom pisanju. Ako ne možete da podnesete činjenicu da se neko ne slaže sa vama, onda nemojte ni učestvovati u radu. foruma. Pustite druge da vode raspravu.
I četvrto, vidim da je pojedincima baš stalo da neko bude kažnjen i ne birjaju sredstva da to postignu. Odmah da kažem: neće proći.

Aj sad je bilo dosta rasprave na ovu temu i ovo važi za sve.

Družite se i ćaskajte ako možete, a ako ne možete, ključ u bravu i nema kafane.

Prvo, ovo je konak, mesto za odlaganje sukoba po strani i druženje, a ne mesto gde ćete meriti svaku reč i tražiti dlaku u jajetu u tuđim postovima. Drugo, svaka rasprava o radu moderacije nije dozvoljena pravilnikom. Sve sugestije i primedbe uputite putem privatnih poruka.
Treće, ovo je forum, mesto za sučeljavanje različitih mišljenja. Normalno da neko ima malo oštriji, a neko malo pomirljiviji ton u svom pisanju. Ako ne možete da podnesete činjenicu da se neko ne slaže sa vama, onda nemojte ni učestvovati u radu. foruma. Pustite druge da vode raspravu.
I četvrto, vidim da je pojedincima baš stalo da neko bude kažnjen i ne birjaju sredstva da to postignu. Odmah da kažem: neće proći.

2. ko ovde raspravlja o radu moderacije?

a šta misliš da radimo nego ćaskamo. s&m nije od onih koje bi vređala, ili se sa njima 'raspravljala'.
ali ti to ne znaš, nikoga ovde ne poznaješ, ali zato malo/malo pa uđeš da lupiš šakom o sto.
možeš da zaključaš, možeš da me kazniš, možeš šta god hoćeš, briga me.

колега Паганко, ово уопште није дискусија о раду модератора, него о томе како се ми корисници у међусобној комуникацији обраћамо једни другима и какве квалификације користимо. ту ваљда постоје нека правила и Правилник? уосталом, Невеста и ја смо пријатељи и разговарамо без икакве жучи па нам није потребан ни посредник.

zaboravih da ti kažem da ćeš morati bar donekle da se prilagodiš, inače nikad nećeš uspeti da zavedeš neki red.
a i nije ovo politika da nas se tretira kao debile. ja bar nisam, sve može lepim da se reši... al to ne zavisi samo od mene.

2. ko ovde raspravlja o radu moderacije?

a šta misliš da radimo nego ćaskamo. s&m nije od onih koje bi vređala, ili se sa njima 'raspravljala'.
ali ti to ne znaš, nikoga ovde ne poznaješ, ali zato malo/malo pa uđeš da lupiš šakom o sto.
možeš da zaključaš, možeš da me kazniš, možeš šta god hoćeš, briga me.

Raspravljali su na prethodnim stranama pa sam se i na to osvrnuo. A konkretno kolega je izvukao iz bunara tvoj post od pre 50 strana (koji igrom slučaja nije obrisan) da bi zapodenuo rapravu. A veoma dobro zna da to treba samo da prijavi kako bi bilo izbrisano sa foruma.

Raspravljali su na prethodnim stranama pa sam se i na to osvrnuo. A konkretno kolega je izvukao iz bunara tvoj post od pre 50 strana (koji igrom slučaja nije obrisan) da bi zapodenuo rapravu. A veoma dobro zna da to treba samo da prijavi kako bi bilo izbrisano sa foruma.

колега, ометаш један врло леп и пристојан разговор између пријатеља. све у рукавицама и по Правилнику.

možda mu je nešto bilo nejasno pa je hteo da me pita? i ja sam mu odgovorila.
u njegovu dobru nameru ne sumnjam, ali kada to uradi još neko prepisujući (pogrešno) poentu cele priče, onda znam da je iz namere da me isprovocira.
a odgovori su mi uvek prilagođeni iq sagovornika. samo je pitanje da li hoću i neću da odgovorim. danas neću svakome.

muja10.jpg

možda mu je nešto bilo nejasno pa je hteo da me pita? i ja sam mu odgovorila.
u njegovu dobru nameru ne sumnjam, ali kada to uradi još neko prepisujući (pogrešno) poentu cele priče, onda znam da je iz namere da me isprovocira.
a odgovori su mi uvek prilagođeni iq sagovornika. samo je pitanje da li hoću i neću da odgovorim. danas neću svakome.

пази он сматра да сам ја тебе требао да пријавим :lol:

имам молбу за нашег новог модератора- да откатанчи Пилетову тему о богу Амону Ра са оним дивним химнама и сличицама :rotf:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back