Konak...

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bilo je divno kada sam dosao na krstu, nazalost, drustvo se razislo i ostalo je samo nekoliko kvalitetnih osoba (zbog kojih sam jos tu), doslo je "zadnje vreme" :hahaha:, pocelo je...progonjenje:andjeo:

Bilo je divno kada sam dosao na krstu, nazalost, drustvo se razislo i ostalo je samo nekoliko kvalitetnih osoba (zbog kojih sam jos tu), doslo je "zadnje vreme" :hahaha:, pocelo je...progonjenje:andjeo:

Počelo je...počelo...Nešto mi se prividja...

images

Je l' i Ti imaš problem sa čukom?
Hoće to od grehova da strada čuka. Nekome jetra, nekome pluća, kako kome.

Nemam. A ti malo čitaj ko je pisao da ima taj problem.

Ali je za tebe malo teže da skapiraš ko je šta napisao.

I nemoj biti zlurad prema ma čijem problemu sa srcem. Ili je to možda osnova tvoje sektaške vere...

Nemam. A ti malo čitaj ko je pisao da ima taj problem.

Ali je za tebe malo teže da skapiraš ko je šta napisao.

I nemoj biti zlurad prema ma čijem problemu sa srcem. Ili je to možda osnova tvoje sektaške vere...

Šta Ti vidiš zlurado, kada je to konstatacija da 'oće čuka od grehova da strada? Da li Ti misliš da to nije istina?
I otkud Ti pomisao da se radujem tome što je nekome stradala čuka? To što si pomislio, to je ono što si u samome sebi osetio, pa si projektovao na drugoga, jer nemaš niti jedan argument, kojim bi imao potvrdu da sam radostan zbog toga što je nekome stradala čuka.

Ogranicenost pojedinaca reflektuje daleko, svaki komentar je bezvredno trosenje vremena. Fascinira me uvek koliko nekulture donese umisljena poboznost pojedincima. Ako ima "nekoga" koji deli inteligenciju, molio bih ga da posveti malo vise paznje na detalje:aha:

Ja sam još neki dan, idem na operaciju chuqe.

Da li češ skapirati. Čovek je to napisao. A ti si to brže bolje zlurado samo tako pripisao meni. Pa kada sam ti to objasnio pišeš dalje ovo...

Šta Ti vidiš zlurado, kada je to konstatacija da 'oće čuka od grehova da strada? Da li Ti misliš da to nije istina?
I otkud Ti pomisao da se radujem tome što je nekome stradala čuka? To što si pomislio, to je ono što si u samome sebi osetio, pa si projektovao na drugoga, jer nemaš niti jedan argument, kojim bi imao potvrdu da sam radostan zbog toga što je nekome stradala čuka.

Zlurado je kada se raduješ bilo čijem problemu sa srcem. Zlurado do bolesnog uživanja u tome. A tvoja bolesna demagogija da sam to ja osetio je toliko bolesna da je neću ni komentaristati.

Da li češ skapirati. Čovek je to napisao. A ti si to brže bolje zlurado samo tako pripisao meni. Pa kada sam ti to objasnio pišeš dalje ovo...

Zlurado je kada se raduješ bilo čijem problemu sa srcem. Zlurado do bolesnog uživanja u tome. A tvoja bolesna demagogija da sam to ja osetio je toliko bolesna da je neću ni komentaristati.

Ajde nemoj da peniš, Tvoj je problem što samome sebi ne želiš da priznaš da od grehova hoće da strada čuka, pa se radije obmanjuješ kako je to saznanje zlurado ili šta već.

Ma samo da ima sve više Vas takvih, poput kvasca, koji razmišljate identično.

Misliš na onaj "Farisejski kvasac", pa sada teško mi je da ti to tako direktno kažem, ali taj "kvasac" je pobedio tada, možda zato što je bio sastavljen od logičnih i školovanih ljudi, tako da ako smo mi "kvasac" ovde, onda se zna gde će i kako će završiti oni koji nisu "kvasac" :mrgreen:

Kao što neko reče, ali u vezi nečega drugoga, mada je to onda primenjivo i ovde samo u drugom kontekstu :" Biće repriza ".

Meni su forumi opustanje i izvor osmeha. Gluposti su uvek gluposti, ali imaju razlicitu tezinu iz cijih usta izlaze. Jadni su oni koji znaju samo glupost izvaliti, ima ih, nazalost previse:sad2:

A valjda će biti zadovoljni kada u doglednom vremenu budu pričali jedni sa drugima.

Jel vas još mogu poremetiti takvi? Tebe Jerohinac ne poznajem ali Pasivnog znam da samo mogu nasmejati...Meni mogu zagolicati maštu i izmamiti osmeh, samo povremeno kad imam volje da se bavim njima...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back