Konak "Kod dobrog čoveka"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
cici.gif

Ja videla, pritom uživala u pogledu, starije parove koji ne samo da se drže za ruke već se i ljube onako nežno zagrljeni...:zper:
Vidjala sam i one koji pomažu jedno drugom da ustanu sa klupe na kojoj su sedeli i prebirali po uspomenama a zatim nastave šetnju ruku pod ruku..
Vidjala sam i one koji djuskaju, plešu, uživaju u društvu mladih..
Doduše, vidjala sam i one gde dekica piči napred ko da ga čopor pasa goni dok bakica koja vuče pun ceger koječega trčka iza njega
glumeći valjda čopor pasa...
Oni parovi odozgo, ne znam kako oslovljavaju jedno drugo ali ovi iz poslednje rečenice sigurno se oslovljavaju sa: kobilo, konju, skote, *****...

е то је права љубав, тако се ословљавају али не замерају једно другом, док ови други када би се тако нешто десило, секира би радила:D

- - - - - - - - - -

Da gleda komsinicu moze i onaj koga zena ne zove"dragi" i to nema veze sa bliskoscu
Neko ko je emotivan, ko voli i ko je voljen i ko postuje svog dragog/dragu,to ce da pokaze
pa i kroz tepanje, jer sigurno da neces reci duso i dragi nekome,koga ne volis i do koga ti nije stalo.
Meni ovakav vid prisnosti prija i uzvracam je, i muskarac koga volim , za mene je i dragi i dusa

па види драга, мени није тешко да те зовем душо

No Peace

There'll never be no peace,
Down here, in Babylon.
Till all my brothers here,
Down here, are free.
We no want to be no peace,
Down here, in our neighbours land.
So all we want is to be free,
Like the birds and the bee.

Then we can call you brothers,
Brothers, we will be.
We can break bread together,
The way Jah wants us to be.
We can drink milk and honey,
No wine we need this time.
Then you can be my honey,
Your daddy won't mind.

If you wanna be a priest
Down here, in Babylon.
Could you help to give us back,
Our rights, or try!
Why don't you daughter fall in love,
With me, am I not a man?
Now all we asking you,
Is to make, us free.

Then we can call you brothers,
Brothers, we will be.
We can break bread together,
The way Jah wants us to be.
We can drink milk and honey,
No wine we need this time.
Then you can be my honey,
Your daddy won't mind.

Poslednja izmena:
Ja sam baš juče tu kod vas na bulevaru videla nasmejanog monaha koji prosi a u rukama drži karton sa natpisom: pomozite monahu u nevolji...
Da nisam ovako stidljiva ko što jesam, pitala bih ga štošta ali ebiga...bitno da je bio nasmejan..vrlo čudan prizor..

A, znam. Videla sam ga i ja nomad kad sam išla s Borkom na kafu.

Bojim se da se taj samo obukao u monaha. Kad monahuje, kad je vazda na ulici.

Al što ti reče, bitno je da je nasmejan. A i lepo od njega što pruža priliku ljudima
da budu velikodušni, ko god zaista bio.

Tom prilikom mi je simpatičniji bio dečak, koji je stajao par koraka dalje i prosio za
sličice sestri. Kad vidi da je neko raspoložen da mu da neki dinar, on ga odvede
na trafiku da kupi kesicu sličica. Winx il tako nešto.. rozlo...

viš, svako neku muku ima.. :lol:

Nije problem videti ih I kao folirante, neradnike. Sede tu I čekaju da im neko nešto udeli.
I slično...

ali..

Realno, meni je lakše da radim deset sati dnevno nego da samo pet minuta stojim sa
činijicom na ulici.

Svi ti sto prose na ulici , kada im ponudis da im kupis pljesku ili neku drugu klopu ,
odbijaju i traze samo pare..a kada dobiju sicu, onda se jos i bune..
a ovome sto trazi lovu za kung fu..njemu vredi dati kintu zbog dobre ideje..:lol:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back