Konak "Kod dobrog čoveka"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Agata, možda ti nešto znaš o numerologiji..
Rodjendani u mojoj porodici..pazi sad..moji najrodjeniji i najdraži rodjeni su:
12. 02
12. 11
12. 05
12. 07
12. 06
12. 02
12. 06
12. 07
12. 07 itd..slučajnost?
Nema slučajnosti :)
Jedino što znam je da je dvanaest savršen broj
On je broj prostorno vremenskih deoba. Proizvod je četiri strane i tri nivoa sveta.
Dvanaestodelnost predstavlja množenje četiri elementa (Vazduha, Vatre, Vode i Zemlje), tri alhemijska elementa - sumpora, vode i žive ili tri stanja svakog elementa u njihovim uzastopnim fazama (evolucija, kulminacija i involucija)
Dvanaest simbolizuje Univerzum u njegovoj unutrašnjoj složenosti
Još su Sumeri uveli sistem broja 12
ima i dvanaest meseci, dan je podeljen u dva puta po 12 sati, dvanaest sazvežđa zodijačkog kruga, itd....
I ako je toliko potenciran, treba ga iskoristiti
Dakle ako možeš da biraš - bitne stvari radi 12. u mesecu
ili u 12 sati
ili 12 puta
ustvari na sve to možeš da primeniš
Na primer - u mom slučaju su tri sedmice
ja pojedem sedam maslina svakog dana, sedam puta uradim neke bitne stvari, sve šifre mi sadrže broj 7
Dvanaest poljubaca od mene

nije to sujeverje:)
I Pitagora je ogroman značaj pridavao simbolici brojeva
u numerologiji koristim i dijagram koji se zove ''Pitagorin točak''

Da, nije klasično sujeverje ali ne znam kako bih drugačije nazvala taj osećaj koji me prati kad razmišljam o tome..
Pomalo me i strah od te "slučajnosti"...previše je toga na 12 da bi bilo slučajno..
Kad pitam nekog numerologa kaže da tumači pojedinačne datume i uvek ostanem uskraćena za neki konkretniji odgovor..

No dobro, bitno da je dvanastica dobar broj...:D

Da, nije klasično sujeverje ali ne znam kako bih drugačije nazvala taj osećaj koji me prati kad razmišljam o tome..
Pomalo me i strah od te "slučajnosti"...previše je toga na 12 da bi bilo slučajno..
Kad pitam nekog numerologa kažu da tumače pojedinačne datume i uvek ostanem uskraćena za neki konkretniji odgovor..

No dobro, bitno da je dvanastica dobar broj...:D
Više nego dobar
mada se za osnovni numerološki kod koriste prosti brojevi do kojih se dolazi tzv. teozofskim sabiranjem
U tvom slučaju je broj tri - 12 =1+2=3
Trojka je tek srećna, Jupiterov broj
A ti si rođena 01. 02. a to je ''dvanaestoliko'', mada je 3
Tvoja dvanaestica je očigledno karmički porodični broj
i on samo može da štiti i dobro donese posebno ako se koristi što više

Poslednja izmena:
Više nego dobar
mada se za osnovni numerološki kod koriste prosti brojevi do kojih se dolazi tzv. teozofskim sabiranjem
U tvom slučaju je broj tri - 12 =1+2=3
A trojka je tek srećna, Jupiterov broj
A ti si rođena 01. 02.
i to liči na dvanaest a u stvari je 3

Da, i datum mog rodjenja ima 1 i 2...moj broj zajedno sa godinom rodjenja je 9..

Zanimljiva je to oblast...

ali ja toliko volEm brojeve.... i horoskop... i gledanje u pasulj... i sve te magične stvari... jedino što kod mene sve naopako od onog što bi trebalo da bude. :lol:

(recimo, u mom univerzumu 12 je totalno bez veze, ali 42 rules)

ali ja toliko volEm brojeve.... i horoskop... i gledanje u pasulj... i sve te magične stvari... jedino što kod mene sve naopako od onog što bi trebalo da bude. :lol:

(recimo, u mom univerzumu 12 je totalno bez veze, ali 42 rules)

Hah, podsetio si me na nešto...
Tamo nekih davnih godina jelte, u mom gradu u studentskom klubu gostovala je pokojna Milja Vujanović..
Nisam bila oduševljena jer sam očekivala da dodju, ček da se setim...khm, oni što pevaju "ja volim samo sebe" zaboravih im ime..bruka..al nema veze..
Bitno, oni su otkazali gostovanje a došla Milja.
Mi klinci, puni sebe, udjemo na to predavanje sa namerom da se zezamo..Zauzmemo busiju u zadnjim redovima i krenemo da dobacujemo koješta i da se smejemo..
Trajalo je to nko vreme dok jedna žena nije viknula "dosta vi tamo" a Milja kaže - Pisti neka ih.. pa nastavi..
-Ti mala plava, ti si vodolija, ti pored nje si jarac a ti mladiću si sigurno blizanac?

..samo smo se pogledali i tajac...:lol:

Svaki dobar astrolog mora biti expert za hot i cold reading.... ako ne zna to, onda je loš astrolog. :lol:

:lol:..ali otkud ta prepoznatljivost medju ljudima..kako je moguće da je moguće raspoznati recimo vodoliju izmedju sto devica?
Tebe konkretno bi svaki astrolog pročitao izmomenta, bilo kojom tehnikom...:mrgreen:..imaš sve osobine vodolije...:lol:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back