Konak "Kod dobrog čoveka"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
za tebe je i pakao nagrada...
Hvala lepo na lepim mislima o meni.

Hvala na xy čestitkama i xx lepim željama.
Takav sam ti ja,nisam kao ti.

Ne znam, neka nepoznata sila me je probudila i naterala da se ulogujem na forum.

- - - - - - - - - -

:
Pa nisam ja džabe upotrebio sve mentalne sile da te prizovem. Glavobolju koju dobijam u komunikaciji sa tobom ću da prežalim.

- - - - - - - - - -

Pa videla svojim očima....a samo njima verujem, veruj mi...:lol:

Svaka čast na očima koje mogu da vide bol.

- - - - - - - - - -

Nego šta je...vidi se iz aviona...:lol:

Još me je jedan nazvao komunjarom, a onda se ispostavilo da je to on a ne ja. Zato obazrivo sa kvalifikacijama bez nekih čvrstih osnova.

Hmm, zanimljivo..misliš da postoji bol koji se ne vidi dok ga sam ne osetiš i da je možda ta bol u tom slučaju nešto božansko (lepo) iako se fizičko telo grči i muči?

ybt, napinjem se iz sve snage, al mi ne ide... :huh:

- - - - - - - - - -

Kad potoneš u dubinu, sklupčaš se u loptu i voda te odmah izbaci na površinu..ko torpedo...:lol:

hipotetički, naglasi to obavezno, da se niko ne obraduje prerano... ja samo rimujem po logički. :lol:

Pre nego bismo polagali psihologiju bili smo obavezni da sedam dana po par sati provedemo u ustanovi za mentalno obolele, posmatramo i na kraju napišemo zapažanja...
Jedino što mi je ostalo kao emocija iza te avanture je -hvala lepo, ne bih volela da osetim moć božanske prirode...

Barbi draga na svakog stohiljaditog običnog ludaka dolazi po jedan "božanski"
Zanimljivo je kad se uleti u povišeno stanje svesti, percepcija se znatno proširi a naš um nije navikao da se nosi sa tim
Zato pravi božanski obično imaju za sobom godine duhovnog rada pa su te spoznaje posledica toga
A nekonvencionalno ponašanje ih čini "ludim" u očima "normalnih"
Na žalost, 99% mentalnih obolenja takođe imaju slične simptome -ukazuje im se Bog, vanzemaljci im šalju poruke, čuju glasove,imaju halucinacije i sl
A to su zamke poremećenog uma
Govorim samo o ekstremima
Sve ostalo je diskutabilno šta je stvarno ludo a šta samo drugačije i kao takvo odmah nailazi na osudu sredine
I tebi bih preporučila onu knjigu -Tibetanski božanski ludak
Užavaćeš,a ima čak i smešnih momenata

Poslednja izmena:
Ludak je svako ko je probudjen, odnosno ko je svestan pravog stanja stvari, u svakom smislu. Lud je, naravno, samo sa stanovista "bezoblicne mase koja buja" (op. cit. Krouli). Mada i u svakoj duhovnoj paradigmi postoje bozanski ludaci, jurodivi Hrista radi u pravoslavlju, al-hãwid al-Allahu'wad kod sufija...

"Može svet o meni da priča što mu je drago (jer mi nije nepoznato kako Ludost prolazi rđavo kod najluđih), ipak sam ja, jedino ja, velim vam, kadra da uveseljavam i bogove i ljude. Nepobitan je dokaz moga tvrđenja to što čim sam stupila pred vaš mnogoljudni skup da progovorim koju reč, na vašim licima je očas zasijala neka nova i neuobičajena veselost: odjednom ste podigli čela, pozdravili me sa tako radosnim i prijatnim osmehom i pljeskanjem da mi se zaista čini da ste se svi, sjativši se sa svih strana, napili nektara Homerovih bogova, pomešana sa biljnim sokom što rasteruje žalost, dok ste maločas sedeli žalosni i mračni kao da ste tek izašli iz Trofonijeve pećine.
Kao što se obično dešava, kad sunce posle oštre zime pokaže zemlji svoje veselo i sjajno lice, ili kada ponovo zaćarlijaju blagi prolećni povetarci i kad sve iznenada promeni izgled, a podmlađena priroda se zaodene svežim bojama, isto tako je i moje prisustvi izazvalo promenu na vašim licima. Ono što veliki govornici jedva mogu postići dugim i promišljenim govorom da bi rasterali teške brige slušalaca, ja sam to postigla otprve samom svojom pojavom."

Ovako svoju knjigu "Pohvala Ludosti", počinje Desiderius Erasmus (Erazmo Roterdamski).

e super što si Jasnicu pustila:heart:
Kakav je ona majstor Joge :worth:
Jedina koja je meni uspela da objasni neobjašnjivo
(dva majstora su pre nje pokušala :zcepanje:)
A ima istetoviran notni sistem i violinski ključ na glavi
Žena Zmaj:heart:

- - - - - - - - - -

juhuuuuuu evirbadićiiiiii cmokaaaaaviiii :heart:

DOCO, glistice tjawo! :uja:

"Može svet o meni da priča što mu je drago (jer mi nije nepoznato kako Ludost prolazi rđavo kod najluđih), ipak sam ja, jedino ja, velim vam, kadra da uveseljavam i bogove i ljude. Nepobitan je dokaz moga tvrđenja to što čim sam stupila pred vaš mnogoljudni skup da progovorim koju reč, na vašim licima je očas zasijala neka nova i neuobičajena veselost: odjednom ste podigli čela, pozdravili me sa tako radosnim i prijatnim osmehom i pljeskanjem da mi se zaista čini da ste se svi, sjativši se sa svih strana, napili nektara Homerovih bogova, pomešana sa biljnim sokom što rasteruje žalost, dok ste maločas sedeli žalosni i mračni kao da ste tek izašli iz Trofonijeve pećine.
Kao što se obično dešava, kad sunce posle oštre zime pokaže zemlji svoje veselo i sjajno lice, ili kada ponovo zaćarlijaju blagi prolećni povetarci i kad sve iznenada promeni izgled, a podmlađena priroda se zaodene svežim bojama, isto tako je i moje prisustvi izazvalo promenu na vašim licima. Ono što veliki govornici jedva mogu postići dugim i promišljenim govorom da bi rasterali teške brige slušalaca, ja sam to postigla otprve samom svojom pojavom."

Ovako svoju knjigu "Pohvala Ludosti", počinje Desiderius Erasmus (Erazmo Roterdamski).
Pozdravi, želje, čestitke:heart:

Pošto je Drugpa Kunlej skrenuo temu sa običnih na božanske ludake, evo mog omiljenog banda i adekvatne pesme
a evo i njega
Lama%20Drukpa%20Kuenley.JPG

downman.png

e super što si Jasnicu pustila:heart:
Kakav je ona majstor Joge :worth:
Jedina koja je meni uspela da objasni neobjašnjivo
(dva majstora su pre nje pokušala :zcepanje:)
A ima istetoviran notni sistem i violinski ključ na glavi
Žena Zmaj:heart:

- - - - - - - - - -

Pozdravi, želje, čestitke:heart:

Došla mi kuma iz New Yorka iznenada, a još mi muž dao posao ZA PARE:zcepanje:
a sve to u tom intervalu
No biće dana za savetovanje
ljubac Tolkice mila

oket...ljubi kuma..ovaj muža...tj kumu :hahaha:

a cigare strendžerske te čkaju :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.