Konak "Kod dobrog čoveka" III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hrišćani opraštaju....Hrišćani ne žele da se nekom vrati zlo...to da se nekom vrati zlo je magijski način razmišljanja...
niti verujem da Bog takve molbe uslišava...nije Bog nečiji osvetnik pa da skače da kažnjava zbog povređene sujete
Ako cemo o tome to nije nista magijski nego je to hriscanski princp
duhovni
ako mi neko zeli zlo i ja se molim Bogu i Bog je uz mene tj ja uz Boga
njima se vraca to zlo kojim su mi zeleli naneti zlo

Naravno da Bog uslisava molitve da me zastiti od zla.

evo kafica za dobro jutro
@hm337 @bmaxa @NEzgodan

mocaa.jpg

kafa22.jpg

Što jes, jes. @.Gogilli. i @Agatha su najpitomije kafandžije. :D
ja u šta sam se uverio da je @.Gogilli. spremna da podmetne leđa za pravdu i slobodu govora na ovom pdf-u, a kad joj neko dira porodicu - beži. to ne prašta (što je i normalno)
ta ista koja joj spominjala decu, a pre toga, gogilli se založila za nju kad su predložili da dobije nogu u pedu sa foruma.
na ličnom planu i bubreg će dati ako treba.
a sad što nekad ima malo duži jezik, pa žensko je :D
e sad što imamo kratko pamćenje nije do nje već do nas.
@Agatha i ja se znamo 10 god i sto puta smo se razilazili u stavovima ali nikad nismo upićivali teške reči jedno drugom.
i bolje su osobe koje ti "u lice" kaže nego da te opanjkava kod taba i da laže i maže :D

ja u šta sam se uverio da je @.Gogilli. spremna da podmetne leđa za pravdu i slobodu govora na ovom pdf-u, a kad joj neko dira porodicu - beži. to ne prašta (što je i normalno)
ta ista koja joj spominjala decu, a pre toga, gogilli se založila za nju kad su predložili da dobije nogu u pedu sa foruma.
na ličnom planu i bubreg će dati ako treba.
a sad što nekad ima malo duži jezik, pa žensko je :D
e sad što imamo kratko pamćenje nije do nje već do nas.
@Agatha i ja se znamo 10 god i sto puta smo se razilazili u stavovima ali nikad nismo upićivali teške reči jedno drugom.
i bolje su osobe koje ti "u lice" kaže nego da te opanjkava kod taba i da laže i maže :D
Znaci, Gogi je Kalimero? :D
Agata je na mene kivna skoro 10 godina jer sam joj kritikovao "vjeru prađedovsku". (budizam) Iz istog razloga me nije voljela Glista.

Znaci, Gogi je Kalimero? :D
Agata je na mene kivna skoro 10 godina jer sam joj kritikovao "vjeru prađedovsku". (budizam) Iz istog razloga me nije voljela Glista.
zašto si to radio, baš agata nikad ništa nije ružno pisala o pravoslavlju. barem ja nisam video a tako i glista.
i nisam video da ti žele unistenje ko sestra ti u hristu :D
njihov put i mene to ne zanima već da li je čovek.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back