Konak "Kod dobrog čoveka" (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
sve je stvar vere..što na nekoga deluje zlo na drugog deluje dobro...mislim da materija i tela ne postoje stvarno...čitao sam kako se kod ljudi koji su multiple ličnosti dešava da različite ličnosti imaju različite bolesti i čak različite dioptrije..isto telo a jedna ličnost ima dijabetes a druga nema...znači sve bolesti su umišljene, a telu je prirodno da bude zdravo ako mu mi to svojim uverenjima ne kvarimo...
kako mozes reci da su otrovi dobri
unistavaju ti telo i
takodje postajes zavisnik

kako mozes reci da su otrovi dobri
unistavaju ti telo i
takodje postajes zavisnik
zavisnost je loša...ne uništava ti otrov telo toliko koliko tvoje uverenje da otrov to čini...telo nije stvarno, otrov nije stvaran....da ne veruješ da je normalno da ljudi s godinama stare i imaju sve više bolesti ne bi te to čekalo u starosti...ljudi su nekad živeli mnogo duže pa se onda uverenje o tome koliko mogu da očekuju da žive skraćivalo a samim tim i životni vek....sad opet verujemo da nam moderni život omogućava duži životni vek pa i živimo nešto duže...

zavisnost je loša...ne uništava ti otrov telo toliko koliko tvoje uverenje da otrov to čini...telo nije stvarno, otrov nije stvaran....da ne veruješ da je normalno da ljudi s godinama stare i imaju sve više bolesti ne bi te to čekalo u starosti...ljudi su nekad živeli mnogo duže pa se onda uverenje o tome koliko mogu da očekuju da žive skraćivalo a samim tim i životni vek....sad opet verujemo da nam moderni život omogućava duži životni vek pa i živimo nešto duže...
ja se sa ovim uopste ne slazem
ljudi su nekada ziveli mnogo krace i momci i devojke su zato nekada izgledali dosta starije nego sada sto izgleda omladina u tim godinama
ako bolest ne postoji
ako starost ne postoji
mozda i mi ne postojimo
matriks :D

materjalisti pokušavaju po svaku cenu da žive što duže jer ne veruju da postoji nešto posle..ja mislim da je život između života mnogo lepši nego život u video igrici...al mora da se ide u školu života povremeno..
ja to ne vezujem za materijalno
pa svi pokusavamo da zivimo sto duze
zamisli neko te napadne i ti se branis
to je instikt koji te tera da prezivis da zivis sto duze ..... svesno ili nesvesno svi to radimo ... zelimo da zivimo

aj da svi malo zamezimo :p

B1g5oqDIEAA3KGR.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back