КОНАЧНО!!! васпостављена монархија у Србији!

vracaracc

Buduća legenda
Poruka
38.315
Да ми је неко причао, не бих веровао. Али, видех својим очима и не знам да ли да се смејем или да плачем.

У штампаном издању дневног листа од 25.12.2010." Блиц " поред информације да се председник осећа боље, да ускоро -у понедељак иде кући, откривено је и да је обезбеђење испред апартмана на ВМА појачано, и да се у екипи која обезбеђује председника налази и особа која проба храну коју доносе председнику БоТи.

Народе мој, постадосмо краљевина! Да ли знате ко су " пробачи хране " и када су имали такво занимање?

Цареви и краљеви на дворовима су имали своје пробаче хране. Обично је тај посао обављала дворска луда коју краљ не симпатише пуно, а у случају да краљ симпатише дворску луду један од слугу је морао да обавља ту дужност. Да проба храну, пиће, све што је спремљено за краља. Да краља случајно не би неко отровао.

Ово што се дешава код нас, било би смешно, да није трагично. Питам се, колика је плата тог " пробача хране "? Како је дефинисано то ново занимање? Какве су квалификације пробача? Колико му је радно време? Да ли има чланску карту ДС? Колики утицај та особа има на владу (сигурно већи од мирка).......Чега и кога се плаши БоТа у најеминентнијој здравственој установи у Србији?

Jadan je to zivot kad te cuva obezbedjenje, drugi probaju hranu, spava sa cetovoro ociju.

..ал' се зато буди уз Севе!

D099A64FEDA25C4AA84A1CB9BF61E67F.jpg

или (фуј) уз Толета и Снежану!

tadic-x.jpg

Poslednja izmena:
Da je kako se kaze narodski covek , ne bi mu trebalo obezbedjenje ni probaci hrane ali
uskoro ce morati da ga prilikom izlaska na ulicu cuvaju tenkovima, toliko se smucio
narodu da se plase za njega. Mnogo se umislio da je nesto a samo trecerazredni
politicar.Onako kako on vodi drzavu moze i nepismen covek, sta mu kazu da radi
iz centrale USA i EU to sprovede u delo , mnogo me podseca na buljavog Zivkovica,
bivseg predsednika vlade.

Да ми је неко причао, не бих веровао. Али, видех својим очима и не знам да ли да се смејем или да плачем.

У штампаном издању дневног листа од 25.12.2010." Блиц " поред информације да се председник осећа боље, да ускоро -у понедељак иде кући, откривено је и да је обезбеђење испред апартмана на ВМА појачано, и да се у екипи која обезбеђује председника налази и особа која проба храну коју доносе председнику БоТи.

Народе мој, постадосмо краљевина! Да ли знате ко су " пробачи хране " и када су имали такво занимање?

Цареви и краљеви на дворовима су имали своје пробаче хране. Обично је тај посао обављала дворска луда коју краљ не симпатише пуно, а у случају да краљ симпатише дворску луду један од слугу је морао да обавља ту дужност. Да проба храну, пиће, све што је спремљено за краља. Да краља случајно не би неко отровао.

Ово што се дешава код нас, било би смешно, да није трагично. Питам се, колика је плата тог " пробача хране "? Како је дефинисано то ново занимање? Какве су квалификације пробача? Колико му је радно време? Да ли има чланску карту ДС? Колики утицај та особа има на владу (сигурно већи од мирка).......Чега и кога се плаши БоТа у најеминентнијој здравственој установи у Србији?

Kako se ti doktore odmah primis na GLUPOSTI?

Kao da ce neko da ga truje misomorom u 21. veku...:hahaha:

Danas se ljudi truju mnogo savrsenijim metodama, ozracivanjem na primer.....

Da je kako se kaze narodski covek ,
Наш блаженопочивши патријарх Павле се слободно шетао градом, возио тролама, аутобсусом;а папа не сме да изађе напоље без свог блиндираног папамобила и десетине телохранитеља. Толико..

Наш блаженопочивши патријарх Павле се слободно шетао градом, возио тролама, аутобсусом;а папа не сме да изађе напоље без свог блиндираног папамобила и десетине телохранитеља. Толико..

Papa se boji da ne naleti opet neki Ali Agdža....možda bolji strelac nego prethodni...ali koga se boji predsednik toliko angažovan da nam bude bolje ??Nisam čuo ni da se šuška da ga neko ne voli??

Одакле ти идеја да је Тадић или неко из безбедносне службе ангажовао пробача хране по узору на монархистички поредак.Могуће је да је то урађено по стаљинистичком моделу пошто је познато да је 15 људи било ангажовано да проба храну пре него што се она послужи Стаљину,док му је чај долазио у специјално запечаћеном паковању које је било коришћено само једанпут.Ако би било примећено да жена која припрема чај узима листиће чаја из паковања на којем је печат био поломњен истог часа завршила би у Лубјанки.

kako radi cudim se da josh mrda..

ali sudeci po istoriji nerad, pljacka i izdaja se nagradjuju smrcu iu nekim drugim zemljama
u ovoj nashoj dobijes to isto za suprotno

ko ce da ga ubije on je samo lutka
ona na kanapu
neko drugi vuche njegove konce

Одакле ти идеја да је Тадић или неко из безбедносне службе ангажовао пробача хране по узору на монархистички поредак.Могуће је да је то урађено по стаљинистичком моделу пошто је познато да је 15 људи било ангажовано да проба храну пре него што се она послужи Стаљину,док му је чај долазио у специјално запечаћеном паковању које је било коришћено само једанпут.Ако би било примећено да жена која припрема чај узима листиће чаја из паковања на којем је печат био поломњен истог часа завршила би у Лубјанки.

наравно...само ово ми је прво пало на памет.

Pa nije "probač hrane"tu da bi pronašao otrov u hrani tako što će da krepa istog trenutka, nije ovo 19-ti vek,nego je tu da bi ukazao na to šta je previše slano,šta treba još dosoliti,da li je šnicla previše žilava da se predsednik ne uguši,da duva u čorbu dok se malo ne oladi,i tako te stvari,msm...kaki ste odma na najgore pomišljate...ccc
Tako nesto , upoznao sam tu gospodzu iz Tadicevog kabineta pre nekog prijema letos, valjda Cankovi slavili 20 godina partije na nekom splavu na Dunavu i po obicaju navukli kulena , kobaja , cvaraka ,svargli,sunki i slicnih pizdarija mesnih : , a napolju preko dana bilo 35+ ,pa je ta neke hemicarka -nutricionista dolazila da ispituje svezninu mesa , posto kao ovaj ide ujutro u Njujork da ***** nesto o onom Kosovu pa ga ne uhvati srackalica pred put , one kanapeje ,peciva i ostala sranja nije ni zagledala ... mada ni mesine nije probala neko ih je njuskala i gledala boju i slicno (ko da nije dzigernjacu u zivotu videla :roll: ) al je sve jedno palo zajebavanje da je ko oni probaci u Asteriksu i Kleopatri ... :mrgreen:

Back