Quantcast

Konacno se vracaju Migovi

mastercat

Aktivan član
Poruka
1.294
prema poslednjem stanju remontuje se svih 5 migova.jedan je poleteo,drugi bi trebalo uskoro da poleti.e sada termini za ostale su za sada nepoznati pogotovo za 5ti koji je ostecen,ali svi se remontuju.Jedan An-26 je trenutno u rusiji na remontu a za helise boga pitaj
 

gost 52276

Obećava
Poruka
63
Pa dobro, koliko to traje...ovi nasi iz JAT-a koliko god da su tak'i kak'i su nikak'i okrece B737 za jedno prepodne...koliko treba za jedan mali MIG-29?
Zaboravljas da je ovo zemlja Srbija...problem je bio u boji, u semi farbanja...moze se nabrajati!
Mig-29 ipak nije B-737 i treba malo kvalitetnija farba pa je i to dodatno produzilo rokove. A sto se slika tice, sklanjajte ih da vas sve doticni brigadni general ne pojuri i ne posalje i BIA i VOA... Kad su prve slike remontovanih aviona izasle na videlo bila je velika frka i kaznjavanja, kao da pravimo svemirski brod a ne avion koji je vec 30 godina na sceni i o kome se sve zna. Mozda pokusavamo da se presaltujemo u kapitalizam i neku demokratiju ali...komunisti su i dalje na celu. Mislite o tome!
 

Boba-No1

Zainteresovan član
Poruka
492
Ne pričaj bez veze, slike sa remonta su jedno, i nisu smele ići u javnost, ovo je nešta sasvim drugo, ove fotografije je mogao napraviti svako ko je bio u nedelju na aeromitingu na Čenejskom aerodromu, to je bio prvi zvanični let za javnost sa novom šemom.
 

Top