Sky_Fly
Zainteresovan član
- Poruka
- 101
Ne bih bio u kozi onih koji ce da duze te "modernizovane " avione a ni u kozi pilota koji ce imati " cast " da ga prvu provozaju i koriste...Ali skidam im kapu...
ni ja te ne kontam zasto?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne bih bio u kozi onih koji ce da duze te "modernizovane " avione a ni u kozi pilota koji ce imati " cast " da ga prvu provozaju i koriste...Ali skidam im kapu...
E ljudi,koliko god vojska bila u losem stanju u avijaciji se jos uvek radi max ozbiljno.Mehanicari odradjuju svoj posao u fulu.A vojni piloti,pored slabog naleta,su i dalje 1000 mesta iznad civilnih.Tako da znaju ljudi sta rade,ne brinite se.
Pa dobro posto su malo "premazani" migovi tek toliko da se subsonicno provozaju ,[ja mislim da nisu sposobni za nadzvucni let i 9g manevre-objasnicu]
<snip>
tex jel tacno da nije menjano lice kompresora....
otkidanje lopatica je vrlo ozbiljna opasnost.
Pa dobro posto su malo "premazani" migovi tek toliko da se subsonicno provozaju ,[ja mislim da nisu sposobni za nadzvucni let i 9g manevre-objasnicu] red bi bio da vidimo sta rade zemlje slicnih ekonomskih sredstava sa njihovim flotama i kako to rade....
idemo redom....
Slovacka uradjeno u saradnji sa belorusijom i poljskom vrlo interesantno.
![]()
ma nemam konkretne dokaze tipa mikroskopske ili tecni fosfor & rengen analize ali covek kaze da nesto tu ne stima...
problem u radaru ili?E,sad jedno pitanje dali nasi migovi mogu da ponesu i ispale savremenu R-77 BVRAAM raketu srednjeg-velikog dometa ?!
NE!
motor nije rastavljan do kraja to re problem ,klimov kaze sve je o.k.
rastavili su ga i samo "okom" pogledali prve stepene onako bezveze ,umesto da ih stave u kadice sa tecnim fosrorom[,ko ne zna to je jedno lepljivo viskozno jedinjenje koje ulazi u sve mikro-pukotine i tu se zadrzava pod ultra-ljubicastom svetloscu sija zelena boja i pokazuje mesta potencijalnih kvarova]. mislim sta reci na sta mi trosimo pare....umesto da ih sve prodamo nekom milioneru i uzmemo neke pare ovako nesposobni migovi paradiraju okolo...
Metoda koju opisujes spada u penetrativne NDT metode i moze prilicno efikasno da se obavi pomocu sprejeva bez skidanja prvog stepena kompresora.
Nije mi jasno kakve veze ima stanje prvog stepena kompresora sa prelaskom u supersonicni let?
A sta od raketa imaju?
Hoce li kupti R-77?
Kizo malo su tvoji komentari sarlatanski! Iskreno ja mislim da Rusi nisu ludi da potpisuju radove koje nisu odradili.Ipak je to ozbiljan posao i to su ozbiljni ljudi
ne moze sprejevima...
da se proveri svaka krivina i udubljenje i unutrasnji prsten na vratilu.posto je vazduh unutra uvek subsonican zbog skoka u pritisku i cimanja kompresora napred-nazad.
ne moze sprejevima...
da se proveri svaka krivina i udubljenje i unutrasnji prsten na vratilu.posto je vazduh unutra uvek subsonican zbog skoka u pritisku i cimanja kompresora napred-nazad.
Ima li nesto novo?
Farbanje u toku......