Konacno se vracaju Migovi

Hm, mislio sam da je dvosed prvo poleteo, na slici je jednosed. Avion testira Ruski general , heroj SSSR-a, bar se tako predstavio, ime sam zaboravio. Uglavnom avionu je dusu izvadio izvodeci sve i svasta na extremno malim visinama. Takodje sam cuo da je na svakom probnom letu avion imao po neki otkaz ali ne verujem da je u pitanju bilo sta ozbiljno, mozda GPS :D

a sto??to je probni pilot a avion je remontovan.ako sve testove prodje avion je siguran.

Ma ok,razumem ..nego se malo shalim znajuci nash srpski (ne)rad , nadam se da ce ovaj posao inzinjeri i ostali shvatiti ozbilno te sve predjashnje poteshkoce odstraniti...
Da,sve testove..nego..koliko znam i F16 je proshao sve testove ..a piloti su godinama ginuli zbog glupih trljanja zicki....a cujem da su ih pre nekog premena opet skinuli sa neba...zbog ko zna cega.....
Naravno,opet kazem ,nadam se da ce nashih cak 5 migova biti ok..

Био је јутрос у Јутарњем програму начелник Управе за односе са јавношћу ВС извесни Бошковић и потврдио за МиГ-29-ке да ће полетети за дан државности и војске 15. фебруар. И имате саопштење Војске Србије на сајту:

У оквиру припрема за интервидовску показну вежбу Војске Србије «СРЕТЕЊЕ 08», која ће се одржати 15. фебруара 2008. године у Нишу, авиони и хеликоптери Ваздухопловства и противваздухопловне одбране ВС надлетаће шири рејон града Ниша од 12 до 15. фебруара 2008. године.
http://www.vojska.mod.gov.yu/index.php?action=fullnews&id=322

Ma ok,razumem ..nego se malo shalim znajuci nash srpski (ne)rad , nadam se da ce ovaj posao inzinjeri i ostali shvatiti ozbilno te sve predjashnje poteshkoce odstraniti...
Da,sve testove..nego..koliko znam i F16 je proshao sve testove ..a piloti su godinama ginuli zbog glupih trljanja zicki....a cujem da su ih pre nekog premena opet skinuli sa neba...zbog ko zna cega.....
Naravno,opet kazem ,nadam se da ce nashih cak 5 migova biti ok..

Majstore,
"..nego se malo shalim znajuci nash srpski (ne)rad , nadam se da ce ovaj posao inzinjeri i ostali shvatiti ozbilno te sve predjashnje poteshkoce odstraniti..."
Ovo je jedno stereotipnih vjerovanja koja su svi uvijek spremni da upotrijebe kada nemaju inteligentnije objasnjenje. Srbi kao radnici nisu nista manje odgovorni ili marljivi od bilo kojih "naprednih" naroda, cak naprotiv. Oni koji nisu radili sa drugima to ne razumiju. Mi smo smo "japanci" za Grke, Turke, Spance, Portugalce itd, ovo je samo za primjer.

Нпр. Индији оружје.

pa po kojoj je to povoljnoj ceni?

dali je povoljno sto ima stalno podizu cenu modernizacije nosaca aviona koji se radi u rusiji... sa pocetnih oko 800 mil. dolara + 700 mil. za vazduholpvnu komponentu, posao polako prevazilazi pocetnu cifru i jos se ne zna koliko ce to indiju uopte na kraju da kosta!

dali znas sta konkretno su im povoljno prodali... cak i u novom konkursu za novih 190-200 aviona rusi nisu posebno favorizovani jer bez obzira na zajednicke projekte kad se zavrsi dan i podvuce crta ostlali imaju bolje ponude!

У последње време Индија се пуно жали на руске произвођаче, узму и тестирају опрему и стално нађу нешто да не ваља само да би оборили цену и Руси пристају.

П.С.
Можда поређење није било најбоље. ;)

Back