Otisao sam...
Ističe se
- Poruka
- 2.245
jbt... ova je valjda dobra...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
imash velike ushi...:-DBanshee:a ako slusam i rock i metal,i el.muziku,i klasicnu muziku,irsku muziku,ambijentalnu muziku...
sta sam ja? :shock:
Pa logicno je da stavis svejedno...Banshee:a ako slusam i rock i metal,i el.muziku,i klasicnu muziku,irsku muziku,ambijentalnu muziku...
sta sam ja? :shock:
Master_Chief:imash velike ushi...:-D
Moon Child:...i pankeri!
pa nije svejedno...ne slusam narodnjake.Highper:Pa logicno je da stavis svejedno...
nemam :razz: :grin:Master_Chief:imash velike ushi...:-D
Keeper:ovo je strashno.
niko nije glasao za dobri stari narodnjak, pa sam morao ja.
ovde sve neki urbani. sh'a cju kad sam sa sela. poreklo je to. danas sam cepao drva a komshija je slushao shabana. meni se srce ispunilo. jest' da sam posle ush'o unutra i pustio Tool, al seljak sam u dushi. narodnjak, jashta.
Moglo je al ja na brzinu postavio...Dont_Break_The_Oath:Moglo je i drugacije da se postavi.
Sigurno nije old school tradicional metal slicna ovim novim pravcima.
Zato si lepo mogao da razdvojis kategorije metala.
A i pitam se sta ako slusam neku meksu muziku takodje poput Dire Straits,The Cure, New Order, Joy Division,The Smiths,Morrissey,Godfathers,Visage....gde to sve spada?
Nemojte me ubijati vise sa anketom...Banshee:pa nije svejedno...ne slusam narodnjake.
ajd ja cu ondaK pod rokere,nekako mi to najmilije i moze da podrazumeva razne stvari.
ali nije ti dovoljno siroka anketa. :???:
Keeper:ovo je strashno.
niko nije glasao za dobri stari narodnjak, pa sam morao ja.
ovde sve neki urbani. sh'a cju kad sam sa sela. poreklo je to. danas sam cepao drva a komshija je slushao shabana. meni se srce ispunilo. jest' da sam posle ush'o unutra i pustio Tool, al seljak sam u dushi. narodnjak, jashta.
Banshee:
onda svrati u moje selo,pa jos se mozda i udruzis sa kebom na ulici,ili sa brenom u mesari,suzanom jovanovic u c marketu,nadom obric u njenoj mediteranskoj kuci u sred beograda i ostalom "elitom"....