Konacno mi je otkrivena istina o koroni

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poruka
4.292
Razgovarao sam zadnji put sa jednim kinezom koji je jedan od najvecih mikrobiologa u Kini a samim tim i na svetu. Reko je sledece. Sars iz 2002 je bio prirodan. Nakon toga labarotorije satanistickog globalistickog novog svetskog poretka momentalno su krenule u obradu tog virusa. Takodje i Kina i Rusija imaju svoje labaratorije koje genetski modifikuju viruse pa i taj sars. Prvobitni SARS iz 2002 gpdone se pokazao kao vrlo izdasan virus za genetsku obradu ali uglavnom sve genetske varijacije su davale nove viruse sarsa koji su kod ljudi izazivali samo blage prehlade. Naravno takvih genetskih varijacija sarsa u tim labaratorijama ima na desetine. Ali labaratorija novog svetskog satanistickog globalistickog poretka uspela je da napravi SARS varijaciju koja je podjednako smrtonosna kao i SARS iz 2002 stim da se mnogo lakse prenosi od njega. Nazovimo taj virus "sars satana".

Vladari iz senke (satanisti) pustili su "sars satanu" za vreme vojnih igri u Kini. Cilj im je bio da desetkuju populaciju na planeti jer su racunali da je Kina najpogodnija za distribuciju. Kina je relativno brzo detektovala sirenje tog virusa "sars satana". Obzirom da nema vakcine morali su da reaguju vrlo brzo i da smisle plan. Znali su da sve varijacije SARS virusa u labaratorijama kod ljudi razvijaju jako slicna antitela i obzirom da poseduju sars varijacije koje daju vrlo lake klinicke slike a ujedno daju odredjeni imunitet i za opasniji sars oni su pustili u vuhanu njihov "kineski sars" koji daje samo laksu prehladu kako bi narod krenuo da se prirodno imunizuje. Ono sto se kasnije ispostavilo je to da se "sars kina" daleko brze i efikasnije siri medju ljudima tako da je za svega par mesci on u kini postao dominantan.

Rusi su takodje cim su videli sta rade kinezi odma to isto uradili. pustili su u Moskvi njihov "ruski sars" i pre nego je doso "sars satana" zato su i zatvorili granice prema Kini odma. Taj "ruski sars" ispostavilo se da daje najblazu sliku cak i od kineskog. Zato je u rusiji najmanja smrtnost. A sto ima i smrtnosti to je od ovih koji su dosli iz evrope sa sars satanom.

Vratimo se na redosled istorijski. Kako je virus bio prisutan samo u Kini u pocetku i kako je Kina uspela da se do sredine februara izbori sa "sars satanom" satanisti globalisti nisu hteli da odustanu od svoje zamisli da zaraze ceo svet zato su pustili u Italiju, Iran, Japan i Juznu Koreju sredinom februara njihov virus. Racunali su da je Italija najpogodnija da zarazi zapad jer je to drzava sa najvise turista na svetu i uglavnom su virus pustali po skijaskim krcatim destinacijama. Zato su Italija i Iran najpogodjenije drzave po smrtnosti jer se tu sirio samo "sars satana" u pocetku. Japan i Juzna Koreja uspele su da obuzdaju i taj udar jer su dobro pratile kontakte i brzo su reagovali. Italija i Iran nisu nikako reagovali. Naravno iz Italije se "sars satana" brzo prosiirio i na ostatk evrope pa i na ameriku. Rusi su reagovali u Italiji i doneli su i svoj blagi "sars rusija" i ubacili ga svuda po svim Italijanskim gradovima da se spasu zivoti i na taj nacin prirodno vakcinisu Italijane.

Sto se tice Srbije iz evrope su dosli gastajbajteri i doneli u pocetku "sars satanu" o u pocetku je smrtnost bila znacajna oko 10%. Kad su dosli kinezi doneli su "Kineski sars" i tajno ga pustili u Beograd i Novi Sad. Kad su dosli Rusi oni su ga pustili preko svojih spijuna u Srbiju na Jugu i to po starackim domovima, i osyalim ustanovama gde ima dosta ludi tipa Gornja Toponica kraj Nisa i slicne ustanove. Zato sad nasi lekari vide da je kao virus oslabio ali nije on oslabio nego je to "Ruski sars" na jugu Srbije a na zapadu je malo jaci "kineski sars".

Poenta je ta da koji god "sars" da dobijete sticete imunitet ali ne potpun ali recimo ako prelezite "ruski sars" sticete delimicni imunitet mocicete da se zarazite i od "kineskog" i od"satana sarsa" ali imacete jako jako blage simptome malte ne necete ni osetiti da ga imate ali zato su doktori videli da recimo neko bude dva pa i tri puta negativan nakon sto je prelezao pa posle mesec dana ili ranije kad ga opet testiraju bude opet pozitivan ali nema simptome.Da je samo jedan virus onda to apsolutno ne bi bilo moguce sto je dokaz ove moje price i kazivanja Kineza

Eto to je cela istina.

Poslednja izmena:
A znate li zasto vas lazu? Mislim zasto oni na vrhu bilo da su sile zla ili sile dobra lazu narod i ne pricaju prave istine?? PA ZATO STO STE MALOUMNI I NISTE SPREMNI DA PRIHVATITE ISTINU. Eto ja sam reko istinu i vi me pravite na budalu. Eto zato Putin i Kineski predsednik nisu izasli i rekli istinu o koroni iako vode rat protiv globalista. A lako oni mogu da daju dokaze kako u vidu dokumenata tako i naucne dokaze. ALI NAROD JE RULJA KOJA I KAD CUJE ISTINU NECE DA JE PRIHVATI.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back