Konačno jedana ohrabrujuća vest iz Srbije...

Neznanko

Iskusan
Poruka
5.497
Crne prognoze Vlade Srbije
Za 9 godina 670.000 Srba manje!

Broj stanovnika smanjen za čak 220.000 u poslednjih deset godina, a u narednih deset biće još gore, kaže se u prvom nacionalnom izveštaju Vlade Srbije. Glavni razlozi: mali broj rođenih, veliki broj umrlih i iseljavanje

P.S.
Evo jedne ohrabrujuće i dobre vesti iz Srbije...pošto naše vlasti ne znaju šta će sa 7 miliona stanovnika ove države... kao što vidite za kojih desetak godina imaćemo možda i celi milion manje živih ljudi, a to znaći i milion manje problema. Dakle konačno smo pronašli kako rešavati robleme ljudi i gradjana kod nas, ako nas ne bude uopšte, mi smo rešili problem. Svaka nam i svaka im ćast.

P.S.
Evo jedne ohrabrujuće i dobre vesti iz Srbije...pošto naše vlasti ne znaju šta će sa 7 miliona stanovnika ove države... kao što vidite za kojih desetak godina imaćemo možda i celi milion manje živih ljudi, a to znaći i milion manje problema. Dakle konačno smo pronašli kako rešavati robleme ljudi i gradjana kod nas, ako nas ne bude uopšte, mi smo rešili problem. Svaka nam i svaka im ćast.

zato se doseljavaju kinezi, evropa nam je uvalila skoro sve cigane ( sada ce i ostatak)

stanovnika ce biti ;)
ps. ja mislila manjak stanovnika koliko kukate na izbeglice ....

Poslednja izmena:
xaxaxaiii, ma Borhan Tadici leti ove godine, samo sto se svi nadaju da ce Seselj zaista biti pusten jer on je Srbenda teska, pun gorcine i energije, da rasturi malo ovu monotoniju po Srbiji ali to su price za malu decu..netje ga puste nikad

Ajde sve i da bude kako ti kazes...
Mislis da ce Seselj da pravi decu po Srbiji? Hahahah.

Raskorak izmedju nataliteta i mortaliteta je ekvivalentan kvalitetu zivota. A kvalitet zivota ne moze da se promeni preko noci, vec za to treba uraditi mnogo toga... godine su u pitanju... i jos godine trebaju da prodju dok taj napredak ne bude vidljiv, a klima pogodna da se prave deca. Tako da... meni se cini da su tih 670.000 za 10 godina nepovratno izgubljeni... treba videti sta moze da se uradi da se jos toliko za 20 ili 30 godina ne izgubi.

Ma da,svi kukamo zbog nataliteta,a niko nista je ..be.vremena su se promenila,nije u pitanju kvalitet zivota,nego sto sad vise vole sebe i ne zele da se zamaraju podizanjem dece.Moj deda je bio bar u 10 puta goroj situaciji nego ja sad,pa je imao troje dece(ko zna koliko bih bilo da nije bilo rata :))),i upste uzev,nekada su ljudi imali daleko vise dece nego mi danas.Sad svi nesto birkaju,zene bi da ih ozene likovi kao iz spanske serije,muskarci bi svi da imaju ribe kao iz filmova i tu se prica zavrsava.
Mozda bi moglo da se na nivou drzave ukine TV,internet,kompovi,mozda cak i struja,pa bi problem nataliteta bio resen :))))

Crne prognoze Vlade Srbije
Za 9 godina 670.000 Srba manje!

Broj stanovnika smanjen za čak 220.000 u poslednjih deset godina, a u narednih deset biće još gore, kaže se u prvom nacionalnom izveštaju Vlade Srbije. Glavni razlozi: mali broj rođenih, veliki broj umrlih i iseljavanje

P.S.

Pa ovo je super covece!Pa nezaposlenost ce se prepoloviti!

Super,ovaj narod i nezasluzuje opstanak kad trpi nekolicinu ludaka da se igra sa njim kao sa lutkama.Da je nama kolektivna svest o opstanku ista davno bi nas i 20 miliona bilo,ovako kome je do pravljenja dece da bi pravio sirotinju?Pa eto ja sam cak 3 srbina dao a ova bagra nedaje ni pisljivi deciji dodatak koji se svud u svetu isplacuje i sta dalje pricati....

Ma da,svi kukamo zbog nataliteta,a niko nista je ..be.vremena su se promenila,nije u pitanju kvalitet zivota,nego sto sad vise vole sebe i ne zele da se zamaraju podizanjem dece.Moj deda je bio bar u 10 puta goroj situaciji nego ja sad,pa je imao troje dece(ko zna koliko bih bilo da nije bilo rata :))),i upste uzev,nekada su ljudi imali daleko vise dece nego mi danas.Sad svi nesto birkaju,zene bi da ih ozene likovi kao iz spanske serije,muskarci bi svi da imaju ribe kao iz filmova i tu se prica zavrsava.
Mozda bi moglo da se na nivou drzave ukine TV,internet,kompovi,mozda cak i struja,pa bi problem nataliteta bio resen :))))

kako kukaju zbog nataliteta- treba ti dobra veza za obdaniste :rtfm:

Ajde sve i da bude kako ti kazes...
Mislis da ce Seselj da pravi decu po Srbiji? Hahahah.

Raskorak izmedju nataliteta i mortaliteta je ekvivalentan kvalitetu zivota. A kvalitet zivota ne moze da se promeni preko noci, vec za to treba uraditi mnogo toga... godine su u pitanju... i jos godine trebaju da prodju dok taj napredak ne bude vidljiv, a klima pogodna da se prave deca. Tako da... meni se cini da su tih 670.000 za 10 godina nepovratno izgubljeni... treba videti sta moze da se uradi da se jos toliko za 20 ili 30 godina ne izgubi.

U Srbiji 1,44 deteta, a tu se racunaju Romi, Albanci i muslimani/Bosnjaci, sami Srbi su verovatno ispod 1,3 deteta po zeni, pri cemu se i dalje iseljavaju ljudi u fertilnom dobu, a ostaju penzioneri (citaj siromastvo)
blizi nam se kraj i proces je nepovratan, jedina mogucnost usporavanja puta u propast je asimilacija novopridoslih Kineza i pravoslavnih Roma :neutral:

Back