cickos
Ističe se
- Poruka
- 2.337
Da damo sansu Nestorovicu da nam isprica svoju pricu:
Kod mene je polozio.
Kod mene je polozio.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da damo sansu Nestorovicu da nam isprica svoju pricu
tad ga nije niko ni pitao jer nije bio potreban ni opoziciji ni snsu da vlada vecinomNestorović je već ispričao svoju priču kada je posle beogradskih izbora odbio da stane na stranu opozicije, i time častio SNS ostankom na vlasti.
Tako da je sve jasno. Može neko da priča šta želi, ali dela su ta koja govore dovoljno.
Nestorović je već ispričao svoju priču kada je posle beogradskih izbora odbio da stane na stranu opozicije, i time častio SNS ostankom na vlasti.
Tako da je sve jasno. Može neko da priča šta želi, ali dela su ta koja govore dovoljno.

tad ga nije niko ni pitao jer nije bio potreban ni opoziciji ni snsu da vlada vecinom
pa ne moze se sa slugama hrvata i nemaca u koaliciju
samo sa patriotskim strankama
Nije mu dala Eu .Nestorović je već ispričao svoju priču kada je posle beogradskih izbora odbio da stane na stranu opozicije, i time častio SNS ostankom na vlasti.
Da damo sansu Nestorovicu da nam isprica svoju pricu:
Kod mene je polozio.
Нама је проблем опозиција, а камоли Вучићева удбашка опозиција, типа Несторовић, Заветници и слични.
sta je pomogao SNS imao vecinu i bez nestorovica a on je samo maznuo glasove kad je glumio opozicijuSa opozicijom bi imali većinu. Međutim, on je odabrao da pomogne SNS-u. Pametnima dovoljno.
Sada su ga ponovo agnažovali i kreće promocija.
sta je pomogao SNS imao vecinu i bez nestorovica a on je samo maznuo glasove kad je glumio opoziciju
Zašto Đilas kao tada (nezvanični) lider koalicije "Srbija protiv nasilja" kada je postalo jasno da bez "Mi-Glas iz naroda" nema obaranja naprednjačke vlasti u Beogradu nije otišao kod dr. Nestorovića kada je ovaj rekao "ne mogu ni sa EU opozicijom ni sa SNS" da Nestoroviću ponudi da koalicija "Srbija protiv nasilja" podrži manjinsku gradsku vladu "Mi-Glas iz naroda"? dr. Nestorović danas ne bi mogao da priča priču da je Đilas tako uradio. Šta kao Đilas se toga nije setio? A, ostao je gluv na savete da tako uradi? Nije, nego je Dragan Đilas još veći lažni opozicionar od doktoraNestorović je već ispričao svoju priču kada je posle beogradskih izbora odbio da stane na stranu opozicije, i time častio SNS ostankom na vlasti.

Ne. Opozicija+Nestorović je imala većinu. Međutim, on je odlučio da časti SNS.