Konacno dobar sajt za putovanja

Mungoss

Zainteresovan član
Poruka
119
Ne mogu da verujem da sta god covek zeli da sazna o nekom mestu u koje putuje prvo mora da pregleda 10000 sajtova koji mu nude smestaj - hotele, motele, 75% popusta na karte, rent a car i slicno.

Sve cete saznati sem onoga sto Vas zanima a to je neka kvalitetna informacija o tome gde putujete, mozda neki saveti i sl.

Zbog mog odusevljenja jednom sajtu na kog sam naleteo sam i zapoceo ovu temu, ako neko zna jos neke sajtove za evropske gradove a da ne prodaju sve i to jos na prvoj stranici neka javi.

Ovo je sajt o Londonu: www.visit-londoncity.com ! Ko god da ide tamo toplo preporucujem ovaj sajt.

Mungoss:
Ne mogu da verujem da sta god covek zeli da sazna o nekom mestu u koje putuje prvo mora da pregleda 10000 sajtova koji mu nude smestaj - hotele, motele, 75% popusta na karte, rent a car i slicno.

Sve cete saznati sem onoga sto Vas zanima a to je neka kvalitetna informacija o tome gde putujete, mozda neki saveti i sl.

Ovo je sajt o Londonu: www.visit-londoncity.com ! Ko god da ide tamo toplo preporucujem ovaj sajt.

Nismo se razumeli ocigledno :)

Ja sam mislio da se postuju sajtovi koji daju INFORMACIJE turistu, gore pise da svi sajtovi imaju booking i prodaju svega zivog sto nekome apsolutno ne treba (mislim na Srbe).
Ljudi, ajde ako neko ima neki sajt sa PRAVIM i relevantnim informacijama, varijante "book this book that" ima gde hoces.

Back