Konacno božansko ispunjenje - 5ta dimenzija......

Drag00n

Obećava
Poruka
97
--[[ Konačno božansko ispunjenje 2012-2013 ]]--

Ok, poslednjih nekoliko dana sam se bas pozabavio "2012om", da sad cete reci, ooo ne jos jedna tema. DAaa ali ova nece biti kao ostale, uveravam vas i molim moteratore da je zadrze ovakvu kakva jeste, hvala.
Za ovo je pretezno zasluzan GMO Chicken, jer me je jedan njegov post podstakao da se pozabavim dubljim istrazivanjem, dakle zahvaljujem ti GMO Chicken. z:)
Prvo mi je zao jer ovde racionalnost ide samo do nekg malog nivoa, ali probajte da otvorite um, vazno je!!!
Dakle sta ce biti 2012?
Neki kazu nista, neki da ce biti THE END, neki da dolaze alieni, neki da dolazi Isus i raj na zemlji, neki pricaju o planeti Nibiru, armagedon, 5a dimenzija itd.
Kao prvo spomencu dva izvora informacija, a kasnije i ostale:
Prvi je covek Drunvalo Melchizedek(spiritualni majstor), a drugi George Kavassilas.
Zanimljivo je da se njih dvojica nikad nisu sreli niti pricali, ali objica imaju price koje su veoma slicne, ali proistekle su iz njih samih, kako kazu.
Sledeci klipvi su osnova:

Ako pogledate datume klipova svi su od skoro! Oni objekti na nebu su samo svetlosna iluzija koja se javlja svakih 2500 godina tako sto se stvara gas Y u Žnj mocvari i po teoriji X opire se gravitaciji i isparava u svemir i tako formira savrsenu loptu koja reflektuje svetlo pod uglom od 74,4563 stepeni i tako stvara iluziju planete, i ona dvojica su totalni ludaci, da svakako, vi rasudite. :rtfm: :hahaha1:

P.S.
Proslo je vec 3 sata kako pravim temu i smisljam kako da ukratko ispricam sve, tako da ako ima gresaka u pravopisu, j*** ga.​

Ako se bas nista ne dogodi ja cu biti prvi koji ce reci da je Drag00n ispao debil na ovoj temi!​

Hmmm. Ne znate razloge zbog kojih je "GMO Kokot" postavio pomenutu temu. I ne morate da znate...

Elem, "Kula svetlosti", koja se pominje negde gore, jeste "Kula stražara" Jehovinih svedoka, između ostalog. Ali nema veze...

Potrebno nam je da filtriramo sve od onoga što dolazi do nas, nikako da verujemo u sve što vidimo ili čujemo. U tom smislu treba razobličiti ovakve “objave” i maksimalno im se narugati. Moramo da budemo samosvesna bića, a ne pioni koje pokreće nečija nevidljiva ruka.

Znam ko stoji iza ove svinjarije, mislim ko pravi ovakve stvari i zbunjuje masu, a onda se cinički ceri kako se budale primaju na ovakve priče. Ipak ih treba odgledati i shvatiti kako nisko može da padne kontrolisan ljudski um.

Oni koji su napravili ovu svinjariju se upravo i hrane strahom onih koji veruju u sve ovo svinjarije. Naravno da se ništa od ovoga neće dogoditi, a ono što će se zaista dogoditi - o tome se ne govori. Pre oko mesec dana se dogodila blaga solarna oluja i tog dana su skoro svi ljudi i životinje bili pospani i nikakvi. Tog dana su se oglasili tek retki hrabri astronomi i upozorili uspavano ljudsko stado šta nas očekuje 2012/2013. Solarna mega-oluja koja će spržiti sve uređaje na Zemlji i vratiti civilizaciju u srednji vek. Eto, to će se dogoditi. Ali o tome ovi “naučnici” ne govore, već pričaju bajke za laku noć. S obzirom koliko nas zaprašuju chemtrails-ima, sumnjam da će doći do uzdizanja kolektivne svesti. Mene prodavačice čudno gledaju kad kupujem male i crvljive jabuke i čude se što neću da kupim one velike i blistave (GMO), koje neće da zagrize nijedan crv. Eto koliko smo kolektivno svesni. Dakle, samo pojedinci će se uzdići. Pojedinačna svest će se podizati, kao i do sada; kolektivna svest se namerno i planski snižava. Naravno, ona može biti pozitivno naelektrisana, a ne pozitivna ili negativna; a najbolje je da bude balansirana 50:50. Oko 99% ljudi ovo ne razume. Sećam se šta se sve govorilo pred 2000. godinu. Godine 2001. ili 2002. pročitao sam u “Svetosavskom zvoncu”, časopisu koji izdaje Srpska pravoslavna crkva, da će “se Isus Hrist pojaviti negde pred kraj 2999. godine”. Odlično se sećam da je moja baba Crnogorka dok je bila živa redovno čitala taj časopis 70-tih i 80-tih godina prošlog veka i još bolje se sećam da sam u mnogim brojevima tog časopisa pročitao da će se to dogoditi negde pred kraj 1999. godine. Šta sve ovo znači? Zbog vremena i prostora ne bih komentarisao katoličke i protestantske časopise slične sadržine, na koje sam takođe naišao. Sada se samo po sebi nameće sledeće racionalno pitanje: da li sve hrišćanske crkve, po dogovoru, svesno pomeraju Isusov ponovni dolazak sa 1999. na 2999. godinu samo zato da bi jadni ljudski rod (odnosno jedan njegov deo) još hiljadu godina verovao u Isusa Hrista? Odgovor je da. Nisam se pecao na te priče, u to vreme, i drago mi je što je tako. Ali sada, kada sam jako dobro obavešten, znam koliko 2000. i 2012. godina nemaju ništa zajedničko i koliko će 2012/2013. biti posebna. Upravo zbog onoga što sam gore napisao: solarne mega-oluje. Ljudi su uvek bili ljudi, i uvek su bili upravo ovakvi kakvi su sada. I tu se ništa ne može preduzeti; to je jednostavno tako. I baš me briga što su takvi, oni koji pristaju na to da veruju u sve što vide i čuju i koje neko pomera na daljinski. Treba da budemo ono što jesmo. I da radimo ono što želimo i mislimo da je ispravno. Duhovno radiš na sebi, a oko sebe širi ono što imaš da ponudiš. Ne mora to uvek da bude ljubav. I ono što je najvažnije: što će biti sa svima ostalima - ne mora da bude i sa mnom; i neće biti, jer mi se može da ne budem kao stado. Pošteno?

Vidite li kakve se sve svinjarije vrte po YouTube i zašto neke strukture to puštaju u “promet”, a onda opet te iste strukture zahtevaju uvođenje “ACTA” na Internetu. Prljava igra. Pratite svoju podsvest, a odbacite sve ono za šta vidite da nema veze sa zdravim razumom i logikom, a to pametnom čoveku nije teško. Ne treba uvek poslušati srce, jer je mnoge lakoverne povelo stranputicom, upravo ovim putem ka kome ih vode ovi samozvani gurui.

Šta reći za kraj? Biti svoj po svaku cenu. Ne tamo kud svi, pa i mali Mujo. Ima li neke ovce koja ne nosi ovakve čizme?

scaled.php

Ko hoće u stado - srećan mu put:

brategdesi.jpg

Sve više mislim da je većina ljudi bagra, da je većina Facebook učitelja, astrologa, duhovnjaka, vidovnjaka i ostalih kurcopalaca samo ista ta bagra, koja koristi pametne stvari da bi se mogli usvinjiti, kao i ostale svinje. Yeah, “negativan sam”, “crnjak sam”, i sebi sam zbog toga prejak, jer sam “egoistični smrad”, za razliku od “naprednih duhovnjaka” i “prosvetljenih klinaca”, matoraca, vanzemaljaca i ostalih, koji na prvo mesto stavljaju ljubav, svetlo, pozitivu, a pate kao i ovi ostali. Ili nemaju para, ili ih drma nejebica, ili pate od nekakvog ego tripa da moraju biti u centru pažnje. Oni užasno pate, samo seru kako bi privukli na sebe pažnju i stekli respect. A ako je za njih realista = pesimista, onda su u većim govnima nego što sam mislio...

Namaste.

Ovako. Da malo proanaliziramo ovo: pogledajte samo “9”. Najpre kaže kako mi kao želimo izgraditi svoj svemir, sličan onom koga smo iskusili po uzoru na našeg velikog kreatora. Znači, celokupni svemir sa svim njegovim delovima. Nakon toga kaže da u tom istom svemiru postojimo mi (“božja bića”), a pre toga govori kako su se pojavila bića ili “Luciferijanci”, koji su navodno sve sjebali. Znači da su ta bića, “Luciferijanci” takođe kreacija tog velikog kreatora, koji je i nas kreirao, jer kako se neko može pojaviti u nečijoj kreaciji ako ga kreator ne ubaci. Znači “samodemantovanje” i neshvatanje onoga o čemu priča. I još tu govori kako smo mi najbitnija bića u svemiru. Ovo kao da je copy-paste od Miroljuba Petrovića, koji kaže da je bog stvorio svemir radi nas, da imamo šta da gledamo. Ha ha ha. Ovo je toliko zaglupljivanje da je to za poludeti. Ali sve ovo ima svoje zašto i kako se ovakve stvari govore. Ovako će ljude pretrpati/nabildovati stvarima koje su gluposti i kada izađu pravi, koji budu govorili prave stvari, onda će ljudi biti toliko zgađeni ovim dezinformacijama da će izgubiti volju za nešto novo, što je u konačnici i tačno. Zbog toga ovi dezinformatori i pričaju slične stvari koje će pričati oni koji budu zapravo govorili pravu istinu i onda ljudi u nedostatku sposobnosti da razluče šta je šta - ili će sve prihvatiti - ili sve odbaciti. Ako sve prihvate - onda će se to pravo znanje pomešati sa smećem koga su se nakupili, i tako će se to znanje “razvodnijti”. A ako sve odbace - onda su ponovno prazni i spremni za novo trpanje/bildovanje glupostima. Znači, u oba slučaja takvi ljudi će biti potpuno blagi i nesposobni za bilo kakvu aktivnost. I tako dobijamo društvo koje je pretrpano i umorno od svega, a ovi drugi, što ništa ne shvataju, niti ih je briga o bilo čemu, takvi ionako nisu bitni. A oni koji shvataju da su ove obadve grupe u totalnom haosu, onda bivaju uvučeni u tajna društva i tu svoju sposobnost koju imaju koriste protiv ove dve grupe, i na kraju i samih sebe, jer to društvo je i napravljeno da bi sami uništavali sebe, a korist izvlači nekolicina od svih tih grupacija ne radeći ništa. Nas nekolicina je jako dobro praćena, ono što pišemo i dopisujemo se posle biva obrađeno i izmenjeno. Kasnije se to znanje, tako izmenjeno, izbacuje kroz ove tipove (i njihove tripove), kojima se otvara “medijski proctor” (Icke, Ventura, Jones, Estulin), i to se znanje vraća izmjenjeno autoru i njegovoj okolini. Tako se pod tim autoritetima uništava istinsko znanje i sklanja pažnja sa onih koji ga izbace na ove dezinformatore. Nakon toga, kada neko nešto čuje od nas, onda kaže da je to rekao Icke, i da je to tako kako Icke kaže, a da je naša priča koja se potpuno ne slaže sa Ickeovom netačna. Ljudi su jadni, pate od autoriteta, i tako zaboravljaju razlučivanje, jer lakše je da neko drugi razmisli za njih nego oni sami. Gade mi se svi zajedno... i njihove prizemne, jadne strasti.

Kako realno stoje stvari? Bez sumnje, dakle, dogodiće se solarna oluja, negde krajem decembra 2012. ili do sredine ili eventualno kraja januara 2013. godine. Udar Sunčevog zračenja na našu planetu biće toliko jak da će spržiti sva elektronska kola i sve uređaje na Zemlji, dalekovode, ma sve. To se ne može izbeći. I vladari to znaju. I ne objavljuju. S vremena na vreme se neki hrabri astronom odvaži da ukaže na to, čak i Michio Kaku, ali javnost to ne uzima za ozbiljno. Umesto toga, vladari ljude zartrpavaju glupostima, kao što je ovo što možemo videti na YouTube, u tome im pomažu samozvani gurui, koje oni pokreću na daljinski, a kada izađu pravi poznavaoci situacije, koji govore prave stvari, kao recimo Michio Kaku, onda ljudi već budu toliko zgađeni svim ovim silnim dezinformacijama da jednostavno izgube volju za nešto novo, što je na žalost i tačno. Zbog toga ovi dezinformatori i pričaju sve ove gluposti, a ljudi u nedostatku sposobnosti da razluče šta je šta - ili sve prihvataju ili sve odbacuju; trećeg nema. Ali nekako se uvek dogodi da će pre prihvatiti gluposti nego ono što je realno. Tako se kreira inertna masa koju je nemoguće prosvetliti. I ništa od podizanja kolektivne svesti. A chemtrails-i i dalje rade li rade svoj posao...

Kraj civilizacije, ovakve kakvu poznajemo, ovim što sledi, i što se ne može izbeći, vladarima iz senke dolazi kao kec na desetku. Bez sumnje. Budući da su im se izjalovili svi prethodni planovi za depopulaciju planete, masovnim vakcinisanjem stanovništva smrtonosnim vakcinama protiv lažno-zaraznih bolesti, a nemaju vremena da čitave države osude na umiranje od gladi tako što će im ukinuti prodaju GMO semena, jer još uvek ima izvora organske hrane, solarna mega-oluja je idealna za ovako nešto.

Razmislite dobro o ovome. Setite se šta se događalo u New Orleans-u 2005. godine kada ga je opustošio uragan Katrina. U gradu je izbio totalni haos. Sve je bilo opljačkano i popaljeno, a masa žena je bila silovana... Na kraju je Nacionalna garda morala da interveniše tako što je dobila odrešene ruke da ubije svakoga za koga proceni da narušava javni red i mir. I opet nije mogla da uspostavi red dugo nakon same prirodne nepogode. A radilo se samo o jednom gradu. Zamislite situaciju u kojoj se ceo svet pretvara u New Orleans iz 2005. I to u samo nekoliko sekundi... Jezivo.

No da pogledamo činjenicama u oči. Negde mesec dana pred samu solarnu mega-oluju važniji političari i vladari će jednostavno nestati sa scene. Imaćemo, najednom, situaciju u kojoj će se nazirati da su vesti u medijima “postale bajate”. To će se jednostavno osetiti. Kako i zašto? Pa tako i zato što su snimljene pre mesec dana i samo će se emitovati snimci. Ali čak ni to neće probuditi ljude i njihovu svest. U samom momentu solarne mega oluje sva živa bića biće jako pospana i dezorijentisana. I skoro svi će spavati. A kad se ljudi probude, shvatiće da im u domovima nema struje, da im ne rade mobilni telefoni, ma da ne radi ništa. U velikim gradovima u zgradama neće biti ni vode, pošto i vodovod u većini slučajeva radi na struju. Neće moći da se pokrene nijedan jedini uređaj, jer je skoro sve kompjuterizovano. Znači povratak u srednji vek. A “mamine maze” su navikle da imaju sve. I šta će sad?

Zamislimo realni scenario.

Dakle, svi ljudi na planeti, i nezaposleni i zaposleni, postaju jednaki, odnosno nezaposleni. Prvi dan, a možda i prva tri dana, postojaće neki red. Ali već nakon tri dana, kad nestane hrane u prodavnicama, gradovi, naročito veliki gradovi, pretvoriće se u logore. Krenuće pljačke i međusobni napadi, verovali ili ne - zbog hrane. Kako stvari stoje, najviše šanse ćete imati da nastradate od suseda koji će vas napasti da vam otme zalihe hrane i nahrani svoju porodicu nego od bilo čega drugog. Da napomenem da javni red i mir neće imati ko da održava, niti će imati interesa u tome. Izuzeo bih organizaciju FEMA, koja će komunicirati Morzeovom azbukom, ali ona će operisati uglavnom na teritoriji USA. Bolesni ljudi će poumirati, jer neće imati gde da nabave terapiju, a ni Hitna pomoć neće moći da stigne do njih da im pomogne, niti će imati ko i čime da ih pozove. Vatrogasci neće moći da gase požare, kojih će biti jako mnogo, iz istog razloga. Sve radnje će biti opljačkane i spaljene. Sumnjam da će se ljudi skupljati po ulicama, kuvati ručak na kazanima i deliti ga sa susedima. I videće se ko je ko. I videćete da ste i vi i svi koje znate samo glumili kako ste i kako su dobri, a zapravo ste i zapravo su jako sebični. I tako, doći će do situacije u kojoj ni novac neće vredeti, a ko bude imao zlato davaće ga onome ko ima nekakve zalihe hrane, za hranu, po “zlatnoj”ceni koju odredi vlasnik zaliha. I to pod uslovom da je taj što ima zlato moralan i pošten, da nije neko ko će ga ubiti i oteti mu hranu. I sve ostalo. Jeziva situacija. Najgore će biti ljudima koji imaju decu. Definitivno.

Pametni bogati ljudi već neko vreme kupuju zlato, jer znaju da će novac propasti, a samim tim i bogatstvo naivčina koji veruju bankama. Takođe, pametni ljudi su već dali ostavke na mnoge funkcije i povukli se u svoje “ljušture”.

Procena “FEMA”-e je da će se sistem u USA uspostaviti za oko šest meseci. A gde smo tu mi i nama slične države? Razmislite o ovome. Procena FEMA-e je, takođe, i to da će sve ovo preživeti oko 500 miliona ljudi.

Šta činiti? Zanimljivo pitanje. Umesto odgovora, navešću vam slučaj jednog mog prijatelja iz Hrvatske. Naime, on živi u Zagrebu, ali ima kuću na moru, na jednom prelepom malom jadranskom ostrvu. I lepo mi je rekao sledeće: kako ima kuću u uvali, na ostrvu gde su skoro svi ljudi u rodbinskim vezama, ima vinograd i baštu, drveće (voće), dakle voće i povrće, ali i brodicu za ribarenje. Iako je vegan, i sungazer, dakle jako malo jede, u slučaju nužde može jesti i ribu. Ume da zapali vatru bez šibica i upaljača, na moru je, gde nema zime, i ne bi trebalo da ima problema dok se sistem ponovo ne uspostavi. A čisto sumnja da će mu neko doći iz Splita u tu uvalu i napasti ga zbog malo zaliha hrane. Slušajući sve ovo zapitao sam se šta mi koji moj tražimo u kontinentalnom pojasu, u ledu i snegu. A ima toliko lepih toplih ostrva, ne samo ovde, već i na južnoj hemisferi. Odgovor na pitanje šta činiti bio bi: na vreme napustiti gradove - buduće logore - i otići negde u prirodu. Ko je OPD neka to učini sa porodicom, a ko je OPS neka učini sam. Nije sramota biti i “moderni Robinson Kruso” ako to vodi ka preživljavanju. Mada ima stavova da ćete lakše preživeti kao članovi neke grupe nego kao jedinke. Ali i to je relativna stvar. Predlog: praktikujte sungazing (bez gurua i njihovih nebuloza), jer se nećete moći razboleti, a i apetit vas neće moriti kao neenergizovane ljude, i već sada razmišljajte jako ozbiljno o destinaciji na koju ćete se evakuisati ako nećete da nastradate.

Ovo bi bilo u najkraćem. Na šta će ličiti “Novi svet”, kad se sistem uspostavi - to možemo samo nagađati. Ali to je već druga tema.

:dash:
Samo se ti uzdaj u Kurir i u vladu koja te namerno truje GMO otrovima... i daleko ćeš stići... :zcepanje:
to sam rekao kao salu prijatelju kakvo nam je stanje u zemlju takav scenario moze da ocekujemo od nase vlade...donekle se slazem sa tvojim tekstom sve ovo oko 2012 je patka...sto se tice nlo majanskog kalendra..bice prilike da je solarna oluja to sto nam se sprema,a sto se tice gmo otrova vegan sam prakticar solarne yoge i qi gonga tako da ne konzumiram tu vrstu hrane:whistling:

:dash: to sam rekao kao salu prijatelju kakvo nam je stanje u zemlju takav scenario moze da ocekujemo od nase vlade...donekle se slazem sa tvojim tekstom sve ovo oko 2012 je patka...sto se tice nlo majanskog kalendra..bice prilike da je solarna oluja to sto nam se sprema,a sto se tice gmo otrova vegan sam prakticar solarne yoge i qi gonga tako da ne konzumiram tu vrstu hrane:whistling:

Ok. Nisam shvatio kao šalu.

Vi vegani kad se sve to desi prvi ima da umrete od gladi ili bi se preko noci naucili da jedete meso...

Nema šanse. Samo ti jedi kobasice od svinjskih tumora i uživaj u bolestima.

Back