- Konacni Susret -

Seprtlja

Aktivan član
Poruka
1.849
SETI: Tri divovska svemirska broda dolaze na Zemlju 2012.

NLO susreti postali su posebno česti sredinom 20. stoljeća kada je postalo više nemoguće poricati incidente.
Vlade su tako počele ustoličavati specijalne urede za zračnu obranu te tajne laboratorije za proučavanje ovog fenomena. Nije tajna da ove službe imaju šansu proučavati fragmente izvanzemaljskih letjelica, pa čak i same izvanzemaljske entitete.

No došlo je vrijeme da znanost kaže svoje mišljenje o ovom problemu, i to je učinjeno. SETI je objavio senzacionalnu informaciju:

3 ogromna svemirska broda kreću se prema Zemlji. Najveći od njih dug je 240 km. Druga dva su manja, a trenutno se objekti nalaze iza orbite Plutona.

4_1.jpeg

Hoće li se ponoviti scenarij iz "Dana nezavisnosti"? (Deviant Art)

Svemirske brodove navodi sustav HAARP, koji se nalazi na Aljasci, a prvobitna namjena mu je proučavanje fenomena polarnog svjetla. Kako tvrde istraživači iz SETI-ja, objekti nisu ništa drugo nego svemirski brodovi. Bit će vidljivi teleskopima kada se približe Marsovoj orbiti. Čak je i američka vlada informirana o ovom događaju. Letjelice bi trebale doći do Zemlje u prosincu 2012.

Datum mogućeg susreta s izvanzemaljskom civilizacijom asocira na Mayanski kalendar, koji završava 21. 12. 2012. Je li ovo samo slučajnost? Možda je vjerojatnije da su SETI istraživači zamijenili želje za realnost: naime, 50 godina motrenja svemira nije polučilo nikakve rezultate.

Unatoč tome, glasine govore kako Amerikanci posjeduju mnoge tajne informacije o nalazima s Mjeseca. 2009. NY Times je objavio da kineski službenik Mao Kan, inače član nacionalnog svemirskog programa posjeduje preko 1000 NASA-inih fotografija koje pokazuju ne samo otiske ljudskih stopala s mjesečeve površine, već i razne druge čudne oblike, pa čak i ljudske leševe.

Dr. Ken Johnston, bivši voditelj NASA-inog ureda za kontrolu podataka i fotografija, izjavio je kako su američki astronauti pronašli i fotografirali drevne ruševine umjetnog porijekla na Mjesecu. Samo ove godine Britanska vlada, Wikileaks, te vlada Novog Zelanda odlučili su otvoriti svoje dokumente i bilješke o NLO susretima.

Dokaza je očito sve više, no gdje je prava istina?

Kako vidjeti objekte na nebu iza Plutona:

Da priča ne bi stala na glasinama, odsurfajte na stranicu www.sky-map.org i unesite sljedeće koordinate za pretraživanje snimki (copy/paste brojke u tražilicu na stranici):

4_2.jpeg

1. 19 25 12 -89 46 03 prvi veliki objekt

4_3.jpeg

2. 16 19 35 -88 43 10 cilindrični objekt

4_4.jpeg

3. 02 26 39 -89 43 13 objekt kružnog oblika

Svašta,
pre par meseci sanjam san :
Prolaziim ulicom "Zmaja od Noćaja", pogledam u nebo prepuno zvezda, i vidim sunce, (a noć)..i odjednom se iznad mene, na nebu pojave tri ogromna leteća tanjira.
Možda su to ova tri ..hehe

Svašta,
Prolaziim ulicom "Zmaja od Noćaja", pogledam u nebo prepuno zvezda, i vidim sunce, (a noć)..i odjednom se iznad mene, na nebu pojave tri ogromna leteća tanjira.

Baš, Zmaja od noćaja ?
Da nije,možda,Cara Uroša ?
Možda si se baš kod table sa nazivom ulice okrenuo na
drugu stranu,promenio položaj,pa krivo pročitao ?
A,osim toga video si Sunce usred noći...!?
A,Sunce 'oće da zaslepi ako se ne stave ona
zagaravljena stakla.
Ne znam,prosto,šta da mislim !?
San je prepun dilema.
A,samo tri NLO.
Ogromna.....

nishta propao "konachni susret" :zper:
NO Spaceships Headed for Earth

Has the SETI Institute discovered three objects en route to our world? Alien spacecraft that will arrive in 2012?

If you believe a widespread story now being circulated on the internet, and published by the ironically named “Pravda” [http://english.pravda.ru/science/mysteries/22-12-2010/116314-giant_spaceships-0/], you might think so. But it’s all nonsense – it’s a rumor, a hoax, and a fabrication that uncritical web sites have reprinted without checking.

A few aspects of the story that are obviously suspect:

The objects, now described as a few hundred kilometers in size, and “beyond the orbit of Pluto”, were apparently discovered by SETI using the HAARP radio array. To begin with, the HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program) instrument is located in Alaska. The position of the three “incoming” objects is given as -90 degrees declination – or the south celestial pole. Anyone versed in even elementary geometry can recognize that you can’t see this part of the sky from Alaska! In addition, and of clear import, neither the SETI Institute nor any other SETI project makes use of HAARP.

In the original version of this article http://www.examiner.com/ufo-in-canada/3-very-large-objects-space-flying-to-earth, purported SETI astrophysicist Craig Kasnov is quoted as saying that the three objects are in-bound. No one named Craig Kasnov has ever worked at the SETI Institute. There is a media and conservation professional by name of Craig Kasnoff, who – with David Gedye – came up with the idea of the SETI@home screen saver many years ago. But he has explicitly noted that he has nothing to do with this story, and in fact the article itself points out that it is referencing “Kasnov” not “Kasnoff.” So the story rests on the testimony of a fictional character.

itd itd on
http://www.seti.org/page.aspx?pid=1539

3. ili 4. tema ? hmmm
To je rekao neki lik za koga ovi iz seti-ja kazu da nikad nije radio za njih ..... 240 km hhahahaha ti mora da su jako napredni kad uspeju da naprave toliku masinu pa opet zasto im treba toliko od Plutona ( sad je pluton , pre je bio jupiter,cini mi) se do Zemlje ?

Koje plitko rezonovanje...

Ogroman svemirski brod, recimo velićine meseca, nije uopšte teško napraviti... recimo, na sam mesec se dodaju snažni propulzivni sistemi, isti se izbuši, na suprotnom kraju se ukopa "kokpit" i centar kontrolnih sistema, i već je u operativnoj upotrebi!.. Vremenom, mesec se izbuši toliko da se u njemu napravi pravi grad.

I voila! Imamo pravi pravcati generacijski brod, koji može da dosegne bilo koju zvezdu u svemiru (samo je itanje kada) jer mesec je sasvim samoodrživ kao brod. Legure, rude, goriva koliko hoćeš, mesta za hidroponske farme koliko 'očeš, čak bi se mogla i veštačka gravitacija organizovati, ubrzanjem rotacije...

U sci fi-ju postoje takve ideje, opisane, ali svi se uglavnom bave asteroidima kao telu generacijskog broda ili "obićnog" a eto ja, megaloman, pucam na sam mesec, koji bi mogao, de facto, u slučaju planetarne kataklizme da povede kompletno čovečanstvo put zvezda... i put spasenja :)

Grof Vronski Baš:
Da nije,možda,Cara Uroša ?
Možda si se baš kod table sa nazivom ulice okrenuo na
drugu stranu,promenio položaj,pa krivo pročitao ?
A,osim toga video si Sunce usred noći...!?[/B]
.
Otkrud znaš? Bas je bilo tu kod Cara Uroša i Zmaja od noćaja, pitam se od celog grada zašto bas to mesto??
a i sunce nije bljestalo...bila je ogromna lopta al se videla samo vulkanska užarena masa, nije sijalo, okolo tamno plavo nebo i zvezde i ta tri broda.
Pa čudno mi je da se taj san poklapa sa tom informacijom da stvarno dolaze neka tri broda.....kada prvo sanjam san, pa tek onda naidjem na informaciju o tome .
Prosto vise ne znaš šta je san a šta java..:)

Svašta,

Zanimljivo... I ja sam sanjao nešto slično... Jedina razlika je u tome što je bilo dva sunca (jedno tamno)...

Otkrud znaš? Bas je bilo tu kod Cara Uroša i Zmaja od noćaja, pitam se od celog grada zašto bas to mesto??
a i sunce nije bljestalo...bila je ogromna lopta al se videla samo vulkanska užarena masa, nije sijalo, okolo tamno plavo nebo i zvezde i ta tri broda.
Pa čudno mi je da se taj san poklapa sa tom informacijom da stvarno dolaze neka tri broda.....kada prvo sanjam san, pa tek onda naidjem na informaciju o tome .
Prosto vise ne znaš šta je san a šta java..:)

San ti je bio vrlo upečatljiv
i snažan.
Čim se prepliće sa javom posle buđenja !
Otvori sanovnik na netu,
pa pokušaj da dođeš do značenja.
Bar u osnovnim konturama....
:think:

Back