- Poruka
- 6.825
Pa to je i poenta, jer posle srs i dss nece imati koga u koaliciju...
A ds nikako nece pasti, ovo je samo gutanje zaba do konachnog cilja.
Da znaš. Moglo bi se i tako reći. Zbrisaćemo ih na ovaj način. Vala baš.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Hvala lave, majstore. Ja sam ono što sam. Bolje da me svi mrze zbog onoga što jesam nego da me vole zbog onoga što nisam.
Pozdrav za tebe.Pa to je i poenta, jer posle srs i dss nece imati koga u koaliciju...
Може то опширније, како неће ДС пасти? Што би СПС пао а ДС опстао? За време ДС и ДСС владавине је отишла Црна Гора и Косово.
jer niko ne zeli diktaturu srs i dss.
Zato sto sps gubi svoje glasace sigurno.
A za vecinu glasaca ds-a je ovo nuzan kompromis, jer niko ne zeli diktaturu srs i dss.
Drugo, kad se opet povecaju plate i pocne da se primenjuje taj socijalni program, mislis da ce nekog biti briga za sps u vladi osim naravno slobista i seseljista?
A za vecinu glasaca ds-a je ovo nuzan kompromis, jer niko ne zeli diktaturu srs i dss.
Drugo, kad se opet povecaju plate i pocne da se primenjuje taj socijalni program, mislis da ce nekog biti briga za sps u vladi osim naravno slobista i seseljista?
A ovo otisli Kosovo i Crna Gora , to ti ne mogu objasniti, posto zamenjujes teze.
Bas si optimista, zavidim ti. To je ono, kao, ima para ali jedni nece taj socijalni program, a ovi drugi hoce. Sta ce biti kad kao Krkobabic skonta da su ga preveslali (zna on to, njemu samo treba pozicija da obezbijedi rodbinu)? Drustvo u tranziciji, a prodali smo vecinu vrijednih stvari. Moja pognoza: tesko da ce sastaviti citav mandat.
Iskreno plašim se da će oko ovog pitanja možda i buknuti građanski rat u Srbiji ...

Ne vidim koliko će i mnogo dobiti vladom sa ds-om , ipak je njihov kredibilitet dosta uzdrman tokom 90-tih ...
Isključivo pragmatični razlozi , zbog kojih će građani Srbije opet da pate , nerentabilne vlade za koju sam uveren da neće opstati ni godinu , čim bude došlo pitanje Ratka i Radovana , pada vlada ko sazrela kruška .
Iskreno plašim se da će oko ovog pitanja možda i buknuti građanski rat u Srbiji ...
Mene je kao člana DS-a pomalo sramota zbog ovoga. Ma šta pomalo, užasno me je sramota. Praviti koaliciju sa SPS-om! Bljak!

Videcemo da li ce i ko ce koga preveslati.
Polako sa prognozama.
Vi ste nasa nova kita demokratskog cveca.
Sloba vam se prevrce u grobu.
AHAAHHAAHAH
A na b92 info je emitovano kao breaking news...
А волим овакве коментаре. Б92? хахахахаах. Добро да опет није навео АЛО као извор. Тај кич и шунд од телевизије под хитно треба уставом забранити. Њихово извештавање је слично београдској канализацији. Објавио У92. Јака ствар. С друге стране, чудно како свршавате на владу ДС-СПС.
E pa da cestitam vanji, lav8 i ostalima koji su dali svoj glas sps, tj.ds-u.
Vi ste nase nove demokrate.

Mene je kao člana DS-a pomalo sramota zbog ovoga. Ma šta pomalo, užasno me je sramota. Praviti koaliciju sa SPS-om! Bljak!