Konačan dogovor DS-SPS

Pa to je i poenta, jer posle srs i dss nece imati koga u koaliciju...
A ds nikako nece pasti, ovo je samo gutanje zaba do konachnog cilja.

Може то опширније, како неће ДС пасти? Што би СПС пао а ДС опстао? За време ДС и ДСС владавине је отишла Црна Гора и Косово.

Може то опширније, како неће ДС пасти? Што би СПС пао а ДС опстао? За време ДС и ДСС владавине је отишла Црна Гора и Косово.

Zato sto sps gubi svoje glasace sigurno.
A za vecinu glasaca ds-a je ovo nuzan kompromis, jer niko ne zeli diktaturu srs i dss.
Drugo, kad se opet povecaju plate i pocne da se primenjuje taj socijalni program, mislis da ce nekog biti briga za sps u vladi osim naravno slobista i seseljista?
A ovo otisli Kosovo i Crna Gora , to ti ne mogu objasniti, posto zamenjujes teze.

A za vecinu glasaca ds-a je ovo nuzan kompromis, jer niko ne zeli diktaturu srs i dss.
Drugo, kad se opet povecaju plate i pocne da se primenjuje taj socijalni program, mislis da ce nekog biti briga za sps u vladi osim naravno slobista i seseljista?

Како то диктатура СРС и ДСС а није диктатура ДС и СПС? Очигледна је твоја мржња према СРС и ДСС, па без аргумената их називаш диктаторима. ДС није демократски поступио са Сабљом, то је било диктаторски. Демагогије и 90им, без плана како Србија да уздигне своју економију.

И како то нико их не жели у Србији. 30% гласача за СРС није нико, него много.

A ovo otisli Kosovo i Crna Gora , to ti ne mogu objasniti, posto zamenjujes teze.

Bas si optimista, zavidim ti. To je ono, kao, ima para ali jedni nece taj socijalni program, a ovi drugi hoce. Sta ce biti kad kao Krkobabic skonta da su ga preveslali (zna on to, njemu samo treba pozicija da obezbijedi rodbinu)? Drustvo u tranziciji, a prodali smo vecinu vrijednih stvari. Moja pognoza: tesko da ce sastaviti citav mandat.

Bas si optimista, zavidim ti. To je ono, kao, ima para ali jedni nece taj socijalni program, a ovi drugi hoce. Sta ce biti kad kao Krkobabic skonta da su ga preveslali (zna on to, njemu samo treba pozicija da obezbijedi rodbinu)? Drustvo u tranziciji, a prodali smo vecinu vrijednih stvari. Moja pognoza: tesko da ce sastaviti citav mandat.

Videcemo da li ce i ko ce koga preveslati.
Polako sa prognozama.

Ne vidim koliko će i mnogo dobiti vladom sa ds-om , ipak je njihov kredibilitet dosta uzdrman tokom 90-tih ...

Isključivo pragmatični razlozi , zbog kojih će građani Srbije opet da pate , nerentabilne vlade za koju sam uveren da neće opstati ni godinu , čim bude došlo pitanje Ratka i Radovana , pada vlada ko sazrela kruška .
Iskreno plašim se da će oko ovog pitanja možda i buknuti građanski rat u Srbiji ...

Ne vidim koliko će i mnogo dobiti vladom sa ds-om , ipak je njihov kredibilitet dosta uzdrman tokom 90-tih ...

Isključivo pragmatični razlozi , zbog kojih će građani Srbije opet da pate , nerentabilne vlade za koju sam uveren da neće opstati ni godinu , čim bude došlo pitanje Ratka i Radovana , pada vlada ko sazrela kruška .
Iskreno plašim se da će oko ovog pitanja možda i buknuti građanski rat u Srbiji ...

Da,isto ko sto je buknuo zbog Zupljanina.
Get over yourself.

A na b92 info je emitovano kao breaking news...

А волим овакве коментаре. Б92? хахахахаах. Добро да опет није навео АЛО као извор. Тај кич и шунд од телевизије под хитно треба уставом забранити. Њихово извештавање је слично београдској канализацији. Објавио У92. Јака ствар. С друге стране, чудно како свршавате на владу ДС-СПС.

A na b92 info je emitovano kao breaking news...

А волим овакве коментаре. Б92? хахахахаах. Добро да опет није навео АЛО као извор. Тај кич и шунд од телевизије под хитно треба уставом забранити. Њихово извештавање је слично београдској канализацији. Објавио У92. Јака ствар. С друге стране, чудно како свршавате на владу ДС-СПС.

Pa evo zabranite.Glasajte u skupstini da se zabrani...

E pa da cestitam vanji, lav8 i ostalima koji su dali svoj glas sps, tj.ds-u.
Vi ste nase nove demokrate.

i ja im cestam iz srca, vratili su se na vlast:hahaha:

jedva cekam da vidim ''novi'' sps u akciji, ima svim da nam svane:bye:

sps-ovci pazite... sad moramo zajednickim naporima da branimo ''nase'' [vladu] od onih nerazumnih radikala i DSS - NS -ovaca :hahaha:

Poslednja izmena:
Mene je kao člana DS-a pomalo sramota zbog ovoga. Ma šta pomalo, užasno me je sramota. Praviti koaliciju sa SPS-om! Bljak!

Ne treba da te bude sramota jer nije DS kriv. Tadiću su prognozirali 33-35% i on je uzeo više od toga. Da je Čeda imao koliko je pričao da će imati tj. nekih 10% formirali bi vladu bez problema. Ako se ponove izbori LDP i SPS možda ne prelaze cenzus i onda ZES može da uzme i preko 40% ali neće imati sa kim u vladu. Ovako je moralo da bude i ja mislim da su ljudi iz DS uradili veliki posao kad su navukli Gljivicu i ekipu na svoju stranu. Pritom bi me više bilo sramota da su pravili koaliciju sa Vojislavom Koštunicom. Taj čovek kao ima demokratsku stranku a u stvari je sve osim demokrata. Videli smo kako se on promenio za osam godina, hajde sad da vidimo kakvo je stanje u SPS pa da onda kukamo. A pritom sam ubeđena da se socijalisti neće čuti kad se formira vlada :ok:

Ne treba da te bude sramota jer nije DS kriv.

Хахахахаах, брате, ја не могу да верујем колико се ниско спуштају ове демократе, али још мање могу да верујем да сте ви заведени лажима ДС.

Back