- Poruka
- 1.421
DA LI NEKO MOZE NABROJATI SVE STETE STO JE SRBIJA PRETRPILA OD SATANIZMA U OBLIKU KOMUNIZAMA.......JA CU ZA POCETAK NAVESTI BRATOUBILACKI RAT, I CRVENOG PATRIJARHA GERMANA...........
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Grandfather:Nemoj da prestupis :-D
zox:Da postavimo pitanje ovako:Koliko je koristi imao srpski narod i drzava od srbovanja i nacionalistickih i agresorskih pretenzija brema bratskim narodima u susedstvu?Mislim da danasnja situacija daje vise nego ocigledne odgovore!
zox:Da postavimo pitanje ovako:Koliko je koristi imao srpski narod i drzava od srbovanja i nacionalistickih i agresorskih pretenzija brema bratskim narodima u susedstvu?Mislim da danasnja situacija daje vise nego ocigledne odgovore!
ZILOT IZ CACKA:DA LI NEKO MOZE NABROJATI SVE STETE STO JE SRBIJA PRETRPILA OD SATANIZMA U OBLIKU KOMUNIZAMA.......JA CU ZA POCETAK NAVESTI BRATOUBILACKI RAT, I CRVENOG PATRIJARHA GERMANA...........
u garazi u pionirskom parkuVangelis:Ej zox, gde si parkirao vremeplov?
A sta to ima Patrijararh German ?ZILOT IZ CACKA:DA LI NEKO MOZE NABROJATI SVE STETE STO JE SRBIJA PRETRPILA OD SATANIZMA U OBLIKU KOMUNIZAMA.......JA CU ZA POCETAK NAVESTI BRATOUBILACKI RAT, I CRVENOG PATRIJARHA GERMANA...........
veKsla:u garazi u pionirskom parku
onaj podrum od garaze uvek je
prazan ili rezervisan za zute
mislim ne kineze ali svejedno
nema nikog
tamo niko ne parkira ni po
partijskoj direktivi
Vangelis:Joj, ovaj veKsla odma' napravi picvajz na forumu! Pa gde bas nadje najmnogoljudniju naciju na svetu, uz to jos stalnu clanicu saveta bezbednosti kao primer!?!
Pa sta treba sad zox da otrci u kinesku ambasadu da nas cinkari!!! Znas da je emotivno vezan za Maovu kulturnu revoluciju!!!
ZILOT IZ CACKA:DA LI NEKO MOZE NABROJATI SVE STETE STO JE SRBIJA PRETRPILA OD SATANIZMA U OBLIKU KOMUNIZAMA.......JA CU ZA POCETAK NAVESTI BRATOUBILACKI RAT, I CRVENOG PATRIJARHA GERMANA...........
НИЈЕ У ПИТАЊУ БИЛА ДИКТАТУРА НЕГО ДУХОВНИ ГЕНОЦИД, ЈЕДИНО ЈЕ СРПСКОМ НАРОДУ БИЛО ЗАБРАЊЕНО ДА ИДЕ У СВОЈЕ ЦРКВЕ,ДА СЛАВИ СЛАВЕ,ДОК СУ ОСТАЛИ МОГЛИ НЕСМЕТАНО ДА БУДУ ВЕРНИЦИ!ZILOT IZ CACKA:"diktatura bezboznika je do sada birala dva parijarha...I tako cinicno pogazila sveta prava Crkve,a preko njih i svete dogmate"ava Justin celijski o izboru patrijarha......