Quantcast

Komunizam dolazi...

Sicilijanac

Domaćin
Poruka
4.825
U godini kada je počela rehabilitacija četničkog lidera Draže Mihajlovića, Titov unuk Joška, kako navodi B92, ne plaši se da ga narod neće prihvatiti zbog njegovog dede i poručuje da svi na političkoj sceni Srbije polako dolaze na stavove komunista.

Početkom 2010. ujedinilo se 8 od ukupno 14 komunističkih partija i na čelo postavilo Jošku Broza. Titov naslednik smatra da bi njegov predak bio razočaran da danas može da vidi zemlju koju je ostavio pre više od 20 godina.

“Šta bi mogao da kaže... Na neki način ja mislim da i bio potpuno razočaran jer ipak smo mi bili jedna vojna sila i snažna zemlja, a evo dokle smo doterali”, rekao je Broz za B92.

Broz mlađi tvrdi da komunizam ima rešenje za ekonomsku krizu i to u poljoprivredi i stočarstvu. Ne smatra da ga narod neće zbog lošeg sećanja na komuniste, a dodaje i da nema para za restituciju mada podržava vraćanje imovine svima koji nisu ratovali protiv države. Kaže i da on nije gospodin Broz nego drug Broz.

Titov unuk smatra da svi na političkoj sceni Srbije polako dolaze na stavove komunista.Komunističkoj partiji ruku saradnje uputio je pravni naslednik nekadašnjeg Saveza komunista Srbije.

“Mislim da smo mi potpuno otvoreni za tu saradnju. Mislim da su male šanse da te stranke same ostvare neke značajnije rezultate, a mi jednostavno baštinimo sve te tradicije”, kaže Ivica Dačić, predsednik Socijalističke partije Srbije.“Oni jesu naslednici imovine komunizma, ali su ideale ostavili komunistima. Mi delimo komuniste i komunjare”, kaže Broz.

Sa posebnim nestrpljenjem komunisti očekuju samit nesvrstanih koji će biti održan u Beogradu. Očekuju poziv jer smatraju da je upravo nesvrstavanje njihova politika. :D
 

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.