Komunizam- da li je to najveca istorijska greška?

Ko je imao najviše koristi od komunizma?

• Slovenci

• Crnogorci

• Hrvati

• Srbi

• Makedonci

• Šiptari

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
ok je to, ali u tom slučaju bi i srpsko stanovništvo hrvatske i bih ostalo van te države.
ne vidim da je to tako dobro rješenje,
ali opet moguće je da bi se to u konačnici pokazalo boljim od zajedničke države koje sa tako bolno raspala.

Hrvatska država bi bila svedena na teritorije iznad linije Karlovac-Karlobag-Ogulin-Virovitica, pa i još više...........i ne bi smjeli da se qurče!!! ovako su nas za*ebali i pobili preko milion Srba u II Svjetskom ratu...:!:

oni su neka vrsta iluminata, trebao bi se zainteresirati..

Nema nikakve veze sa vezom. Lucifer i Allah - nikakve veze...

pa danas je predsjednik Srbije...KOMUNISTA, čistokrvni........
onaj mali Čeda takođe........Komunjare!!! a i njihovi glasači su većinom takvi......ili se nisu još probudili iz komunističkog "sna"..........

Tadić nikada nije bio član KPJ, KPS, SPS...

Hrvatska država bi bila svedena na teritorije iznad linije Karlovac-Karlobag-Ogulin-Virovitica, pa i još više...........i ne bi smjeli da se qurče!!! ovako su nas za*ebali i pobili preko milion Srba u II Svjetskom ratu...:!:

Dobro sam čuo izgleda, 26 miliona srpske odojčadi, ne računajući nejač.

Bogpomiluj!
35 milona žrtava!
Ti jeudo-masonsko-racingersko-satansko-ustaško-satrapska će da plate!

Ko još posle ovih dokaza sme da prešućuje smrt svih tih 78 miliona nedoklanih srpskih žrtava!?

Ko još može da bude takav monstrum i kasapin?

Klinton, Bler, Olbrajt, Klark, Sirak ...
Tako mi svijeh 84 milion nejac.

:cool:

WEISHAUPT - Da li je to najveca greska njegovih roditelja?

Je li to pita neuspjeli abortus?

ovi današnji "Crnogorci" nisu normalni........misle da imaju neku državu, ali da im nema Srbije, ne bi živjeli duže od jednog dana......
"stari"(iz prve polovine XX vijeka i prije) "Crnogorci" su znali da su oni jedan narod sa Srbima i nisu bili budale kao ovi danas.....
Crnogorci=Srbi ......

U Srbiji se 1991. govorilo da će Slovenija umreti od gladi bez Srbije. Ha ha ha, smešan si ko crtani film. Pusti ljude da se sami izjasne. Ja sam punoletan i izjašnjavam se kao Crnogorac, tako mi piše u svim dokumentima i ova država sa tim nema nikakvih problema. A ti ako imaš to je tvoja stvar. Nemam ništa protiv Srba, ali Crnogorci su Crnogorci. Nemate više Jugoslaviju, nemojte nikoga primoravati da se izjašnjava onako kako se ne oseća.

evo jedne davno postavljene ankete a ima veze s ovom temom i problematikom:
(da se malo prisetimo)
http://forum.krstarica.com/threads/129537

Koja je država iz bivše SFRJ najbolje prošla iz 90ih na ovamo?
1. Slovenija i slovenci..........38.........77,55%
2. Kosovo i albanci (ako bude nezavisno iduće godine,
što je najvjerojatnije).................3............6,12%
3. Srbija i srbi............................3............6,12%
4. Hrvatska i hrvati......................2............4,08%
5. Crna Gora i crnogorci..............2.............4,08%
6. Makedonija i makedonci..........1.............2,04%
7. BiH i bošnjaci.........................0..............0%

U Srbiji se 1991. govorilo da će Slovenija umreti od gladi bez Srbije. Ha ha ha, smešan si ko crtani film. Pusti ljude da se sami izjasne. Ja sam punoletan i izjašnjavam se kao Crnogorac, tako mi piše u svim dokumentima i ova država sa tim nema nikakvih problema. A ti ako imaš to je tvoja stvar. Nemam ništa protiv Srba, ali Crnogorci su Crnogorci. Nemate više Jugoslaviju, nemojte nikoga primoravati da se izjašnjava onako kako se ne oseća.

Slovenci i jesu umirali dok nije dosao DOS ovde i otvorio srpsko trziste za njih..a kada bi stavili katanac za njih i HR bilo bi opet zahebano......a i bez Crnogoraca bi smo prodisali punim plucima veruj mi na rec:heart::heart::heart:
ne bi vas bilo ovoliko u Beogradu da nismo toliko bitni......;)

Back