@BG5
da neces mozda da kazes da je LDP komunisticka stranka...???
ja sam slucajno clan LDP-a i mogu ti reci da su ideje LDP-a skoro u potpunosti Djikijeve!!!![]()
ja sam bio ubedjen da si ti namerno clan ldp-a a ne slucajno

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
@BG5
ja sam slucajno clan LDP-a i mogu ti reci da su ideje LDP-a skoro u potpunosti Djikijeve!!!![]()

ja sam bio ubedjen da si ti namerno clan ldp-a a ne slucajno![]()
samo ti zezaj...

ldp ima arhaičan, komunističko-radikalnski marketing. verovao ti ili ne.

A da li ti je jasno zašto su se demokratske snage borile protiv komunista tokom 20.veka?
Evropska unija ne postavlja uslov Srbiji da prizna nezavisnost Kosova da bi postala članica EU.
Žao mi je, ali moraćeš da dokažeš da govoriš istinu.
Koliko ja znam ne postoji političar koji je bezgrešan.
Da li ti to hoćeš da kažeš da je i Đinđić bio demagog?
LDP je revolucionarna stranka. Komunisti su revolucionari.
Ja govorim o sadašnjoj Socijalističkoj internacionali. Nijedna komunistička stranka nije članica sadašnje SI.
Primeni istu logiku kojom si došao do toga da je LDP komunistička stranka. 
Jovanović je izjavio da je Kosovo izgubljeno 1999. godine. Dakle, prema Čedi, 2002. je bilo kasno jer prilike nisu bile iskorišćene do 1999.
Smatram da u Srbiji nema odmerenije stranke od DS-a.
BG5 nije za LDP => LDP je pro-evropski => BG5 nije pro-evropski, DS je pro-evropski => BG5 nije za ds, srs nije za ds => BG5 je za srs!
stvarni zakljucak: BG5 lose procenjuje logicku ispravnost zakljucka!![]()

Dole je objašnjenje.@BG5
Živiš u velikoj zabludi.mogu ti reci da su ideje LDP-a skoro u potpunosti Djikijeve!!!![]()
To što komunisti nisu zabranjeni u Italiji, ne znači da demokratske snage u toj zemlji ne žele da komunisti nestanu s politčke scene. U Italiji, a i drugim zemljama EU, zabranjuju se partije koje se zalažu za nasilno osvajanje vlasti. Međutim, ne zabranjuju se stranke koje posle demokratskog osvajanja vlasti hoće da uspostave diktaturu (na primer komunistike partije). Ja se slažem sa takvim rešenjem. Razmisli sada, zar nije logično da italijanske socijaldemokrate žele da nestanu s politčke scene oni koji planiraju da uspostave nedemokratski režim kada osvoje vlast?Jasno mi je, ali to sa temom, čini mi se, ipak nije povezano. Sve opcije koje su bile neprihvatljive su zabranjene. Primetićeš suptilne razlike između komunista '50 u SSSR-u i komunista u Italiji danas. I ti komunisti u Italiji imaju pravo na svoju politiku i ideologiju. I niko nije do sada pokazao veliki polet da ih uništava i uklanja sa političke scene. Dakle, ne branim komuniste, ali zato branim svačije pravo da misli drugačije od mene.
Političke opcije se ne uklanjaju tako što kažeš "ne sviđaju mi se jer su ružni, glupi i štagod". Meni komunizam nije drag, ni najmanje, ali pravo zagovaranja i te politike spada u demokratske slobode. Van demokratskih sloboda je propagiranje mržnje, ubijanja, pljačke, lepo je regulisano zakonom. Takođe je i lustracija mehanizam kojim se deluje na ekstreme, ali na prave ekstreme a ne umišljene. To što je Mao Ce Tung bio nezgodan lik ne opravdava lustraciju neke tamo stranke u Italiji. Pa ako si demokrata nema šta ko da ti smeta, dokažeš da imaš bolju politiku i rešio si problem.
Jedno je šta kažu pojedini političari u EU, a drugo je šta je zajednički stav Evropske unije. Fakat je da EU ne traži od Srbije da se pomiri sa odlukom nekih zemalja koje su priznale nezavisnost Kosova.Ovo je sjajno! Nadam se da će DS usvojiti ovu izjavu i objaviti je u svim medijima. Ovakav dašak optimizma odavno nismo osetili. Ko se uopšte potrudio da pita EU šta ćemo po ovom pitanju? Sa druge strane i bez našeg pitanja neki su se lepo oglasili i sami. Svaki put kada kažu da Srbija mora da se pomiri sa odlukom, apsolutno misle na to da ćemo to odluku morati da priznamo. Ne deluje mi realno da se pridružimo EU a da pritom budemo u tihom sukobu i zaleđenom diplomatijom sa svim državama EU?!
Koliko rezultati anketa na ovom forumu nemaju veze sa realnošću, vidi se, na primer, u anketi o tome za koga će forumaši glasati na parlamentarnim izborima (LDP vodi).Ako se slažeš sa mnom, ja bih sada otvorio anketu da pitamo i ostale forumaše da li smatraju da je ovo zaista osnovano.
Kako to Šutanovac sprovodi tihu kapitulaciju?Ali jedna stvar, čini mi se važnija je ostala nerazjašnjena, a tiče se prethodnog odgovora (Boris-Kosovo). Zašto kada se Boris bori svim snagama za Kosovo njegov ministar odbrane sprovodi tihu kapitulaciju (pričam o Šutanovcu naravno)?
Nisam zaključio da tvrdiš da je Đinđić bio demagog, već sam te pitao da li to tvrdiš. Čitaj pažljivije šta pišem. Nego, šta misliš, da li je ovo demagogija:Ju, složio sam se sa tobom da je trebalo voditi drugačiju politiku prema haškom sudu i ti si iz toga zaključio da je tvrdim kako je Đinđić bio demagog? Svaka čast kada si takvu konstrukciju uspeo da izvučeš iz mojih reči.
Jovanović nije to izjavio 1999. On u poslednje vreme tvrdi da je Kosovo izgubljeno 1999.Nešto se ne sećam te izjave baš 1999. godine. Ne kažem da nisi u pravu, ali možeš li da mi osvežiš pamćenje?
Krokodil je zelen, jabuka je zelena, dakle krokodil je jabuka. Interesantna dedukcija.
![]()
U kom postu sam rekao da je LDP komunistička stranka? Takav post ne postoji. Ja sam rekao da je LDP ekstremna (revolucionarna) partija, pa je u tom kontekstu poredim sa komunistima.BG5 nije za LDP => LDP je pro-evropski => BG5 nije pro-evropski, DS je pro-evropski => BG5 nije za ds, srs nije za ds => BG5 je za srs!
stvarni zakljucak: BG5 lose procenjuje logicku ispravnost zakljucka!![]()
Jasno mi je, ali to sa temom, čini mi se, ipak nije povezano. Sve opcije koje su bile neprihvatljive su zabranjene. Primetićeš suptilne razlike između komunista '50 u SSSR-u i komunista u Italiji danas. I ti komunisti u Italiji imaju pravo na svoju politiku i ideologiju. I niko nije do sada pokazao veliki polet da ih uništava i uklanja sa političke scene. Dakle, ne branim komuniste, ali zato branim svačije pravo da misli drugačije od mene.
Političke opcije se ne uklanjaju tako što kažeš "ne sviđaju mi se jer su ružni, glupi i štagod". Meni komunizam nije drag, ni najmanje, ali pravo zagovaranja i te politike spada u demokratske slobode. Van demokratskih sloboda je propagiranje mržnje, ubijanja, pljačke, lepo je regulisano zakonom. Takođe je i lustracija mehanizam kojim se deluje na ekstreme, ali na prave ekstreme a ne umišljene. To što je Mao Ce Tung bio nezgodan lik ne opravdava lustraciju neke tamo stranke u Italiji. Pa ako si demokrata nema šta ko da ti smeta, dokažeš da imaš bolju politiku i rešio si problem.
Ovo je sjajno! Nadam se da će DS usvojiti ovu izjavu i objaviti je u svim medijima. Ovakav dašak optimizma odavno nismo osetili. Ko se uopšte potrudio da pita EU šta ćemo po ovom pitanju? Sa druge strane i bez našeg pitanja neki su se lepo oglasili i sami. Svaki put kada kažu da Srbija mora da se pomiri sa odlukom, apsolutno misle na to da ćemo to odluku morati da priznamo. Ne deluje mi realno da se pridružimo EU a da pritom budemo u tihom sukobu i zaleđenom diplomatijom sa svim državama EU?! Ako se slažeš sa mnom, ja bih sada otvorio anketu da pitamo i ostale forumaše da li smatraju da je ovo zaista osnovano.
Jako je to teško dokazati. Na mene je kampanja ostavila negativan utisak, a ja sam glasao za Borisa. Dakle, smatram da smo svi trebali da imamo bolji utisak; da nam bude drago zbog toga. Ali to je stvar utiska, tako da ti priznajem pravo da misliš da je bila apsolutno OK. I kako su stvari postavljene, ne mogu ti dokazati da nisi u pravu.
Ali jedna stvar, čini mi se važnija je ostala nerazjašnjena, a tiče se prethodnog odgovora (Boris-Kosovo). Zašto kada se Boris bori svim snagama za Kosovo njegov ministar odbrane sprovodi tihu kapitulaciju (pričam o Šutanovcu naravno)? Da li Boris planira da ukloni Šutanovca iz stranke jer mu potkopava patriotsku borbu za Kosovo? Izvini, evo već četvrti put moram da postavljam to pitanje, ja znam da svaki put zaboraviš da mi odgovoriš. Ja pretpostavljam da ste vi u stranci već razmatrali da tom Šutanovcu malo podviknete...
Apsolutno, BG5. Sa tim se slažem 100% Ne samo političar, već verovatno ne postoji čovek koji je bezgrešan.
Ju, složio sam se sa tobom da je trebalo voditi drugačiju politiku prema haškom sudu i ti si iz toga zaključio da je tvrdim kako je Đinđić bio demagog? Svaka čast kada si takvu konstrukciju uspeo da izvučeš iz mojih reči.
[B]Krokodil je zelen, jabuka je zelena, dakle krokodil je jabuka. Interesantna dedukcija.[/B]
Nešto se ne sećam te izjave baš 1999. godine. Ne kažem da nisi u pravu, ali možeš li da mi osvežiš pamćenje?
"Naravno zarez druže" - ovu repliku sam pročitao sa hartije. Pripremili mi u stranci za ovaj (TV) duel (svaka sličnost sa eventualnim realnim ljudima i događajima je slučajna)
Pozdrav!

U kom postu sam rekao da je LDP komunistička stranka? Takav post ne postoji. Ja sam rekao da je LDP ekstremna (revolucionarna) partija, pa je u tom kontekstu poredim sa komunistima.
Браво А !
Када би овдашњи успели да задрже концентрацију дуже од две речи и три смајлија, сигурно би много тога могли да науче из твојих постова. Поздрав !![]()
Hvala puno, R!
Isto važi i za tvoje postove (čak i za one po pitanjima u kojima nam se mišljenja ne podudaraju :-) ) !

Ali je zato primio vise nagrada u Nemackoj nego u Srbiji.
Hvala puno, R!
Isto važi i za tvoje postove (čak i za one po pitanjima u kojima nam se mišljenja ne podudaraju :-) ) !
цитат :
Komunisti su ostali revolucionarna stranka kada su došli na vlast.Komunisti su bili revolucionarna stranka dok nisu dosli na vlast...
LDP hoće da uspostavi revolucionaran režim u demokratskoj zemlji (sadašnjoj Srbiji) kada osvoji vlast. Prave demokrate nisu revolucionari u demokratskoj zemlji.Kao i svaka druga ideja u Srbiji, tako su i socijalisti, tako su i "demokrate" a ove prave demokrate nece doci tako nego mirnim izborimadolazimo do zakljucka da ldp nije revolucionarna stranka jer ako je ldp onda mora biti i ceo dos na cijem je celu bio ds... sto znaci da se ti odrices djindjica?
![]()
ANALNI otkuda ti rogovi..j..ti Djindjic mater..a sta je ovde mogao da primi osim metka..
za tebe vazi ona:Magarac u Bec,magarac iz Beca...
LDP hoće da uspostavi revolucionaran režim u demokratskoj zemlji (sadašnjoj Srbiji) kada osvoji vlast. Prave demokrate nisu revolucionari u demokratskoj zemlji.
Vidi ovog seljacine.To te tata ucio kulturi?Cuti ljakse i muchi!!!!