KOMUNISTI SRBIJE

pedjaza

Aktivan član
Poruka
1.252
Od 1990. godine kada su komunisti otišli sa vlasti, na vlasti u Srbiji su se izređale najrazličitije političke stranke i koalicije, ali uprkos tome, svakog dana živimo gore nego što smo živeli juče i bolje nego što ćemo živeti sutra. Došlo je do porasta nezaposlenosti, siromaštva, kriminala, nesigurnosti, ubistava, a do pada životnog standarda, proizvodnje, nacionalnog dohotka, nivoa bezbednosti... Spoljnoplitička pozicija nikada njije bila lošija nego danas. Imperijalistička mašinerija je razbila Jugoslaviju, bombardovala nas, a sada hoće da nam otmu Kosovo i Metohiju. Posle toga će verovatno preći i na druge delove naše teritorije, jer đele da nas totalno unište.
Pozivam sve nekadašnje članove Saveya komunista Jugoslavije, kao i sve zainteresovane građane, a naročito MLADE, da posete web sajt: www.komunisti.srbije.4t.com
 
Da biste mogli da kreirate nove teme, trajno koristite svoje ime i ne pogađate stalno slike - kliknite ovde da se registrujete.

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.