Победоносцев
Stara legenda
- Poruka
- 86.510
ta pesmica u sledecem redu sadrzi ovu simpaticnu pretnju:
"...osetit nasu ce pest!"
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Јесте, али то је било ономад док још нису схватили да су малко и грешили. Сада су се они променили, неће више убијати у толикој мери, на Голом Отоку ће услове мало поправити, национализација и конфискација ће се вршити постепеније. Можда ће и вишепартијски систем увести, рецимо две фракције комунистичке партије па ви бирајте. Ипак је ово сада 21 век.ta pesmica u sledecem redu sadrzi ovu simpaticnu pretnju:
Наш народ има једну пословицу: ''отето-проклето''. Сви ви црвени много каките о распродатим фирмама, а при томе заборављате да је већина тих фирми настала на темељима фабрика које су ''бандити'' покрали после рата. Комунисти су покрали приватну имовину која је сад подељена тајкунима. То је још један доказ погубности комунистичкое филозофије. Живели сте у земљи срећних у којој није смело да се мисли другачије, у којој је пљачка легализована, а сада кукате како су продате ''наше'' фабрике. Колико је људи побијено по Београду после доласка комуњара на власт?
ta pesmica u sledecem redu sadrzi ovu simpaticnu pretnju:
Da, osetice je!!! Na zalost, sa nekima i ne moze drugacije.
У комунизму, као и у фашизму облик владавине је терор (најчешће ликвидација) над свима које власт прогласи за неподобне. Да је ово нормална земља комунисти и нацисти би били забрањени као врло екстремне и опасне идеологије. Цео ваш антицивилизацијски покрет и начин размишљања је описан у једној симпатичној комунистичкој песмици: ''ко друкчије каже, клевеће и лаже''.
сви знамо како поступате према неистомишљеницима.
Ljudi shvatite da mi necemo nikoaga da mucimo i ubijamo. Nama je samo stalo da svi ljudi zive pristojno, da imaju reseno pitanje egzistencije, da mogu besplatno da se skoluju i lece, da sve bude dostupno svim gradjanima pod jednakim uslovima. Mi zaista nemamo bilo kakve lose namere ni prema kome.

Јесте, али то је било ономад док још нису схватили да су малко и грешили. Сада су се они променили, неће више убијати у толикој мери, на Голом Отоку ће услове мало поправити, национализација и конфискација ће се вршити постепеније. Можда ће и вишепартијски систем увести, рецимо две фракције комунистичке партије па ви бирајте. Ипак је ово сада 21 век.
koji je sve jachi i jachi
Ovo je tačno.gslavic - partija levice (cujte levice, malo "zalevljenog" centra) u Srbiji ne postoji.
- partija levice (ili makar "zalevljenog centra") je Srbiji definitivno potrebna.
E a ovo ... u to Boga mi nisam 100% siguran.- jako veliki broj ljudi bi u Srbiji glasao za partiju levice
...moj deda je bio komunista i bio je mnogo dobar covek - najvise na svetu sam ga volela i zato me nervirate kad pricate ovakve gluposti...mozda je neko imao takvog dedu koji je bio cetnik...ili radikal...koji god....pa nisu ni svi lekari isti, ni mornari, ni pekari - kad cete to shvatiti
Примерено поређење...Imalo je sigurno dosta Nemaca dede esesovce koji su bili divni ljudi, pa opet cute.
Imalo je sigurno dosta Nemaca dede esesovce koji su bili divni ljudi, pa opet cute.