Komunisti hoce opet da ''brane'' Kosovo???!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Nebac69

Domaćin
Poruka
4.915
Ti isti komunisti sto su 1945. kad su dosli na vlast uz pomoc ruskih tenkova zabranili povratak 150,000 do 200,000 kosovskih Srba na svoja ognjista na Kosovu, dok su svim Albancima iz Skenderberg SS divizije dali jugoslovenska drzavljantsva posle '45 Ti isti komunisti sto su 1948. otvorili granice sa Evner Hodzinom Albanijom da je preko 1 milion Albanaca iz Albanije se naselilo na Kosovo nakon II svetskog rata iz Albanije u SFRJ. Ti isti komunisti sto nista nisu uradili kad su Albanci sa Kosova trazili Republiku prvim velikim demonstracijama na Kosovu 1968. Ti isti komunisti su tapsali Hrvata Tita i Slovenca Kardelja kad je Kosovo vec tim komunistickim Ustavom iz 1974. Kosovo postala drzava u drzavi. Ti isti komunisti sto nisu hteli 1990. da izvrse denacionalizaciju na Kosovu, gde bi tada bilo vraceno 60% zemlje sa Kosova SPC, kojima je ta zemlja pripadala sve do 1941. Ti isti komunisti sto su hteli da ostanu na vlasti po svaku cenu nakon pada berlinskog zida, da su cak komunisti SPS- SRS-JUL Srbiju uiveli u rat sa najacom vojnom alijansom u istoriji covecanstva, Ti isti komunisti sto su podpisali kapitulaciju u Kumanovu 1999. sami povukli srpsku vojsku sa Kosova, sad ti isti KOMUNSTI hoce opet da ''brane'' Kosovo. Dokle vise crvena bando? Dokle ce ovi sa CRVENIM PETOKRAKAMA koji se slikaju sa ''srp i cekicem'', Ce Ge Varom, Marksom,Staljinom, Titom.....da ''brane'' Kosovo?

103vulin.jpg

128618_hatjuuek_f.jpgPolitičku karijeru BOLJSEVIK VULIN počeo je u Savezu komunista-Pokret za Jugoslaviju (SK- PJ), gde je došao do mesta generalnog sekretara. Jedan je od osnivača Jugoslovenske BOLJSEVICKE KGB levice (JUL), gde je bio portparol, kao i zamenik predsednice Direkcije JUL-a ( MIRE MARKOVIC!). Bio je i predsednik Jugoslovenske revolucionarne KOMUNISTICKE omladine.
Godine 1998. podneo je ostavku na sve funkcije u JUL-u, nakon formiranja Vlade SPS-a, SRS-a i JUL-a. Vulin je 2000. godine osnovao Partiju demokratske levice, koja je juna 2002. godine ušla sa Demokratskom socijalističkom partijom Milorada Vučelića u kolektivno članstvo SPS-a. Sa SPS-om se razišao 2006. godine, posle afere „Kofer.“...........

 
Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top