KOMUNISTI 6.04.1941 - 22.06.1941

Neka ...ti bi trebao da udaras glavom o zid...da malo razmislis ko su bili partizani tj.komunisti a ko su bili cetnici tj.izdajnici i koljaci

У целокупној историји српског народа НЕМА ВЕЋИХ ИЗДАЈНИКА, ЗЛОЧИНАЦА И УБИЦА СОПСТВЕНОГ НАРОДА ОД ПАРТИЗАНА тј:КОМУНИСТА... ту нема било какве расправе.
 
Da li neko zna o aktivnostima komunista od bombardovanja Beograda do napada na SSSR?

Да.
знам
Активности није било пошто су у том периоду комунисти и нацисти били браћа (пакт Молотов - Рибентроп)
нису ни прстом мрднули када се распадала држава, кадасе формирала НДХ, када су почели покољи срба............то их се није дотицало, нацисти су им били пријатељи....тек када је бечки собосликар кренуо на СССР (и то не првог дана) , комуњаре су се сетиле да нацисти нису ОК и почели су да се буне али не пре него што је стигла директива из москве.
 
У целокупној историји српског народа НЕМА ВЕЋИХ ИЗДАЈНИКА, ЗЛОЧИНАЦА И УБИЦА СОПСТВЕНОГ НАРОДА ОД ПАРТИЗАНА тј:КОМУНИСТА... ту нема било какве расправе.

Nema vecih koljaca i ubica svog naroda od CETNIKA! To su bile, sto neko rece, srpske ustase.
 
nemoj ti mene da povezujes sa Gorbacovim i pijanim Jeljcinom. Oni su izdali sve principe komunizma, a takvi za mene nisu nikakvi drugovi.

Па добро КОМЕ ВИ ШТО СЕ ПРАВИТЕ И ДАЉЕ КОМУНИСТИ ДАНАС ПРИПАДАТЕ??? Коме? Где вам је централа??? Ко вам је главни??? Или сте само форумске носталгичне причалице.....
 
Xexee...pa cetnici su jedini ubijali svoj narod,partizani su ga branili...

Па колико сам чуо разне комисије ТРАЖЕ И ОТКОПАВАЈУ МАСОВНЕ ГРОБНИЦЕ КОЈЕ СУ НАПУНИЛИ КОМУНИСТИ/ПАРТИЗАНИ А НЕ ЧЕТНИЦИ??? Стално серете о неким четничким убиствима - ПА ГДЕ СУ???
 

Back
Top