KOMUNALNA POLICIJA da li za SRBIJU ili samo za BEOGRAD

Svasta mozes ocekivati u ovoj drzavi. Prvo je 200 000 ljudi ostalo bez posla. Ljudi prodaju po ulici da bi mogli da se prehrane i da plate racune jer su ostali bez posla a ne zato sto im je lepo. E sada ce fino da ih rasteruju, a onda ce fino da dodju pa da im iskljuce grejanje, iseku struju i na kraju da ih izbace napolje iz stanova. Genijalan potez nase vlasti.

Ja ne znam da li je ovaj narod glup ili lud, znam da nije naivan. Da li su najveci problem ove zemlje ulicni prodavci? Pesak ispred necije kuce koju renovira? Papiric na ulici?

Lose parkiran auto? Da li su se pobrinuli da rese problem parkiranja? Da naprave vise parking mesta?

Naravno da ne.

Ovu drzavu vodne ljudi koji ne mogu da shvate da ne mozes voditi drzavu samo restrikcijama nego moras nesto i da stvoris.

Upravo sam gledao na dnevniku da se formirala Komunalna Policija u SRB,mislim ajde da kazem kao "sve najbolje" ali Djilas nesto prica kao 300 policajaca za BG ,pa se ja pitam da li to samo za BG ili za SRBIJU.Jer ovi Beogradjani samo za sebe grabe na sve strane tako da se mora i to pitati.

Него нигде није наведено колико ће јадне и бедне грађане ДА КОШТА ТА "КОМУНАЛНА ПОЛИЦИЈА" - СВЕ СУ ТО ФОЛОВИ И ГЛУПОСТИ СМИШЉЕНИ ДА НА 1,000 000 НАЧИНА ДЕРУ КОЖУ НАРОДУ СА ЛЕЂА... и све ће то бити још горе и горе док се не "дигне кука и мотика".

Ево малог примера како стока на власти убија сваку и најмању наду за преживљавање људи. Јуче сам разговарао са момком који продаје КЊИГЕ НА УЛИЦИ ПОРЕЂАНЕ НА МРЕЖИЦАМА. Показао ми је папире - забезекнуо сам се. Да би уопште учествовао "на конкурсу за дозволу продаје књига на улици" морао је да пронађе(позајми) и кешира 10.000,оо динара - а онда ми је показао још 3 разне ПОТВРДЕ од којих свака кошта по нових 3.000,оо динара па је чак морао за продају књига да прибави и дозволу Завода за заштиту споменика културе - НА ВЛАСТИ ИМАМО НЕОПИСИВУ СТОКУ И НЕРАДНИКЕ КОЈИ ЈЕДИНО ШТО РАДЕ ТО ЈЕ ДА СМИШЉАЈУ КАКО ДА МАЛТРЕТИРАЈУ ГРАЂАНЕ И КАКО ДА ИМ ОТИМАЈУ НОВАЦ. Иначе лик има двоје мале деце, жена му је умрла а мајка му је тешко болесна-непокретна.Иначе дипломирао је чисту философију Шта рећи???!!!

Ја нисам до сада укапирао ШТА ЋЕ ДА РАДИ ТА КОМУНАЛНА ПОЛИЦИЈА као што нисам укапирао шта уопште ради било која инспекција. Рецимо, купио сам у Ц-маркету кесицу од пола киле кукуруза - PREMIA(што значи да је од лопова Мишковића) - и када сам отворио имао сам шта да видим... за цену од 79,90 динара ДОБИО САМ СТОЧНИ КУКУРУЗ (онај са великим пљоснатим зрнима) А НЕ КУКУРУЗ ШЕЋЕРАЦ ... немам речи...

http://www.propisi.com/prvi-put-u-va...-policija.html
Srpski rečeno, još jedna banda, sa zakonski maglovito određenim odgovornostima, a pravima čak i da vezuju ljude, shodno svom nahođenju, na ulicama !!!
A, ako protestuješ kada te, npr., legitimišu i pretresaju u sred' centra grada, k'o nekog dilera droge, kazna je, naravno, 50.000 din. !!! :roll:
ama ima da nas dovedu ured nasilu naravno .Nego Narod pocinje da gunjdja ,bas gundja pa nemoze sve na silu. u Norveskoj ko napravi vetrenjacu na struju kad ima vetra i proizvodi struju njegov strujomer ide u kontra smeru .To je primer pozitive na komunalnom planu a ovde sve na boj.

http://www.propisi.com/prvi-put-u-va...-policija.html
Srpski rečeno, još jedna banda, sa zakonski maglovito određenim odgovornostima, a pravima čak i da vezuju ljude, shodno svom nahođenju, na ulicama !!!
A, ako protestuješ kada te, npr., legitimišu i pretresaju u sred' centra grada, k'o nekog dilera droge, kazna je, naravno, 50.000 din. !!! :roll:

Ima li kazne za njih ako su dzaba pretresali, legitimisali i maltretirali gradjanina.

Ima li kazne za njih ako su dzaba pretresali, legitimisali i maltretirali gradjanina.

То би требало да пише овде - али нисам успео да пронађем те "правилнике":

* Zakon o komunalnoj policiji

* Pravilnik o načinu i postupku vršenja kontrole komunalne policije („Sl. glasnik RS", br. 106/2009)

* Pravilnik o načinu utvrđivanja psihofizičke sposobnosti potrebne za obavljanje poslova komunalne policije („Sl. glasnik RS", br. 106/2009)

* Pravilnik o programu, vremenu i načinu stručnog osposobljavanja i usavršavanja, sadržaju i načinu polaganja ispita i provere stručne osposobljenosti, evidenciji i uverenjima položenim ispitima i utvrđenoj osposobljenosti komunalnih policajaca („Sl. glasnik RS", br. 106/2009)

* Pravilnik o službenoj legitimaciji komunalnih policajaca („Sl. glasnik RS", br. 106/2009)

Pretresanje i legitimisanje nije maltretiranje. S obzirom na to sa kakvim gradjanima rade svaku smenu, i nisu tako losi.

Mene je jednom saobracajac zaustavio samo da bi me pitao koliko sam platio registraciju... I ne uzimam mu to za neko lose delo, treetiram to kao saljiv dogadjaj i tako ga i pricam dalje.

Pretresanje i legitimisanje nije maltretiranje. S obzirom na to sa kakvim gradjanima rade svaku smenu, i nisu tako losi.

Mene je jednom saobracajac zaustavio samo da bi me pitao koliko sam platio registraciju... I ne uzimam mu to za neko lose delo, treetiram to kao saljiv dogadjaj i tako ga i pricam dalje.
Ma, uživanje je !!!
Tako je to, svojevremeno, pre nekih sedamdesetak godina, počelo i u Nemačkoj, a zašto to Jevreji nisu shvatili kao pozitivno, ne znam !!! ;)

Ma, uživanje je !!!
Tako je to, svojevremeno, pre nekih sedamdesetak godina, počelo i u Nemačkoj, a zašto to Jevreji nisu shvatili kao pozitivno, ne znam !!! ;)

Javi kad bude donet zakon o krvnom poreklu... I oni su cak neke stvari radili po zakonu. Jednako kao sto su na slobodnim izborima pobedili. Njihova vladavina je vec nesto sasvim drugo.

p.s. onaj ko se najvise opire kontroli - najvise i dobije po glavi, u orgomnoj vecini slucajeva

Javi kad bude donet zakon o krvnom poreklu... I oni su cak neke stvari radili po zakonu. Tačno !!! Što rekao Šešelj, ako Skupština izglasa zakon sreda postane subota, onda je sreda subota i kraj priče !!! :D Jednako kao sto su na slobodnim izborima pobedili. ... i Milošević ... Njihova vladavina je vec nesto sasvim drugo ... i njegova ...

p.s. onaj ko se najvise opire kontroli - najvise i dobije po glavi, u orgomnoj vecini slucajeva
Jal' ovo pretnja ili opravdanje, upozorenje, objašnjenje, uteha ili šta ?!? :eek:

Jal' ovo pretnja ili opravdanje, upozorenje, objašnjenje, uteha ili šta ?!? :eek:

Nevest pokusaj...

Ja ne podebljavam slova i ne pisem crvenim...

7a7b1e65b7.jpg

Probaj da nadjes argumente, a ne da se bavis tako ociglednim falsifikatima

I da... rec je o objasnjenju.

Poslednja izmena:
prvo ce da pokupe mas ili su pokupili za radnas mesta (prodati), onda ce da uzimjau mito na ulici, zato su i kupili radno mesto, jer niko nezeli da se realizuje zakon o korupciji, a u kasu nista, znaci privatno, samo da moze delta da pokazuje prstom ko mu smeta, jos jedan alat takuna, uskoro ce da pucaju na zenu kjoja nezna da se parkira, samo neznam odakl;e im tolika inspiracija da muzu sirotinju i skromne ljuide koji hoce normalan zivot, mogli bi da konrolisu malo one koje voze aueeje sa rotacijom koji gaze pesake i decu na svakom koraku, ah da pa oni pisu zakon koji njima odgovara....

Upravo sam gledao na dnevniku da se formirala Komunalna Policija u SRB,mislim ajde da kazem kao "sve najbolje" ali Djilas nesto prica kao 300 policajaca za BG ,pa se ja pitam da li to samo za BG ili za SRBIJU.Jer ovi Beogradjani samo za sebe grabe na sve strane tako da se mora i to pitati.

Мало си омануо........првоје кранула са радом у Зрењанину (Петровград) а за Београд и још 10 других градова креће данас.......300 је за Београд

prvo ce da pokupe mas ili su pokupili za radnas mesta (prodati), onda ce da uzimjau mito na ulici, zato su i kupili radno mesto, jer niko nezeli da se realizuje zakon o korupciji, a u kasu nista, znaci privatno, samo da moze delta da pokazuje prstom ko mu smeta, jos jedan alat takuna, uskoro ce da pucaju na zenu kjoja nezna da se parkira, samo neznam odakl;e im tolika inspiracija da muzu sirotinju i skromne ljuide koji hoce normalan zivot, mogli bi da konrolisu malo one koje voze aueeje sa rotacijom koji gaze pesake i decu na svakom koraku, ah da pa oni pisu zakon koji njima odgovara....
Neće, samo će joj naplatiti, treba im da to ponavlja i ponavlja i ponavlja ... :lol:
P.S. uostalom, do ovog trenutka, još nisu naoružani !!! :D

Sirotinja nije problem. Ljudi koji ne umeju drugacije da se snadju se najvecim delom bave samo preprodajom polovnih stvari... Ne vade pistolje, ne parkiraju dzipove na sred ulice, ne deru se na policiju, ne divljaju u saobracaju, ne ispravljaju krivu Drinu ako ih je neko koso pogledao...

Ovi drugi, neprilagodjeni zivotu u gradu, oni ce da budu na debelom udaru komunalaca, i drago mi je zbog toga. Istina, sklonice i nelegalne preprodavce... ali ce to da bude mnogo mirnije i bez nereda.

Sirotinja nije problem. Ljudi koji ne umeju drugacije da se snadju se najvecim delom bave samo preprodajom polovnih stvari... Ne vade pistolje, ne parkiraju dzipove na sred ulice, ne deru se na policiju, ne divljaju u saobracaju, ne ispravljaju krivu Drinu ako ih je neko koso pogledao...

Ovi drugi, neprilagodjeni zivotu u gradu, oni ce da budu na debelom udaru komunalaca, i drago mi je zbog toga. Istina, sklonice i nelegalne preprodavce... ali ce to da bude mnogo mirnije i bez nereda.
A ovima, što sve to rade, će komunalna policija da stane na rep ?!? ;)

Back