KOMUNALIJE za lokal

NE-Pismena

Zainteresovan član
Poruka
316
imam firmu koju prodajem uz lokal
da bi preuzeo firmu covek trazi-naravno
da budu isplacene komunalije
ja odem tamo -u danijelovu i u pravnoj sluzbi neki "nadrka^i" radnik me vracao
par puta.
i govorio da sve moram odma da platim--imam nekih dugovanja po par meseci svake godine ,cak od 2000 godine
Na televiziji sam cula da moze da se plati u ratama komunalije i da se kamata ne obracunava ..Ja odem kod njega ,-jer samo kod njega mozes da ides,
I covek mene ubedi da sam to cula i da to vazi za porez za radnje,,,
Ijuce cujem da je jedna moja prijateljica ,tako platila svoja dugovanja
komunalija,,
podelili su joj na rate i onda nisu joj uracunali kamate..
i da je rok za to bio 30 januar...
I sta ja sada da radim?
Da odem u danijelovu kod mamlaza koji dobro ne zna ni srpski da prica-opet ce ispasti da je on u pravu jer ja ne umem da se svadjam i prepirem-pogotovo sto sa bezobraznima...
mora imati nekog nadleznog taj covek,a opet kako da dodjem do nadleznog ,,,
nece da me primi,,,
a moram resiti to ,,jer necu dobiti pare za lokal...
sve ukuppno je 900 e
bez kamate bi bilo oko 500 e...to bi i imala da skupim ali 900 stvarno nemam,,,
Sta se radi u ovakvim slucajevima,,zna li neko?

otisla drzava u q, ja sam danas isao kod sudije kao svedok, ostavio dan da neradim, zena gotova da se porodi, sipao benzin za 1000 i putarinu 220 din, da bi mi rekla, nema potrebe suocili su se dzabe si dolazio, pa sto sam primio poziv, zar nije trebalo da mi jave da nedolazim, a da nisam dosao uhapsili bi me, mogli su da jave da se radi preko veze:zper:, kada sam je pitao sta je sa poslom i troskovima zalepila je vrata, sta ces, da seljaku vlast i onda te jbe kao konja....
zavisi od opstine, trazi da ti otpisu kamate da bi platila, nadji vezu kod nekog seljaka koji je dao pare da se tamo zaposli, idi sama pa polako trebace ti tona zivaca.....

Poslednja izmena:
imam firmu koju prodajem uz lokal
da bi preuzeo firmu covek trazi-naravno
da budu isplacene komunalije
ja odem tamo -u danijelovu i u pravnoj sluzbi neki "nadrka^i" radnik me vracao
par puta.
i govorio da sve moram odma da platim--imam nekih dugovanja po par meseci svake godine ,cak od 2000 godine
Na televiziji sam cula da moze da se plati u ratama komunalije i da se kamata ne obracunava ..Ja odem kod njega ,-jer samo kod njega mozes da ides,
I covek mene ubedi da sam to cula i da to vazi za porez za radnje,,,
Ijuce cujem da je jedna moja prijateljica ,tako platila svoja dugovanja
komunalija,,
podelili su joj na rate i onda nisu joj uracunali kamate..
i da je rok za to bio 30 januar...
I sta ja sada da radim?
Da odem u danijelovu kod mamlaza koji dobro ne zna ni srpski da prica-opet ce ispasti da je on u pravu jer ja ne umem da se svadjam i prepirem-pogotovo sto sa bezobraznima...
mora imati nekog nadleznog taj covek,a opet kako da dodjem do nadleznog ,,,
nece da me primi,,,
a moram resiti to ,,jer necu dobiti pare za lokal...
sve ukuppno je 900 e
bez kamate bi bilo oko 500 e...to bi i imala da skupim ali 900 stvarno nemam,,,
Sta se radi u ovakvim slucajevima,,zna li neko?

uz septembarski racun, prosle godine, dobila si obavestenje o mogucnosti izmirenja starih dugova na rate.
rok za potpisivanje sporazuma bio je 31. decembar 2010. godine.
taj rok je, u decembru, produzen do kraja januara ove godine.
sve i da si na vreme potpisala sporazum ne bi ti bila oproštena kamata već bi ti se ceo dug podelio na rate, dakle i kamata, ali bi od tog trenutka prestala da ti ide kamata na ceo dug.
naravno sve pod uslovom da si nakon potpisivanja sporazuma nastavila i redovne račune da plaćaćaš na vreme.

otisla drzava u q, ja sam danas isao kod sudije kao svedok, ostavio dan da neradim, zena gotova da se porodi, sipao benzin za 1000 i putarinu 220 din, da bi mi rekla, nema potrebe suocili su se dzabe si dolazio, pa sto sam primio poziv, zar nije trebalo da mi jave da nedolazim, a da nisam dosao uhapsili bi me, mogli su da jave da se radi preko veze:zper:, kada sam je pitao sta je sa poslom i troskovima zalepila je vrata, sta ces, da seljaku vlast i onda te jbe kao konja....
zavisi od opstine, trazi da ti otpisu kamate da bi platila, nadji vezu kod nekog seljaka koji je dao pare da se tamo zaposli, idi sama pa polako trebace ti tona zivaca.....
....
da ideja je ok
da ih ne bi povlacila po sudovima mogu da trazim da otpisu kamate da bi platila
eto vidis...kako prosto ,a ja blenta nemam tri cuke da se dosetim toga

uz septembarski racun, prosle godine, dobila si obavestenje o mogucnosti izmirenja starih dugova na rate.
rok za potpisivanje sporazuma bio je 31. decembar 2010. godine.
taj rok je, u decembru, produzen do kraja januara ove godine.
sve i da si na vreme potpisala sporazum ne bi ti bila oproštena kamata već bi ti se ceo dug podelio na rate, dakle i kamata, ali bi od tog trenutka prestala da ti ide kamata na ceo dug.
naravno sve pod uslovom da si nakon potpisivanja sporazuma nastavila i redovne račune da plaćaćaš na vreme.

............sto ce reci ,opet. da me je seljak zajebao..
ja sam bila kod njega tri puta u januaru i jedanput u decenbru

....
da ideja je ok
da ih ne bi povlacila po sudovima mogu da trazim da otpisu kamate da bi platilaeto vidis...kako prosto ,a ja blenta nemam tri cuke da se dosetim toga

čekaj, ko je tu kome dužan?:lol:
kako ti njih možeš da tužiš? valjda oni tebe?
reče da od 2000. nisi plaćala po neki mesec, to je do danas, verovatno, cela godina koja nije plaćana. ti si povlašćena, taj novac je nekad vredeo više, zato ti sledi kamata.i bila bi u neravnopravnom položaju u odnosu na one koji redovno plaćaju, zar ne?

čekaj, ko je tu kome dužan?:lol:
kako ti njih možeš da tužiš? valjda oni tebe?
reče da od 2000. nisi plaćala po neki mesec, to je do danas, verovatno, cela godina koja nije plaćana. ti si povlašćena, taj novac je nekad vredeo više, zato ti sledi kamata.i bila bi u neravnopravnom položaju u odnosu na one koji redovno plaćaju, zar ne?

PA KOLIKO JA ZNAM,dugovanja zastarevaju do tri godine-pogotovo ako tuzbe nema-
dalje
taj mamlaz u danijelovoj ,mi je dao pogresnu informaciju
i to mogu da teram,,,
on je uvek nadrkan i ne ljubazan...
i stalno ,kada udjes kao da si mu stao na zulj..

Back