Komsije u akciji!

Zivim u naselju ,okruzena kompleksom zgrada,preko puta mene ,ima nekih 10 zgrada na razdaljini od 20 metara.
Sjedim juce tako ,mir i tisina svuda,odjednom neko poce da jauce i vristi,pomislim neko se razbolio ,ali glasni urlici ne prestaju,a hitne ni u romingu,sta je sad,agonija se nastavlja,glasno jaukanje kulminira,iako nisam nesto radoznala prisilim se i izadjem na balkon,kad tamo svi se pokacili po balkonima i slusaju,tek skontam da je neko od komsija priveo nesto,i hebe je na smrt,mislim zena ce da izdahne,mislim brate sta joj radi kad tako zapomaze,kao da joj kozu dere....arlauce zena pola sata ,sat ,komsije se nalozile slusaju....:zper:

ОК, отворила си тему... Али шта се од нас очекује?
Да ти дамо подршку у овим, по тебе тешким тренуцима?
Да ти дамо савет како да постигнеш да и тебе комшилук слуша?
Да се јаве добровољци спремни да са тобом изведу реконструкцију догађаја?
:dontunderstand:

Zivim u naselju ,okruzena kompleksom zgrada,preko puta mene ,ima nekih 10 zgrada na razdaljini od 20 metara.
Sjedim juce tako ,mir i tisina svuda,odjednom neko poce da jauce i vristi,pomislim neko se razbolio ,ali glasni urlici ne prestaju,a hitne ni u romingu,sta je sad,agonija se nastavlja,glasno jaukanje kulminira,iako nisam nesto radoznala prisilim se i izadjem na balkon,kad tamo svi se pokacili po balkonima i slusaju,tek skontam da je neko od komsija priveo nesto,i hebe je na smrt,mislim zena ce da izdahne,mislim brate sta joj radi kad tako zapomaze,kao da joj kozu dere....arlauce zena pola sata ,sat ,komsije se nalozile slusaju....:zper:

:hahaha::rotf::rotf:

Ja mislim da ta hoće da se uda pa želi da ostavi što prikladinij utisak

ОК, отворила си тему... Али шта се од нас очекује?
Да ти дамо подршку у овим, по тебе тешким тренуцима?
Да ти дамо савет како да постигнеш да и тебе комшилук слуша?
Да се јаве добровољци спремни да са тобом изведу реконструкцију догађаја?
:dontunderstand:

:lol:

мош је прикључио на струју, аоно изгледа другачије

skoro mi se desilo da sam nocu prolaziJo pokraj jednog zgradurka
i cuo sam nocne povike...zene.(tipovi nekako cute vise)
brineta,tako mi dosla pomisao (naravno moze biti ridja ili plavusa,al moja je masta,ko vas ssisa!.)
muzika za moje usi...:)
ali,naravno,od slusanja nema selameta...s laganim,ali ne manje lagodnim osecajem sete pozeleo sam majstoru uspesan zavrsetak koncerta i nastavio dalje u noc,ka svom odredistu...:)

skoro mi se desilo da sam nocu prolaziJo pokraj jednog zgradurka
i cuo sam nocne povike...zene.(tipovi nekako cute vise)
brineta,tako mi dosla pomisao (naravno moze biti ridja ili plavusa,al moja je masta,ko vas ssisa!.)
muzika za moje usi...:)
ali,naravno,od slusanja nema selameta...s laganim,ali ne manje lagodnim osecajem sete pozeleo sam majstoru uspesan zavrsetak koncerta i nastavio dalje u noc,ka svom odredistu...:)

To su bre, neki besposličari. Pošten svet noću spava i odmara za nove radne pobede.

Ma najgore od svega sto se radnja zbivala oko 4-pola 5 popodne ,ljeto sunce,mislim nezelim ja sad da vi steknete krivi dojam o meni,kao one komsije u engleskim krimicima koji uvijek znaju kad i u koliko sati i minuta po noci je neko poso da ubije ili siluje...mislim, ajm not det kajnd ov persn,ali ovo je ljudi bilo nadrealno,pa svi se hebemo i to,ali ovo je bilo somting els....ali cuj jedno iskustvo vise

njima pravo dobro, xexexe:zper:

Nije ,mislim da je to kod Srba tako,u Durexeovoj anketi Srbi imaju najveci,mislim naravno statisticki gledano,svako je u anketi rekao da mu je makar 20-25cm,takvi smo mi,e mislim da to negdje i dolazi iz te price,ako je tako veliki kako se nece derati ,mora da je uso covjek do balcaka pa je zena zato i arlaukala....
:hahaha:

Back