KOMSIJE I SEX

Nikola:
tailor:
Da li Vam smeta kad komsije GLASNO upraznjavaju sex?
Da li Vam proradi masta ili poludite sto nemate mira?

Uzevsi u obzir da su mi komsije po nacionalnosti odvratni debeli Grci, a po starosti izuzetno napredni, definitivno tako nesto ne bih podneo. Sta je zdravo to je i normalno, ali u Grckoj bih zabranio seks domacoj populaciji...

Da ti je mama na vreme otišla kod doktora ne bi danas lupetao i držao bi se TEME.

Kuckice, ljubavi...

Beautiful Intelligent Talented Cool Honey

Mnogo je devojaka (/zena, svejedno) koje furaju istu pricu za sebe, ali jednostavno kad se pojavi "suparnica" koja ih zaseni u svakom pogledu (i to bez imalo truda) javljaju se kompleksi koji ostavljaju sve dublje i dublje otiske na buducim istupanjima. Koliko sam shvatio ti ides na kartu moderne, savremene zene, intelektualnu kraljicu i neodoljivu zavodnicu, san svakog koliko-toliko napaljenog muskarca na forumu. Pa eto, kod nekih drugih se stvari vide i bez isticanja (uostalom jedino je tako i pouzdano). Zapitaj se sta radis ovde, sta si radila do sada, i pokusaj da probusis taj kondom u kom plovis po nebu ne bi li se spustila u stvarnost.

Veliki pozdrav!

Nikola:
Kuckice, ljubavi...

Veliki pozdrav!
kuja3.gif

Možda sve ovo i ima veze sa temom ako si mi KOMŠIJA.
Konačno pravo muško da lupi šakom o tastaturu i očita mi lekciju.Bravo Nikolice

Pogodio si moju ličnu kartu "suparnice"Beautiful Intelligent Talented Cool Honey

Samo nastavi, volim ja svežu krv za doručak, večeru, svejedno.
Ovde radim isto što i ti,privatno što i do sada a da bušim kondom, da li si ti normalan.To da radim u današnje vreme- NEVER.
Peace not War
flower2[1].gif

Možemo mi i na engleskom ako treba. I ne vređaj ljude bilo koje nacionalnosti bez obzira da li ti se sviđaju ili ne.To je bila poruka ali na KUČKIN način.

Moze... 8)

Ona "lekcija" o nacijama i nacionalnostima... Zasto?
1. Nije lepo?
2. Nije tacno?
3. Ne valja generalizovati? (sa ovim se naravno slazem, ali kao jedini argument nije dovoljan)
4. Da li je veci greh tako nesto pricati o nacijama za koje se misli da su nam prijateljske (naklonjene)?

Jos bih dodao za ono "debeli, odvratni"... Mozes li da verujes da covek od 150 kg kasno uvece zatvara radnju, prilazi parkiranom motoru, vozi ga 30 metara, uparkirava ga ispred zgrade i ide gore...?

Nije ti ovo ni malo losa poruka, ali plasim se da cu ipak da nastavim po svom sto se bar Grka tice.

Poz. :wink:

Nikola:

Moze... 8)

Ona "lekcija" o nacijama i nacionalnostima... Zasto?
1. Nije lepo?
2. Nije tacno?
3. Ne valja generalizovati? (sa ovim se naravno slazem, ali kao jedini argument nije dovoljan)
4. Da li je veci greh tako nesto pricati o nacijama za koje se misli da su nam prijateljske (naklonjene)?

Jos bih dodao za ono "debeli, odvratni"... Mozes li da verujes da covek od 150 kg kasno uvece zatvara radnju, prilazi parkiranom motoru, vozi ga 30 metara, uparkirava ga ispred zgrade i ide gore...?

Nije ti ovo ni malo losa poruka, ali plasim se da cu ipak da nastavim po svom sto se bar Grka tice.

Poz. :wink:

A GDE JE OVDE SEX PA JOŠ KOMŠIJSKI :!:

Pa zasto tako lepo ne pita jos na pocetku, umesto na "kuckin" nacin, pa da izbegnemo smaranje preko 5 postova?

Samo za postovaoce ozbiljnih tema ovog foruma:

Hm, veoma zanimljiva tema. Iskreno, smatram da su zidovi ipak u vecini slucajeva te debljine da se kroz njih ne moze tako lako cuti komsinica (a jos manje komsija) koja ne preteruje iz njoj poznatih razloga (zato sto mislim da nam je u mentalitetu da sve dozivljavamo do kraja i da ako nam je lepo hocemo da ubedimo ceo svet da nam je jos lepse i obrnuto, a sa druge strane, tu je i mogucnost da je komsija tera da se maksimalno eksponira zato sto drugacije ne moze da odrzi erekciju). Ako su ljudi spontatni (a to se zaista da primetiti), onda meni licno to nikad ne moze smetati. Takodje, ne moze me ni nesto naloziti vise od obicne svakodnevnice - ako dodjem dotle da su mi potrebne komsije da bi se "zagolicala masta", mogu komotno da se ubijem ili da postanem tuzilac u Hagu.

Jel' dobro?

Jao, dje me nadje s ovom temom! Ne bi mi smetalo da se seksaju komšije, ali imam utisak da to radim SAMO ja. Mislim moj dragi i ja. A direktno preko puta mog stana, muž, žena, dvoje dece. I ogromni prozori. Sad, naravno uglavnom spustim roletne da me ne vide, ali ponekad se desi da hoću da mi uđe malo vazduha pa podignem i otvorim prozore i vrata od terase, i onda se lepo sve vidi šta radim. I sve ja lepo vidim šta oni rade, doduše ne rade ništa, ponekad ih snimim kad se presvlače. Mrzim to. Moram da nađem one vitraž folije za staklo, jeste da će mi malo ubiti svetlost, ali bre, ne mogu više da razmišljam o tome da li me gledaju, hoću lepo gola da se šetam po sopstvenoj kući, da vodim ljubav i sve ostalo bez da me komšije gledaju.

Ja ne cujem nista, mada uglavnom sam okruzen starim ljudima, ali sam se nasao jednom u hotelu sa devojkom sa kojom sam radio isto to ali nismo to radili glasno, dok smo mogli da cujemo zvukove drugog para pored nas, ali naravno moze ta buka da ti ubije san.

Back