kololoco
Zainteresovan član
- Poruka
- 432
Na B92 navodno tvrde da je predlozen novi kompromis po kome bi svaka stranka trebalo da se odrekne jednog mesta: DS premijera, DSS policije i g17 finansija. Meni ne zvuci lose. Ja sam prvi nezadovoljan situacijom ali mislim da nijedni izbori nece dovoljno iskristalisati situaciju. Ako DS uzme i policiju i pravdu i finansije ja cu biti jako zadovoljan. Ako se tu doda bilo privatizacija ili energetika to ce biti pun pogodak. Nek onda Kostunica smrducka na svom premijerskom mestu jer ce kroz 4 godine biti ocigledno ko sta u vladi radi i mislim da ce mnoge stvari izaci na videlo. Sa predatim optuzenicima u Hagu i sa izgubljenim Kosovom imacemo cistu drzavnu situaciju i krpelji kakav je DSS ce se izduvati kao prazan balon jer nece moci da kupuju svoje glasove pricama o rupama na svirali, dobrovoljnim predajama i "Nema Srbije bez Kosova" bljuvotinama. Jedini i veliki problem je ko moze da garantuje Tadicu da ce dobiti izbore za predsednika jer moze da se desi da izgubi veliku podrsku u svojoj stranci, ldp ga nece podrzati zbog Kostunice, Kostunica ga nece podrzati zato sto je ***** (a i da ga podrzi to ce uraditi na svoj okolisni nacin koji nece zaista nikoga animirati) i jedino mozda Dinkic ga podrzi zato sto je gnjida i jedini mrzi radikale dovoljno. Ali mi je muka da slusam kako nas razni Bugari, Rumuni, Makedonci i Crnogorci prestizu i ako treba nek daju raspalom Kostunici mesto koje ionako ne nosi neku izvrsnu vlast i neka preuzmu sve poluge nove vlade i da vidimo od ceg asu sacinjeni.