Komplimenti..

Zene jel vam vise prija kad vam muskarac da kompliment za oci, usne, lepo lice, kosu, liniju..ili kad kaze konkretno imas dobro dupe ili sise?
Muskarci, a vama? Da vam kaze lepe oci, ruke, kosa, lice, koza...ili vam vise imponuju komplimenti tipa imas dobro dupe ili veliki ...?

Kad mi moj momak uputi kompliment, ne smeta mi. Mislim, bilo bi malo licemerno da se ljutim kad mi neko pohvali izgled, a ja se toliko trudim da izgledam dobro;)

E po meni nisu uopste vredni pomena komplimenti ljudi koji nas znaju..pogotovo partnera..podrazumeva se nesto valjda..sta ima to prija ybg ako zivimo zajedno..jes lepo al i precutna reakcija osmehom je dovoljna..a ovo sto nepoznati slabo daju i primaju zato smo i zastranili i svima frka da kazu sta misle

Zene jel vam vise prija kad vam muskarac da kompliment za oci, usne, lepo lice, kosu, liniju..ili kad kaze konkretno imas dobro dupe ili sise?
Muskarci, a vama? Da vam kaze lepe oci, ruke, kosa, lice, koza...ili vam vise imponuju komplimenti tipa imas dobro dupe ili veliki ...?

Više volim kad mi da kompliment za oči, usne, kosu nego za moje atribute. Ne želim da me gleda samo kao sex objekat. Pa čak i ako me posmatra na taj način, bolje da mi to ne kaže...nekako mi zvuči vulgarno i bez veze...:confused:

Back