Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
moj chovek i ja smo shvatili da je mnogo jeftinije da ja njemu na mesechnoj osnovi placam hiljadu dinara za 5 komplimenata dnevno, nego da idem na aerobik.
shto da idem kad izgledam sjajno...
Volite li da vam vas partner da kompliment? Sta mislite, kada vam neko kaze da ste vesta ljubavnica / vest ljubavnik, a nije imao odnose sa vama? Zasto to misli? Hoce li da vas ponizi?
Према лепим девојкама просто не могу да се суздржим. Стално убацујем неке коментаре и опаске јер просто кад видим лепу девојку ја то морам да јој објасним онако баш баш да јој буде јасно да ја то стварно тако мислим Е сад, ако се не познајемо или смо се тек упознали, онда су то неки неутрални комплименти типа ''лепа си'' што се просто јелте види и не треба ми неко специјално упознавање, или неки тако формулисан комплимент (неко рече ''добар си човек'' после три реченице) да је и мени и њој јасно да не мислим буквално већ да сам просто један лајави ласкавац
Е сад, ако познајем девојку боље, онда донекле и контролишем своје коментаре у зависности од тога шта ја желим с њом, шта она жели са мном или шта међу нама треба односно не треба да буде