Kompjuter ne vidi externi HARD 1 T

Pa moguće je da je crko samo rack i onda bi mogao da ga samo rastaviš ,izvadiš hard i priključiš ga normalno na komp preko sata kabla a takođe je moguće da je crkla elektronika na hardu zbog toga što kažeš da se uopšte nevidi ni u biosu i onda bi mogao da uradiš ovo što je tvoj drug rekao tj. da nađeš takav identićan hard i da skineš lektronika sa njega i priključiš je na svoj hard.

Toliko se ne razumem, jednostavno Externi Hard koji se povezuje sa kompom i preko USB kabla i SATA porta …pravio mi je i ranije problema pa sam ga preko BIOSA regulisao a sad se ne vidi ni u BIOSU, jednostavno komp. ga ne vidi … ‡ …

Skontao sam ....to je USB HD Drive 3,5"..;)..( veličine FLOPY Drive-a )

Najverovatnije mu je...RIKNULA ELEKTRONIKA...:sad2: ( a to se ..TEŠKO NALAZI..:(.)

Moj ti je savet da ..NIŠTA NE ČAČKAŠ SAM...nego obiđi servise...i raspitaj se da li rade takve uređaje..i da li mogu da ti skinu podatke sa njega...;)

Imam IDE(sata) fijoku sa USB konekcijom. Ja sam tu fioku nosio sa HARDOM na plac (Beli Potok) i prikljucivao tamo na komp. Neko kaze da moze da se koristi samo na jednom kompu, a da bih ga koristio na drugom mora da se vadi neki deo jel ponistava neke funkcionalnosti … O cemu se radi, da li je to istina, mozda u tom grmu lezi zec …
I sta sad Ja da radim ?

Imam IDE(sata) fijoku sa USB konekcijom. Ja sam tu fioku nosio sa HARDOM na plac (Beli Potok) i prikljucivao tamo na komp. Neko kaze da moze da se koristi samo na jednom kompu, a da bih ga koristio na drugom mora da se vadi neki deo jel ponistava neke funkcionalnosti … O cemu se radi, da li je to istina, mozda u tom grmu lezi zec …
I sta sad Ja da radim ?

Ondak...najverovatnije..na tom kompu... KOJI VIDI ..TAJ USB HDD REK...postoji ...INSTALIRAN SOFTVER ILI DRAJVER...koji mu ..TO OMOGUĆAVA..:think:.

Od koga si ..TO ČUO...neka ti...TO URADI...;)

Back