Lexa
Buduća legenda
- Poruka
- 30.368
Evo ovako. Opet ja. Pre nekoliko meseci ustanovih da mi je crkO rezač ASUS, običan, ustvari pisala sam da je u njemu eksplodirao neki disk, pa je onda malo radio... ustvari radio je on lepo posle toga, ali je onda odjednom rešio da više ne prepoznaje diskove (nešto i dalje zvecka hehe)... Uglavnom, danas kupim DVD rezač, takođe ASUS, metim ga unutra i lepo ga Win prepozna, sve sjajno... "device working properly"... međutim, ni ovaj ne prepoznaje diskove :? nikakve... ni prazne, ni pune, DVD, CD...
To jest, ne može ni instalacioni softver da prepozna... Obrisala sam stari Nero, kao možda pravi problem, štagod... ali kako uopšte da instaliram novi, kada neće ništa da čita?!
Dakle, ponašaju se identično ove dve sprave... stara i nova.
E sad već počinjem da razmišljam da onaj stari rezač ustvari možda nikada nije ni crkO... hm... ali stvarno ne mogu da shvatim šta je to što još treba da se uradi, ili me opet zeza defektni Windows.....
Da li možda nešto treba da se podesi u BIOS-u?
Otvorena sam za predloge.
Hvala.
To jest, ne može ni instalacioni softver da prepozna... Obrisala sam stari Nero, kao možda pravi problem, štagod... ali kako uopšte da instaliram novi, kada neće ništa da čita?!
Dakle, ponašaju se identično ove dve sprave... stara i nova.
E sad već počinjem da razmišljam da onaj stari rezač ustvari možda nikada nije ni crkO... hm... ali stvarno ne mogu da shvatim šta je to što još treba da se uradi, ili me opet zeza defektni Windows.....
Da li možda nešto treba da se podesi u BIOS-u?
Otvorena sam za predloge.
Hvala.