Kompatibilnost horoskopskih znakova: vaš ljubavni spoj u astrologiji

Sensei

Master
Moderator
Poruka
58.730
Koji znak je najkompatibilniji sa vašim?

Ne postoji idealna kombinacija jer život nije samo ljubav ili seks, a opet ni bez toga se ne može :)

Postavite pitanje koja vas kombinacija interesuje, a ja ću probati da vam dam odgovor.

Evo za početak.

Kako se slažu Ovan i Ovan

ovan.jpg


Kada se Ovan i Ovan udruže zbog ljubavi ili bilo koje vrste veze, to je dinamično, ali i vatreno!

Oboje vole da budu prvi, što može otežati kompromis. Odnos Ovan-Ovn je izazovan, ali nikada dosadan, jer oboje razumete međusobnu potrebu za nezavisnošću.


Gde kliknete:

Eksplozivno! Ovan i Ovan su dve superzvezde vatrenog znaka koje se sudaraju na jednoj pozornici - retka pojava koja će biti ili naelektrisana ili zapaljiva. Privlače vas međusobne ambiciozne ličnosti koje su veće od života

Ovan je izuzetno lojalan znak i zato ne veruje ljudima lako. Pronaći nekoga ko deli vaše kvalitete predanosti I vašu paranoju može biti ostvarenje sna. Oboje volite da vas maze i razmaze. Ovo je sve u redu ako možete da isključite igru Mama ili Tata. Deca mogu izgledati kao nepotreban dodatak, ali deljenje roditeljskih obaveza može biti uzbudljivo iskustvo za vas dvoje, koji na kraju ponovo otkrivate svoju mladalačku energiju kroz svoje leglo.

Gde se sukobljavate:
Ako oboje imate bes u isto vreme, pazite! Tanjiri se razbijaju, sve leti na sve strane i to nije lep prizor. Iako oboje zarađujete, jednako brzo trošite novac. Unajmite finansijskog savetnika da bude „treći“ u vašoj vezi. I ovde postoji tendencija da se izgubimo jedno u drugom. Nemojte biti toliko opsednuti jedni drugima da zaboravite da pozovete svoje prijatelje i porodicu!
 
Poslednja izmena:

Back
Top