Corvus
Iskusan
- Poruka
- 5.840
A ko prevrće očima?![]()
Konji ržu sinak, veprovi ne.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ko prevrće očima?![]()
Konji ržu sinak, veprovi ne.![]()
Kako ne, padne ko pokošena, prevrne oči, nigde zenica, sve belo, a ako je na vreme ne uhvatiš za ruke, zariće ti nokte do krvi.
Kažu da se talasi zadovoljstva iz karlice šire kroz celo telo, do poslednje žive ćelije, i da ta plima regeneriše sve ćelije tela žene.
Da ovaj fenomen preporođuje i leči njeno telo. Da ta plima ili širenje energije mogu potrajati i minutima.
Da je posle toga nesposobna da se pomeri, ni prstom da mrdne takođe nekoliko minuta ?![]()
Ne bih rekao, jedan takav orgazam je ženi dovoljan za duže vreme, oslobađa je napetosti, preporodi je jednostavno, napuni pozitivnom energijom.Da, ali to stvara zavisnost![]()
Idi begaj prijatelju, pa ti ne znaš ko kviči a ko rže, kako ćeš znati ko prevrće oči ?A ko prevrće očima?
Jednom mesečno ???Ne bih rekao, jedan takav orgazam je ženi dovoljan za duže vreme, oslobađa je napetosti, preporodi je jednostavno, napuni pozitivnom energijom.
Jednom mesečno, dovoljno joj je, sasvim dovoljno.
Nije to zavisnost, već potreba rekao bih.![]()
Krhko je znanje?Idi begaj prijatelju, pa ti ne znaš ko kviči a ko rže, kako ćeš znati ko prevrće oči ?![]()
Slabi su, i lako se odglume ?U pravu si. Nisam ni znala da je to cervikalni orgazam, ali tačno nešto fali ako nije duboko. To na površini je samo klitorisni ili produženi klitorisni...
Nema potrebe da unosiš reč gluma u ovo, ozb pričamoSlabi su, i lako se odglume ?
Na žensku žalost.![]()
Ali jeste gluma u neku ruke, Paula, zar ne?
Mnoge su rekle da ženski orgazam dolazi iz glave?
Ja bih reka da je svaki.
A svaki i jeste stavljanje u neku ulogu?
Podstrek samom sebi, a drugom.
Ples, u kojem, ipak, znamo korake, a nismo životinje koje ržu i kolutaju očima?
Ili ja samo projektujem?
Čovek može da jauče i kada ga ništa ne boli?Ja mislim da smo ozbiljno pisali. Ne znam kakva gluma. Nije to nikakva uloga. Ako čovek dobije grč u nozi ne može biti gluma kad ga boli ili jauče
Ali to je druga temaČovek može da jauče i kada ga ništa ne boli?
Sve može da bude gluma, Paula?
Naročito ako je norma postavljena?
Mnoge žene i ne dožive orgazam, uopšte.
To je mnogo češća i realnija slika od one koja nam se prezentuje, kao norma?
Ne. Ako telo traži još, znači da nije došlo do VELIKOG PRAŽNJENJA, već samo slabi klitorisni ili G orgazam.Jednom mesečno ???
Pa ne.... Max traje par dana do 7. Ali telo onda traži još.
Moje znanje krhko ?Krhko je znanje?
A ti si, vidim, mudrac.
Onaj koji dodučava i poništava..
A da se preskočimo ubuduće, druže?
Ne tvoje.Moje znanje krhko ?
Ok.
Daj nam ti onda tvoju opservaciju velikog Cervikalnog orgazma , da uporedimo znanja, ne moram ja biti ovde najiskusniji ?
Možda ljudi treba da nauče nešto i od tebe, možda i ja naučim nešto novo ?
Tu smo da diskutujemo.![]()
Ko ti traži da merimo ?Ne tvoje.
Čitao si "Povratak", od Dobriše Ćesarića?
Moje jeste, jer mi je omiljena.
Ne bih merio kitu, da dokažem bilo šta, sa tobom.
Jel to ok?
Zašto bih?Ko ti traži da merimo ?
Napiši nešto o Cervikalnom orgazmu, nekoliko rečenica, da vidimo u kojoj ligi igraš .
Što si neurozan ?![]()
Ne čitam već odavno, i ne znam otkud ta doza nepoverenja, mislim gde crpiš tu negativnu energiju, pišem ovde neka svoja lična iskustva, koja će možda nekome biti interesantna, a ti me odmah TARGETIRAŠ KAO LAŽOVA ?Ne tvoje.
Čitao si "Povratak", od Dobriše Ćesarića?
Moje jeste, jer mi je omiljena.
Ne bih merio kitu, da dokažem bilo šta, sa tobom.
Jel to ok?
Pročitao si me.Ne čitam već odavno, i ne znam otkud ta doza nepoverenja, mislim gde crpiš tu negativnu energiju, pišem ovde neka svoja lična iskustva, koja će možda nekome biti interesantna, a ti me odmah TARGETIRAŠ KAO LAŽOVA ?
Vidim da imaš problem sa mojom pričom, reci koji je tvoj problem ?
Možda ga možemo rešiti ?
![]()