Компатабилност у центиметрима

fanstebre

Poznat
Poruka
9.756
Нека логика налаже да је највећи штос у дебљини, а не у дужини......јер није увек правило да је дужи к истовремено и дебљи али с обзиром да у већини случајева то и јесте правило онда је дужина та која се ставља на пиједастал.

Са друге стране и код жена капацитет вагине у смислу дубине и ширине може поприлично да варира од жене до жене што ће рећи да не прија свим женама иста величина тј. да не постоји универзалан к....ључ који отвара све браве. Што даље отвара питање како да пре самог односа знамо да ли смо компатабилни са неком женом ? Да ли ширина кукова може да буде неки показатељ ?

Наука пак каже да је вагина прилагодљивија већим пенисима него мањим јер потенцијал ширења вагине је већи од потенцијала скупљања и ова чињеница је вероватно узрок стварању комплекса код мушкараца по питању величине полног органа али колико су ретки мушкарци са великим толико су ретке и жене са капацитетном в тако да је у већини случајева неосновано имати несигурност због величине к осим ако су у питању баш екстремни случајеви јер премали к је вероватно исти проблем као превелики к. Шта ви мислите о овоме и каква су ваша искуства ?

Nema to veze, zene koje imaju siroke kukove mogu da budu i uske.
Увек сам се питао постоји ли неки вањски показатељ који може да укаже на то али немам искуства да тврдим да ширина кукова може да буде неки показатељ, то сам само онако логички претпоставио

Zene koje radjaju vaginalno su siroke.
Да ли је и то правило или опет изузетак који варира од жене до жене ? И то је питање

Увек сам се питао постоји ли неки вањски показатељ који може да укаже на то али немам искуства да тврдим да ширина кукова може да буде неки показатеља, то сма само онако логички претпоставио
Jedini pokazatelj je da imas odnos sa nekom zenom, koliko ja znam ne postoji drugi nacin.
Moj deda znao da se sali da ako zena ima velika usta onda joj i ona stvar velika.....
Да ли је и то правило или опет изузетак који варира од жене до жене ? И то је питање
ako moze tako da rodi dete bez carskog reza onda ti je sve jasno.

Moj deda znao da se sali da ako zena ima velika usta onda joj i ona stvar velika.....
С обзиром колико жене данас пумпају уста деда би се испромашивао само тако.

ako moze tako da rodi dete bez carskog reza onda ti je sve jasno.
Па једино да се јаве неки ожењени да потврде то јер ако је у већини случајева то заиста тако.....то може да буде прилично незгодна ствар за супружнике јер у једном моменту си компатабилан са њом, а у другом се све променило.....

A tebi je problem jer ne umes da provalis?
Ма јок него тако некад имам напад филозофије па ми је интересантно да разглабам о томе јер коме је сушно на том пољу мора да нађе неки вентил па што не би мало теоретисао у моментима када праксе недостаје z:mrgreen:

Back