Kompanija Ringier više nije vlasnik NIN-a

Bio sam redovan kupac NIN-a dok ga nisu kupili i uništili ovi iz Ringiera. Nekada ozbiljna novina i časopis za ozbiljnim urednikom i novinarima a posljednjih 12-13 godina običan precijenjen papir... nije vrijedan kupovine. Nažalost, ovo za kupovinu mislim da vrijedi za sve novine u Srbiji. Moj utisak.
Какво је Време, НИН макар личи на озбиљну новину. Бољи од Времена у сваком случају.

Мислим да су "Недељне Информативне Новине", уз "Политику" и "Политикин Забавник" једине новине које су излазиле и пре Другог рата и некако преживеле до данас.
"Први број НИН-а изашао је у Београду 26. јануара 1935. После 26 бројева забрањен је септембра 1935. НИН је поново почео да излази 7. јануара 1951. године у Београду, а 26. јуна 2008. године је изашао његов јубиларни 3.000 број."

Odavno je poznato da je kupovina stampanih medija totalno finansijski neisplativo, jedini je razlog medijska manipulacija ili ubijanje opozicije. U Srbiji vlada Soros/Vucic medij sa 99% ucesca
Неисплативо само за оне који мисле да новине живе од продаје тиража. Кад имаш у новинама рекламе Телекома, ЕПС-а и сл. па ти још локална самоуправа дотира због „информативно-културних вриједности”... у дебелом си плусу и да ништа не продаш. Зато и опстају новине које имају мање читалаца него запослених у фирми.

Drugari, uz svo postovanje, jeste ovo skandal ali premali za danasnju ludnicu zvanu Srbija (nismo vise ni cirkus, ni banana kolonija, napredovali smo do statusa LUDNICA).

Pogledao sam sve teme sa prve strane Krste, i nigde nema niti vi raspravljate o mnogo goroj stvari od nekog raspalog NIN-a koji niko normalan vise i ne cita.

SRBIJA PLANIRA DA SMANJI NAKNADU ZA NEPRECICENE OTPADNE VODE 1000 PUTA!!!

Da, dobro ste procitali - Srbija planira da smanji 1000 puta naknadu za ispuštanje neprečišćenje i nedovoljno prečišćene vode.

Za one koji "pale" sa zakasnjenjem - to znaci da se vise nikome nece isplatiti da bilo koju otpadnu vodu precisti makar minimalno vec ce samo da sibaju sve otrove direkt u vodovode i reke.

Ja kad sam pisao da mi nemamo vise sta da cuvamo nase zivote jer oni vise ne postoje posto smo samo hodajuci zombiji koji ce umreti bilo od raspada bilo usled bolesti ili trovanja niko nista. E, pa sad smo dosli na to - nema vise gde da se bega, ceo svet u raspadu, a Srbija postaje Mordor - deponija smeca i otpada, zagadjenih voda i ogromni rudnik. I to ce uslediti veoma brzo, kao sto mozete da vidite.

Najgora stvar je upravo sa vodama - jednom kada se zagade jako se tesko to prociscava, a podzemne je nemoguce procistiti a one su glavne za snabdevanje pijacom vodom.

Znaci narode, nema sta da se ceka - mi moramo da dizemo ustanak sto pre, ili nece biti razloga za to jer Srbija vise i nece biti vredna spasavanja.

I opet cu da pomenem za kraj - JA LICNO IMAM GDE DA BEZIM, a imam i sta da radim - mogu to da radim bilo gde u svetu i bicu cak i mnogo placeniji nego u Srbiji, a gde cete vi i sta cete - pa, mislite o tome na vreme.

Мислим да су "Недељне Информативне Новине", уз "Политику" и "Политикин Забавник" једине новине које су излазиле и пре Другог рата и некако преживеле до данас.
"Први број НИН-а изашао је у Београду 26. јануара 1935. После 26 бројева забрањен је септембра 1935. НИН је поново почео да излази 7. јануара 1951. године у Београду, а 26. јуна 2008. године је изашао његов јубиларни 3.000 број."
I danas imam taj jubilarni broj u arhivi. Uglavnom su to bili kraći ili duži intervjui sa poznatim ličnostima...

Back