Komp se restartuje samo kad sam na netu

mikimic

Obećava
Poruka
68
Sta ovo moze biti: SAMO kad sam na netu kompjuter se restartuje ali bez nekog pravila (nekad nijednom za vece a nekad i po par puta). Imam sledecu konfiguraciju: Intel Pentium 4 3.00 GHz (630), ploca P5RD1-VM, 1 Gb rama, napajanje 450 W, SATA disk 160 GB + ATA 80+120 Gb, grafika je integrisana na ploci kao i zvucna, Win XP sa SP2. Pre 2 meseca uveo sam ISDN i od tada pocinju gorenavedeni problemi. Skinuo sam i nove drajvere za NetMod modem koji sam dobio od Telekoma ali opet isto. Od programa za net koristim Operu 9.0, MSN messenger i Scype. Proverio sam viruse.(koristim Kasperski i ZoneAlarm)
Hvala na pomoci.

Resio sam pitanje restartovanja kompjutera kada sam na netu: Izbacio sam 2 hard diska (ATA) od 80 i 120 GB i ostavio sam samo SATA disk. Njega sam formatirao i ponovo instalirao windows. Od antivirusa stavio sam samo kasperskog. Ne koristim vise Operu vec Mozillu. To sam uradio pre nekoliko dana i kompjuter radi perfektno. Do sada se nije ni jednom restartovao. Hvala svima koji su mi pomogli savetima.
Ako neko bude imao slican problem, mozda mu moje iskustvo moze pomoci.

Back