i tv i kompijuter.
Zašto?
Zato što treba da imaju svoj računar, uvek dostupan, a ne da čekamo jedni druge kao do pre par godina kada smo imali samo jedan.Njima smo kupili neku babarogu, pravljenu baš sa akcentom na izuzetnu grafičku karticu i ostalo što je za igrice, ali oni jako malo vremena provode na igrama. Uglavnom su na netu, sin na yt. a ćera na sitnim igricama. Sin kao zaluđenik za sport gleda takve snimke i sajtove, a ova mala neku Hanu Montanu i šta ti ja znam. Pošto upadnam često u sobu, a računar je tako postavljen da se vidi monitor a dao Bog tu je i history, prekontrolišem povremeno pregledavane sajtove i za sada je to to. Generalno malo vemena su za računarom.
TV - imaju odavno, podelili dane ko kad odlučuje šta se gleda jer na ćerin red bira se jetix i slični kanali sa crtanim filmovima, a na sinovljev red tu je naravno eurosport. Najbolje je kad se dogovore i zajedno gledaju neki film sa TV. Inače ispavljuju se uz upaljen TV, programiraju ga (ja ne znam kako

) da im se ugasi u određeno vreme i tako.
Za sad ne dovodim u vezu uspeh u školi i ta dva sokoćala, mislim zna se da obaveze moraju da se odrade, tako da dok ovako fercera nećemo da menjamo. Ako nešto zaa.seru preduzeće se mere....