Enigma
Veoma poznat
- Poruka
- 14.617
Biće da ti nisi u stanju pronać vijest.Vesti sem Nezavisnih nigde nema, znaci bajin mediji malkice laze.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Biće da ti nisi u stanju pronać vijest.Vesti sem Nezavisnih nigde nema, znaci bajin mediji malkice laze.![]()

Ko kaže da pljačka? Koji sud?Zasto Srbi ne uhapse kriminalca Dodika?
Mislim, zasto dozvoljavate da vas pljacka i pravi majmunima?![]()
Ja ti kazem kako se radi, a ti teras kontra.Ne. Prvo svakog drugog onemogućiti da zabada nos u naše stvari. Na prvom mestu, muslimane da se bave Srbima i njihovim izborom lidera.
Ovo vec nemam pojma o cemu pricasPazi ti to, on iz Bošnjakistana zabrinut zbog onog što Dodik radi Srbima, a njegovi lideri sve melek do meleka...![]()
Ima i video ali on odbija da prizna realnost.Biće da ti nisi u stanju pronać vijest.![]()
Ko kaže da pljačka? Koji sud?
Zato što je čvrsta ruka, a takvima se u Srba toleriše šta god da urade.Zasto Srbi ne uhapse kriminalca Dodika?
Mislim, zasto dozvoljavate da vas pljacka i pravi majmunima?![]()
Biće da ti nisi u stanju pronać vijest.![]()
Ne govorim o tebi, nego o nekom njemu koji živi na teritoriji pod kontrolom Bošnjaka, koju neki nazivaju Bošnjakistan.Ja ti kazem kako se radi, a ti teras kontra.
I vidis da te to teranje kontre dovodi do propasti, ali i dalje teras.
Sve okej, samo nema posle kukanja
Ovo vec nemam pojma o cemu pricas
Ne znam sta ti je taj Bosnjakistan i ko su to moji lideri, posto ja lidera nemam![]()
Evo federalni mediji kmeče da su preglasani.Bice da je nema sem na "kredibilniim" pro baja medijima.

Pa Momo Krajišnik je 1997. pao zbog korupcije, nisu ga Srbi tolerisali iako je bio čvrts ruka.Zato što je čvrsta ruka, a takvima se u Srba toleriše šta god da urade.
Jesu ga Srbi tolerisali, ali je prvo pao s vlasti, nekom jačem je smetao itd. A zbog umešanosti u ratne zločine bilo je i u interesu da se skloni.Pa Momo Krajišnik je 1997. pao zbog korupcije, nisu ga Srbi tolerisali iako je bio čvrts ruka.

Pao je na vlasti na vanrednim izborima koje je raspisala Plavšićka. Dakle, narod je odlučio. Mislim, tesno, Dodiku je tada pomogla i muslimanska koalicija u Skupštini RS, ali ipak narod je spustio SDS ispod 50%.Jesu ga Srbi tolerisali, ali je prvo pao s vlasti, nekom jačem je smetao itd. A zbog umešanosti u ratne zločine bilo je i u interesu da se skloni.
Ne, lažeš.Nije kad radiš u Federaciji![]()
Znači sad kad vidiš da je i Slobodna Bosna objavila ućutao si se?Bice da je nema sem na "kredibilniim" pro baja medijima.
Pa nije mi mala plata. Ne znam šta ti pričaš uopšte.
Znači sad kad vidiš da je i Slobodna Bosna objavila ućutao si se?
Ako, tako i treba.

Normalno da ovakve vijesti sarajevski mediji ne objavljuju.Zato "nema".Bice da je nema sem na "kredibilniim" pro baja medijima.
Muslimani ometaju i blokiraju projekte. Bez sistemske veze se Sarajevom, RS bi se brže razvijala.Ma nista, sve okej, vidim da se u Srpskoj ubise ljudi od para![]()
Pa imaš Slobodnu Bosnu, jesi ćorav? Imaš i video obraćanje iz skupštine.Nista neki relevantni mediji iz RS i Federacije?![]()
Pa imaš Slobodnu Bosnu, jesi ćorav? Imaš i video obraćanje iz skupštine.
Toliko ti je teško da prihvatiš da si opet ispao....sporiji u razmišljanju?

Ne, nego Amerikanci.Gotovo, sad ce Smit morati da ode. Dolaze Rusi na njegovo mesto.![]()
Muslimani ometaju i blokiraju projekte. Bez sistemske veze se Sarajevom, RS bi se brže razvijala.