Komisija zaključila: "Kristijan Šmit nema pravo da nameće zakone u BiH"

Ne. Prvo svakog drugog onemogućiti da zabada nos u naše stvari. Na prvom mestu, muslimane da se bave Srbima i njihovim izborom lidera.
Ja ti kazem kako se radi, a ti teras kontra.

I vidis da te to teranje kontre dovodi do propasti, ali i dalje teras.
Sve okej, samo nema posle kukanja :D
Pazi ti to, on iz Bošnjakistana zabrinut zbog onog što Dodik radi Srbima, a njegovi lideri sve melek do meleka... :roll:
Ovo vec nemam pojma o cemu pricas :D
Ne znam sta ti je taj Bosnjakistan i ko su to moji lideri, posto ja lidera nemam :D

Ja ti kazem kako se radi, a ti teras kontra.

I vidis da te to teranje kontre dovodi do propasti, ali i dalje teras.
Sve okej, samo nema posle kukanja :D

Ovo vec nemam pojma o cemu pricas :D
Ne znam sta ti je taj Bosnjakistan i ko su to moji lideri, posto ja lidera nemam :D
Ne govorim o tebi, nego o nekom njemu koji živi na teritoriji pod kontrolom Bošnjaka, koju neki nazivaju Bošnjakistan.

SVE SE TRESE NA MARINDVORU, PARLAMENT BiH PROTIV SCHMIDTA: "Visoki predstavnik nema pravo donošenja zakona, njegove odluke neustavne..."​

Nakon izjašnjenja Ustavnopravne komisije, Ustavni sud BiH donijet će odluku o ustavnosti odredbe člana 203a. Krivičnog zakona Bosne i Hercegovine kao i samostalnog člana 4. Zakona o izmjenama i dopunama Krivičnog zakona Bosne i Hercegovine koje je proglasio visoki predstavnik u BiH Christin Schmidt

https://www.slobodna-bosna.ba/vijes...njegove_odluke_neustavne.html#google_vignette

Slobodna Bosna baaaaaa

:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Jesu ga Srbi tolerisali, ali je prvo pao s vlasti, nekom jačem je smetao itd. A zbog umešanosti u ratne zločine bilo je i u interesu da se skloni.
Pao je na vlasti na vanrednim izborima koje je raspisala Plavšićka. Dakle, narod je odlučio. Mislim, tesno, Dodiku je tada pomogla i muslimanska koalicija u Skupštini RS, ali ipak narod je spustio SDS ispod 50%.

Back