Komicar iz SADa nas ismejao

Да ли је то "србски језик" иронично или стварно тако пишеш?

И пишем и изговарам. Не признајем то правило које се зове једначење по звучности јербо није настало из говора и потребе, већ да би неки кретени били већа браћа са усташама.

И пишем и изговарам. Не признајем то правило које се зове једначење по звучности јербо није настало из говора и потребе, већ да би неки кретени били већа браћа са усташама.

Ау па ти си баш озбиљна будала.

Она живи у немачку бре, кад почне реченицу са : " Ја, па ја живим у Немачку и ја ЗНАМ..." оверим од смеха.
Tesko ti to polazi za rukom, srpski ne znas i to je cinjenica. Ne mozes sa ovim satrovackim overavanjem da se izvadis.
Barem ne kod nas sto smo isli u uredne skole.

- - - - - - - - - -

A ono i jeste istina da je naša vojska za sprdnju.
Pa nije vojska za to kriva, krivi smo sami.

Хвала, али намерно пишем "у Немачку" зато што се преписмена више пута испалила и написала тако. Знаш кад неко нема шта да ти каже па се закачи за тип фелер или неку омашку да би ти показала како је она супериорна и нема шта да прича са таквима.

- - - - - - - - - -

Она је ишла у чколе бре, и била Вуковац.

Хвала, али намерно пишем "у Немачку" зато што се преписмена више пута испалила и написала тако. Знаш кад неко нема шта да ти каже па се закачи за тип фелер или неку омашку да би ти показала како је она супериорна и нема шта да прича са таквима.

- - - - - - - - - -

Она је ишла у чколе бре, и била Вуковац.
Ne, nisam bila Vukovac, a jasna je tvoja namera sa Nemackom ( u Nemacku) nego nije u tome tvoj problem.
Ti stvarno ne znas srpski, znas ga za po kucu, ali za ozbiljne diskusije to nije dovoljno.
Ipsadas mnogo smeshniji od ovoga kome se kao smejes.
Te infantilne bedastoce ostavi za neko svoje drustvo, kod mene to ne prolazi.

- - - - - - - - - -

Hvala Bogu, pa ukinuše obavezno služenje vojnog roka.

Koje je to prokleto leglo narkomanije i alkoholizma (bilo)…
Za ozbiljnu vojsku treba mnogo, mnogo para, a Srbija pare nema.

Ne, nisam bila Vukovac, a jasna je tvoja namera sa Nemackom ( u Nemacku) nego nije u tome tvoj problem.
Ti stvarno ne znas srpski, znas ga za po kucu, ali za ozbiljne diskusije to nije dovoljno.
Ipsadas mnogo smeshniji od ovoga kome se kao smejes.
Te infantilne bedastoce ostavi za neko svoje drustvo, kod mene to ne prolazi.
.

Ипсадам, ипсадам, неписмена једна. Овде прекидам сваку комуникацију јербо ми је испод нивоја да се спрдам са несрећницима.

KOMIČAR IZ SAD NAS ISMEJAO: Srbi mogu da ratuju samo u ormaru Stivena Tajlera! http://www.kurir-info.rs/komicar-iz...-samo-u-ormaru-stivena-tajlera-clanak-1594256

BEOGRAD - Američki komičar Džon Oliver, voditelj emisije „Last week tonight with John Oliver“ ismevao je srpsku vojsku koja je učestvovala na paradi u Beogradu 16. oktobra, istakavši da ona jedino može da ratuje u ormaru pevača grupe Aerosmit Stivena Tajlera.

Šoumen je epizodu emisije posvetio ruskom predsedniku Vladimiru Putinu i komentarisao je njegov dolazak na vojnu paradu u Beograd.

- Putin je bio na vojnoj paradi u Beogradu na kojoj su se srpski vojnici kamuflirali. Jedino gde ta kamulflaža može da uspe je ako idu u rat u ormar Stivena Tajlera - rekao je Oliver.

Dok je pljuvao po našoj vojsci, na ekranu iza Olivera je bila prikazana slika s parade i prvi red zvanica u kojem su se nalazili Putin i Nikolić.

(D. L.)

primitivan ismeva drugog, a jos primitivniji koristi isto kao materijal za svoj profesionalni nastup.
tamo necja gomila zuci i nista vise.
svako ima svoju vojsku(zuc)

Americki imbecil :evil:

Ovo je nasa rastafarijanska garda.

dzon-oliver-ismevao-srpsku-vojsku-1413876126-583186.jpg

Сваки наш, па чак и најгори војник, за ову избљувану сплачину од човека је ПОЈАМ ЈУНАШТВА... а овог зрикавог би могло свако наше дете од 15 година да "окрене наопако"...према томе Јенки-глуперда може само да нам пуши... али бојим се да му ни то нећемо дозволити......:mrgreen:

Сваки наш, па чак и најгори војник, за ову избљувану сплачину од човека је ПОЈАМ ЈУНАШТВА... а овог зрикавог би могло свако наше дете од 15 година да "окрене наопако"...према томе Јенки-глуперда може само да нам пуши... али бојим се да му ни то нећемо дозволити......:mrgreen:

Mda, nasekirali smo ga sad... :roll:

Covek je komicar, sta se primate...

ne znam da smo ikada imali para, a opet su se na beloj kuci vijorile srpske zastave u cast hrabre srpske vojske.
ne znam da smo ikad imali ozbiljnu vojsku, ali znam da smo imali humanu, cemu svedoci i ona plocica u crvenom krstu u zenevi.

Pa tako je bilo nekada, danas, a to danas traje i 70 godina) savrseno je drugacije.
Kolko para, tolko vojske, a ko ima mnogo para ima i savrseno naoruzanje.

ne znam da smo ikada imali para, a opet su se na beloj kuci vijorile srpske zastave u cast hrabre srpske vojske.
ne znam da smo ikad imali ozbiljnu vojsku, ali znam da smo imali humanu, cemu svedoci i ona plocica u crvenom krstu u zenevi.

Ма то је смрдљива Јенки-кукавичка јајара - ОН ЈЕ ХРАБАР АКО ЊИХ ИМА 100 НА ЈЕДНОГ СРБИНА... иначе - нигде их нема... треба се само сетити бомбардовања СРЈ и све је јасно. Такав ужас није описао нити опевао у својој поезији чак ни комунистички песник Бранко Ћопић - а он је ПОЕТИЧНО ОПЕВАО ЗЛО ШВАПСКОГ НАЦИЗМА у Песми мртвих пролетера овако:
".........
Mrtve su ruke i mrtve puske,
u Smrti se postrojavamo,
drug je do druga svoga;
a njih je bilo… a njih je bilo –
deset na jednoga.

Deset na jednog u kisnoj noci, a mi smo umorni bili,
bili smo gladni i mokri, na jednog – deset zvijeri.
Jedan na deset, jedan na deset! O, zar se i to moze?
Da – mi smo proleteri!
............"

Back