Komicar iz SADa nas ismejao

drdoktor

Elita
Banovan
Poruka
23.062
KOMIČAR IZ SAD NAS ISMEJAO: Srbi mogu da ratuju samo u ormaru Stivena Tajlera! http://www.kurir-info.rs/komicar-iz...-samo-u-ormaru-stivena-tajlera-clanak-1594256

BEOGRAD - Američki komičar Džon Oliver, voditelj emisije „Last week tonight with John Oliver“ ismevao je srpsku vojsku koja je učestvovala na paradi u Beogradu 16. oktobra, istakavši da ona jedino može da ratuje u ormaru pevača grupe Aerosmit Stivena Tajlera.

Šoumen je epizodu emisije posvetio ruskom predsedniku Vladimiru Putinu i komentarisao je njegov dolazak na vojnu paradu u Beograd.

- Putin je bio na vojnoj paradi u Beogradu na kojoj su se srpski vojnici kamuflirali. Jedino gde ta kamulflaža može da uspe je ako idu u rat u ormar Stivena Tajlera - rekao je Oliver.

Dok je pljuvao po našoj vojsci, na ekranu iza Olivera je bila prikazana slika s parade i prvi red zvanica u kojem su se nalazili Putin i Nikolić.

(D. L.)

Americki imbecil :evil:

Ovo je nasa rastafarijanska garda.

dzon-oliver-ismevao-srpsku-vojsku-1413876126-583186.jpg

Gledam i njega i Kolberta na komedy central i mogu vam reci da covek ima pravo u zajebancijama...
Najvise se sprda sa amerikom i njihovom spoljnom politikom, ali kroz srpdnju istice tesku istinu koju inace ne bi mogao reci u glavin medijima. Realno nasa vojska ne moze uci ni na jug drzave... ne, ne mislim na Kosovo, mislim na Presevo..

Gledam i njega i Kolberta na komedy central i mogu vam reci da covek ima pravo u zajebancijama...
Najvise se sprda sa amerikom i njihovom spoljnom politikom, ali kroz srpdnju istice tesku istinu koju inace ne bi mogao reci u glavin medijima. Realno nasa vojska ne moze uci ni na jug drzave... ne, ne mislim na Kosovo, mislim na Presevo..

ne da ne moze, nego nema ko da naredi.

Da li je taj američki komičar i cirkuzaner može da se najede nečeg što se nikako ne jede !?
Ali, odmah se vidi da je komičar, tj. cirkuzaner.
Mene je istinski zasmejao, naročito pominjanjem onog šifonjera....
Komicari u civilizacijama zezaju se uglavnom na racun svojih politicara, pa i vojske, generala, ministra odbrana, Borat se zeza s kim i kako stigne,
valjda da obozavamo zato sto Srbija nije pominjana kod njega.
ne znam od kud u uvodnom postu izraz " pljuvanje", nije valjda stvarno u emisiji pljuvao i bukvalno na slike sa te cuvene i nezaboravne
vojne parade.

Оно кад живиш у немачку или енглеску, па самим тим чином постанеш сега мега образован и цивилизован те долазиш на форуме како би показо сељацима како си ти један учени и писмени ноблес. Непроцењиво.

Pustite nekad Comedy Central, pa pogledajte Colbert Report ili Daily Show...

Kod nas tek postaje aktuelno to segacenje na racun politicara - Ivanovic, Kesic...

Uvek sam vise za takav politicki humor, nego za onaj dziberaj sa Pinka i zaglupljivanje ionako pritupavog auditorijuma.

Оно кад живиш у немачку или енглеску, па самим тим чином постанеш сега мега образован и цивилизован те долазиш на форуме како би показо сељацима како си ти један учени и писмени ноблес. Непроцењиво.

Jbg ne mogu ti dati vise reputacija, ali si potrefio u centar :ok:

Vidi, ti srpski ne znas, pogresno koristis neke izraze, stavljas ih u kontekste koji veze s mozgom nemaju pa je valjda to i razlog
sto uopste ne razumes poentu bilo cijeg posta. Ali valjda uzivas da citas sam sebe, a za to je forum majka Mara.

Vidi, ti srpski ne znas, pogresno koristis neke izraze, stavljas ih u kontekste koji veze s mozgom nemaju pa je valjda to i razlog
sto uopste ne razumes poentu bilo cijeg posta. Ali valjda uzivas da citas sam sebe, a za to je forum majka Mara.

Видим да не знам србски језик те ми требају бесплатни часови од сељанке чији је највећи домет у животу делимично савладавање падежа и правописа, те живот у некој изнајмљеној шупи у швабији.

Ma lik je ubo u srz tvoje licnosti... zaboravio je napomenuti komplekse koji te navode da brze bolje postavljas negativne komentare i teme po forumu... Jer si ti ipak svabica i ti bolje znas kako je u Srbiji i kako bi Srbija trebala da cini od samih srba koji u njoj zive ;)

Back